Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

BÖYÜKTAŞ:YARIŞTA BENDE VARIM

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı için Ankara’da resmi başvurusunu yapan Gülseren Büyüktaş, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. 
Geçen dönem ki beş yılda Kartal Belediye Başkan yardımcılığı görevini başarıyla yerine getiren Böyüktaş Mücadeleme Meclisde devam edeceğim diyerek seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 


11017023_915254798504763_1740558153923822965_n

CHP Pendik İlçesi Dayanışma Gecesine,CHP Tuzla İlçe Kadın Kollarının “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” dolayısıyla düzenlemiş olduğu dayanışma etkinliğine, CHP Maltepe İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu geceye katılarak çıktığımız bu yolda bizde varız demek adına partililerimizle buluştuk.
MÜCADELEME DEVAM EDECEĞİM

 

Büyüktaş yaptığı açıklamalarda : “Bildiğiniz üzere 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde bende mensubu bulunduğum CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayıyım. Biliyorsunuz ki geçmiş dönemlerde ve gelecekte de ülkemizin demokratikliği, rejimi açısından oldukça sancılı bir süreç geçiriyoruz. Ben hayatım boyunca hep mücadele ettim, bundan sonrada bu mücadeleme devam edeceğim. Benim mücadelem şimdiye kadar hep sivil toplum kuruluşlarındaydı. Çünkü o sivil toplum kuruluşlarında görev aldığımda insanların dini, dili, rengi, ırkı fark etmeksizin çalıştık. Ama şimdi içinde bulunduğumuz ortamda bir bakıyorsunuz ki insanların ötekileştirildiği ayrışımların oluştuğu düzen var. Bu düzene’ de artık özellikle duyarlı insanların bir dur demesi gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden de Haziran ayındaki seçimlerde bu ülkede yaşayan bir fert olarak, duyarlı bir insan olarak, kendimi mecliste mücadele edebilecek bir birikim ve deneyime sahip biri olarak gördüğüm için insanların bana verdiği yetki ile de onları temsil edebileceğimi düşünüyorum. “ ifadede sini kullandı.

 

10257904_1070338372982864_7430754317409063201_n

ELEME YAPILACAK

 

Deneyimli siyasetçi ve belediyeci Büyüktaş, ”Biliyorsunuz partim bir önseçim kararı aldı. Önseçim kararında da mevcut olan aday adaylarının başvurusu üzerine bir eleme yapılacak. Bu eleme sonucunda da 31 kişilik İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı demokratik ortamda yarışacak ve bende bu yarışta olmak istiyorum.” Diye konuştu.

 

 

YARIŞTA BENDE VARIM

“Tek kurtuluşun Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti olduğunu bildiğim için adayım”

Kadına uygulanan şiddet ve kadın cinayetlerinin son bulması gereken bir sorun olduğunun altını çizen Büyüktaş, “Ülkede kadın cinayetleri ve şiddete uğrayan kadınların arttığı bu son dönemde, kadın olarak uğradığımız bu şiddete karşı çıkmak amacıyla aday oluyorum. Çünkü her şey eğitimden ve bireylerin bu konuya bakış açısından geçtiğini düşünüyorum. Bu yüzden bu seçimlerde adayım ve 1 Mart’ta CHP Kartal İlçe binasında saat 17.00’de aday adaylığımla ilgili bir resmi açıklama yapacağım.” Hatırlatması yaptı.
YEREL BASIN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 

Yerel basının kendisi için çok önemli olduğuna vurgu yapan Cumhuriyet Halk Partisi 1. Bölge Milletvekili ADAY ADAYI Gülseren Sude Büyüktaş, “Yarışa bazı özel sebeplerden dolayı geç başladım. 2011 seçimlerinde de düşünüyordum fakat yerelde çalıştığım için bunu biraz erteledim. Bu düşüncelerimi çok az kişiyle paylaşmıştım. Siz yerel basın mensupları ile bunu şimdi paylaşıyorum çünkü birçoğunuzun haberi yoktu. Bana da bu yüzden gönül kırgınlıklarınız olmuştu. Ama benim için geçmiş 5 yıllık süreçte, özellikle yanımda olan yerel basındaki arkadaşlarım bana çok büyük feyz verdiler. Yerel basın benim için çok önemli çünkü medya gücü insanlarda 4’üncü kuvvettir.

 

11039677_1068944596455575_403898784_o

11044631_913934775303432_2700660827050931954_n
Bende tabi yerel medya gücünün önemini de bildiğim için bunu sizlerle her şeyden önce paylaşmak istedim.” Yorumunu yaptı.
Büyüktaş, bölge insanını yakından tanıdığını ve bölgenin sorunlarını da bildiğini sözlerine ekledi.

Böyüktaş’a gerek partililerinden ,gerekse vatandaşlardan büyük bir destek olduğuda gözlerden kaçmadı. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz…

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]