Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Akay, Damat Ve D’s işbirliğiyle evlenecek çiftler için kaçırılmayacak fırsat

Yayınlanma:
ABONE OL

“DAMAT”, “D’S” & “AKAY” markaları yeni evlenecek olan çiftlere özel bir kampanya başlattı…

 

 Sevdiğinizle birlikte yepyeni bir hayata merhaba diyeceğiniz o özel gecede her şeyin kusursuz olmasını mı istiyorsunuz?  Gelinliğin öncüsü Akay ve yıllardır erkek giyimde bir ikon olan Damat ve D’S sizleri bu özel gününüzde yalnız bırakmamak adına çok özel bir kampanyaya imza atıyor.

Kampanya dahilinde;

Gelinliğini “AKAY” dan alan herkese, damatlık %20 indirimle…

Damatlığını “DAMAT” veya “D’S” ten alanlara da gelinlik  %20 indirimle sunuluyor.

Akay’ın 2010 gelinlik koleksiyonu kadınların özgür ruhunu ve asaletini yansıtıyor…

 

Kadınların özgür ruhunu hissettirecek, rahat ve bunun yanında şıklığın tüm asaletini yansıtan özgün modellerin yer aldığı Akay’ın 2010 Gelinlik Koleksiyonu; kariyer sahibi, modern, çalışkan ve modaya düşkün kadınlardan ilham alınarak tasarlandı.

Farklı ve yalın çizgilerin bir araya geldiği birbirinden çarpıcı modellerden oluşan Akay’ın 2010 Gelinlik Koleksiyonu, sade bir gelinlikle de şık olunabileceğini gösteriyor.

Modeller ayrıca, dantellerin ve kumaşların farklı kullanımları,  yakalardaki hareketler, yeni formlar, kristal taşlar ile incili işlemelerin sıkça kullanıldığı elbise formları ile de dikkat çekiyor.

Akay, gelinlik modellerinin yanı sıra aksesuarlarıyla da göz dolduruyor. Bir bütünlük elde edilebilmesi için baş ve duvak seçenekleri ile keseler her gelinliğe özel olarak tasarlanıyor.

 

Özel günler ve seçkin davetlerin vazgeçilmez markası Damat Ceremony

Zevkler ve tercihlerinde kusursuzluğu arayan erkekler için, özenle tasarlanan Damat Ceremony koleksiyonu ‘’ Güzellik detaylarda saklıdır’’ kavramını doğruluyor.

Damat Ceremony İlkbahar Yaz 10 koleksiyonu, 60’lı yılların seçkin parti ve davetlerinin sıra dışı ve şık çizgilerinden esinleniyor. Koleksiyonda yer alan smokin ve damatlıklar özel günler ve davetler için son derece şık ve iddialı alternatifler karşımıza çıkarıyor.

Beyaz, laci, kömür ve siyah renklerinde kendinden jakarlı veya desenli yakalar ile tasarlanmış kravatsız kullanılabilecek gömlekler ile aynı takım elbise şık bir gece kombinine dönüşebiliyor. Kumaş özellikle; ipek ve yün karışımlı micro jakarlı, yarı parlak tek ceket ve takımlar ve Damat Ceremony koleksiyonu için özel tasarlanmış biyelerle zenginleştirilmiş ceketler ve gömlekler şıklığınızı tamamlıyor. Bir diğer yenilik ise smokinlerinizi tamamlayan aksesuar grubu… Gümüş ve altın kaplamalı, sedef düğmelerle süslenen gömlekler çok zengin bir model yelpazesi ile sunuluyor. Erkekler için her şeyi düşünen Damat Ceremony, erkeklerin gece boyunca rahat ve dinamik olmasını sağlayabilmek için nanoteknoloji içeren leke tutmayan beyaz gömleklere yer verdi. Damat Ceremony erkeği bu sezon da leke sıkıntısı çekmeden, keyifli geceler geçirecek.

Her vücut tipine, Her zevke, Her Bütçeye uygun Damatlıklar D’S te.

D’S ile smokin sahibi olmak için servet sahibi olmanıza gerek yok!!! Türkiye genelinde yılda ortalama 641.973 evlilik gerçekleşirken, bu özel gününüzde D’S koleksiyonlarındaki smokin çeşitliliği ve uygun fiyatları ile sizi yalnız bırakmıyor. En detaylı smokinlerden klasik takım elbiselere kadar hazırlanan D’S koleksiyonu süslemelerdeki detaylar ve model çeşitliliği ile öne çıkıyor.

Özel gecelerinizde sizi yalnız bırakmayacak D’S smokin koleksiyonunda saten apliklerden nakışa, nakıştan taş süslemelere kadar birçok alternatif sunuluyor. Bu zengin smokin ve takım elbise koleksiyonu aynı çeşitliliği gösteren bir gömlek koleksiyonu ile kombinleniyor.

“Akay” & “Damat”, D’S” markaları gecenizin kusursuzluğu için her şeyi düşündü ve işbirliği ile siz yeni evlenecek çiftlere inanılmaz bir fırsat sundu. Bu fırsattan yararlanmak için size en yakın “Akay” ile “Damat”, “D’S” mağazalarına uğrayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu Türkiye’de özellikle son […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]