Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

SEVGİLİLER GÜNÜ KARTAL’DA DANS VE MÜZİKLE KUTLANDI

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi, Sevgililer Günü dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da bir dizi etkinlik düzenledi. 

 

 

14 Şubat Sevgililer Günü Kartal’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Kartal Belediyesi’nin Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği “Kartal’da Aşk Başkadır” etkinliği renkli ve keyifli anlara sahne oldu.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Başkan Danışmanı Haydar Oğuz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Kartal Belediyesi THM Koro Şefi Özgür Doğan’ın katıldığı etkinliğe Kartal halkı yoğun ilgi gösterdi.

 

“Kartal’da Aşk Başkadır” başlığıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Ankara Caddesi ve Kordonboyu’nda Kartallılar, 10 keman sanatçısının yorumuyla aşk şarkılarına eşlik ederek unutulmaz bir gün yaşadılar. Kartallılara kalp şeklinde kurabiye ve üzerinde ‘Kartal’ı seviyorum’ yazan cam bardaklar hediye edildi.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Başkan Altınok Öz adına tüm vatandaşların sevgililer gününü kutlayarak, “Sevgiye en çok ihtiyacımız olan bu günlerde ‘sevgili’ sadece beraber olduğumuz değil, inandığınız, güvendiğiniz, yola çıktığınız her şeyin uğruna sevgi ile düşünebilmektedir. Sevgili bizim için Atatürk’tür, Cumhuriyet’tir, Türkiye’dir,  Kartal’dır,  Kartal’da yaşayan vatandaşlarımızdır. Her şey sevmekle başlar. Ülkemizi seviyoruz. Kartal’ı seviyoruz, sizleri seviyoruz.” dedi.

 

Belediyenin etkinliklerine de değinen Gürer, “Belediye olarak kültürel hizmetlerimiz yıl boyu devam ediyor. Birçok etkinlik düzenliyoruz. Hemen hemen her gün kültür merkezlerimizde tamamı ücretsiz olan etkinliklerimizde, halkımızı türkülerimizle, sanat müziğimizle, tiyatrolarla buluşturuyoruz. Bizler gençliğimizde sevgililer günü gibi etkinliklere biraz eleştirel bakardık ve bizi tüketim toplumu olmaya sürüklüyorlar diye düşünürdük. Ama ne yazık ki ülkemiz öyle hale geldi ki, sevgi yaşanılmaz, sevgi paylaşılmaz durumdayız. Acıların ve üzüntülerin yaşandığı bir toplumda sevgililer gününde olsun sevgimizi birlikte tadalım, yaşatalım ve güzellikler bu toplumun umudu olsun. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği bu güzel Cumhuriyeti yarına taşıyacaksak, burada kültür ve sanatın önemi çok büyük. Sanatçılarımıza bizlere yaşattıkları güzellikler için bir kez daha teşekkür ediyor, Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz adına kendilerine plaket takdim ediyorum.” dedi.

 

Kartal Belediyesi tarafından Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede de İzmirli sanatçıların tango ve dans gösterisi Kartallıların beğenisini kazandı. Vatandaşların ücretsiz olarak izlediği dans gösterisinde Tuğçe Hatice Sağıroğlu, Ezgi Ömüriş, Mehmet Günay ve Burak Hasan Mercancı en özel performanslarıyla sahne aldı.

 

Dans gösterisinde kemanda Handan Gürkan, İlkin Ünsal ve Gökmen Fahlioğulları, çelloda Fazıl Hakan Gürkan, akordeonda ise Elif Sayın eşlik etti. Birbirinden değerli yabancı ve yerli eserlere hayat veren müzisyenlerin şarkıları tango ile birleşince Kartallılara unutulmaz bir gece yaşattılar.

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]