Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Son Günlerin Populer Fitness Trendi Spinning…

Yayınlanma:
ABONE OL

Tüm dünyada obezite ile mücadele eden uzmanlar insanları egzersiz yapmaları için öneriler sunmaktadır. Aynı zamanda spor bilincinin hızla arttığı ülkemizde ise insanlar sağlıklı ve fit bir vücut için fitness salonlarına akın ediyor. Son günlerin popüler sporu Spinning ise herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Özellikle yaptığı takım gösterileri ile Spinning sporunu birçok kitleye ulaştıran Gökçe Boyacıoğlu’nun hedefinde ise Türkiye Spinning takımı kurmak ve Dünya’da ülkemizi temsil etmek!. Boyacıoğlu Türkiye’de bu sporun yeni tanındığını ve çok sevildiğini söylerken yediden yetmişe herkesin bu sporu yapabileceğini dile getirdi.

Grup fitness kelimesine anlam yüklemesi gerekirse sağlıklı ve zinde olmak için yapılan farklı egzersiz çeşitlerinden oluşan ve toplu gruplar müzik eşliğinde yapılan antrenman çeşitlerinin bütününe denmektedir. Yapılma amaçları kasları geliştirmek ,dayanıklılık, kondisyon artımı sağlıklı ve kaliteli yaşam, kilo vermek ,fizik şekillendirmek sonuçlar baş sırada yer almaktadır. Özel bir süresi standart ve farklı çeşitleri vardır. Bu çeşitlerin arasında son yıllarda en sektörün gözdesi olan grup fitness in vazgeçilmez trendi spining olmuştur. Fitness kulüplerinde üye yoğunluğunu alarak satışı desteklemekte hemde sıkıcı ve rutin antrenman sistemlerinden uzak eğlenceli bir antreman alt yapısı oluşturmuştur.

Spinning-1

Şu an Türkiyede fitness kulüplerinde üyeler tarafından ilk sırada tercih edilen ve çoğu kulüpte vıp ve rezervasyon sistemiyle çalışan grup fitness programıdır.

SPİNNİNG MAKSİMUM KONDİSYON VE YAĞ YAKIMINDA ZİRVE…

Spinning özel olarak dizayn edilmiş sabit bisikletlerin kullanımı ile yüksek tempo müzikler eşliğinde gruplar halinde yapılan maksimum yağ yakım ve kondısyon hedefleyen sektörün grup fitness trendlerinin zirvesinde yer alan aerobik egzersiz çeşididir.

NEDEN SPİNNİNG

Vucut yağ oranımızı düşürmenin ilk kuralı doğru beslenme ve düzenli cardıo egzersizleri yapmaktır.Bir süre sonra rutin hale gelen cardıo egsersizleri kişiler gözünde sıkıcı hale gelmekte ve gelişimi yavaşlatmaktadır.Gelişimi devam ettirmek için çeşitlendirme ve motivasyon şarttır.Vucudu şaşırtmak ve maksimum seviyede motive gerekir.Spinning RPM ve Kareografik Spinning olarak bu konuda faydalanılabilinecek ilk tercihtir.

spining grup dersleri içinde temposu oldukça yüksek ve çok eğlenceli ir program olarak yağ yakımı ve kondisyon artımı için yararlanılabilecek en doğru grup fitness seçimidir.

spining yaparken maksimum yağ yakımı sağlayacak ve kondisyonunuzu ileri seviyede geliştireceksiniz.Bu sayede metobolizme olağandışı hızlanacak ve ders ders sonrasında bile yağ yakmaya devam edecek.Aynı zamanda popüler ve eğlenceli müzkler eşliğinde günün stresinden tamamen arınacaksınız.

FAYDALARI

Maksimum yağ yakımı sağlayarak kilo vermenizi oldukça hızlandırır.

Aerobik dayanıklılığı geliştirir

Kasları güçlendirir.

Kalbi güçlendirerek kalp sağlığını destekler

Vucudun merkez bölgesi ve alt extremitelerini oldukça yoğun çalıştırır( Karın kalça ve bacaklar)

Dolaşım ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Çeşitli hormanların ( endorfin,adrenalın..vb)çalışmasını düzenler ve arttırır

Psikolojik rahatsızlıkların giderilmesinde ilk sıradadır.(Yoğun terapi ve mutluluk etkisi yaratır)

Stresle mücadelede büyük rol oynar

Özgüveni arttırır.

Hareketsizlikten kaynaklanan bir çok hastalığı engeller ve iyileşmesine yardımcı olur

Kansere yakalanma riskini düşürür

Yaşlılık esnasında hareket kabiliyetini arttırır

Enerjiyi maksimum seviyede yükseltir

Uykuyu düzenler

Obeziteyi yenmede büyük rol oynar

Kötü alışkanlıklardan uzaklaştırır.

Farklı ve çeşitli alternatifler sunar( rpm ve kareografik spinning)

Yağ yakımı ve sıkılaşma bir aradadır.

Sporu eğlenceli hale getirerek alışkanlık haline dönüştürür

Yepyeni bir sosyal çevre getirir

Düzenli SPİNNİNG kişiler daha sağlıklı ve kaliteli ( fiziksel ve zihinsel) yaşam sürer.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]