Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

BELEDİYE BAŞKANLARI KONUKEVİ AÇILIŞI YAPILDI

Yayınlanma:
ABONE OL

Belediye Başkanları Konukevimiz hizmete açıldı. İhtiyacı karşılayamaması sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın açılış kurdelesi Birlik Başkanımız Dr. Kadir Topbaş ve Encümen Üyelerimiz tarafından toplu olarak kesildi.

 

Sınırlarında mülteci bulunması sebebiyle mali yükü artan belediyelerimize destek olmak amacıyla Birliğimiz tarafından hibe edilen araçların teslim törenini müteakiben yapılan Konukevi açılışında konuşan Başkan Topbaş, “Yerel yönetimler halklarımızın, insanlarımızın her daim ulaşabildikleri, en fazla hizmet aldıkları, sorunlarını çözmek için kapı çaldıkları alanlar,  yarı sivil toplum örgütleridir. Dünyada bundan sonraki süreçte, özellikle Birleşmiş Milletlerin planlı kararları içerisinde yerel yönetimlerin aktif rol alması ve çözüm ortağı olması arzu edilmektedir. Ülkemizde de birçok yasal düzenlemeyle yerel yönetimlerin gücü artırıldı, bizler daha da artırılması beklentisi içerisindeyiz” diye konuştu.

 

Başkan Topbaş; “Burada gururla ifade edeceğim ki; TBB Başkanı olduktan sonra özellikle yereli ilgilendiren yasal düzenlemelerde ilgili mevzuat düzenlemesine ilişkin görüşümüz alınmaktadır”

 

Türkiye’nin bir kıta özelliği gösterdiğine dikkat çeken Başkan Topbaş, belediye başkanlarımızın kendi bölgesindeki yerel şartlara göre hizmet verdiklerini hatırlattı. Bu nedenle yerel yönetimlerin devamlı desteklenmesi gerektiğini kaydeden Topbaş, Birlik olarak yerel yöneticilerimiz başta olmak üzere meclis üyelerimize yönelik olarak da yeni yasal düzenlemeler çerçevesinde özlük hakları konusunda çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi. Başkan Topbaş, “Burada gururla ifade edeceğim ki; TBB Başkanı olduktan sonra özellikle yereli ilgilendiren yasal düzenlemelerde ilgili mevzuat düzenlemesine ilişkin görüşümüz alınmaktadır. Biz de karar mekanizmaları içerisinde yer tutmaktayız” dedi. Yeni yapılan Konukevi’nin Ankara’da, merkezde, merkezi yönetimle olan ilişkiler başta olmak üzere, temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gelen belediye başkanlarımıza kaliteli hizmet vereceğinin altını çizen Birlik Başkanımız, “Mevcut binanın yeniden yapılması nedeniyle belli kriterler ölçüsünde, mükemmel şekilde yapılan konukevimizin yatak kapasitesine de belediye başkanlarımızın anlayış göstereceğine inanıyorum. Burada alacakları kaliteli hizmetin yanı sıra huzurlu ve güvenli bir şekilde çalışmalarını burada sürdürebilecekler. TBB Encümeniz başta olmak üzere, Birlik Genel Sekreterimize, emeği geçen personele ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Konukevimiz, belediye başkanları, belediye eski başkanları, görevdeki meclis üyeleri, belediye ve bağlı idareleri ile mahalli idare birlikleri personelleri ile kamu personeline 75 oda ve 127 yatak kapasitesi ile hizmet verecektir.

 

Birliğimiz Encümeni Toplandı

 

TBB Belediye Başkanları Konukevi’nin açılışının ardından Birlik Başkanımız Dr. Kadir Topbaş başkanlığında toplanan Encümen Üyeleri gündemdeki konuları görüşerek karar bağladılar.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıda İller Bankası Genel Kuruluna Üye Seçimi, Belediye Akademisi Yeri ve Kamulaştırılması ile Kamulaştırmasız El Atma Sorunu konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]

Belediye
07 Nisan 2024
ŞİLE’NİN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR KABADAYI GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde, Şilelilerin halkının desteğiyle %51.88 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özgür Kabadayı, 4 Mart Perşembe günü Şile İlçe Seçim Kurulu’ndan düzenlenen mazbatayı vatandaşlarında yoğun katılımlarıyla birlikte teslim alarak başkanlık görevine resmen başladı. ŞİLE İÇİN YENİ BİR DÖNEM   İLGİLİ HABER Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel […]