Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

O HAYAT BENİM DİZİSİNE USTA İSİM ERDAL CİNDORUK DAHİL OLDU..

Yayınlanma:
ABONE OL

CİNDORUK’U İLK OLARAK 8 ŞUBAT PAZAR AKŞAMI YAYINLANACAK BÖLÜM İLE O HAYAT BENİM DİZİSİNDE GÖRECEĞİZ…

 

‘Kurtlar Vadisi’, ‘Avrupa Yakası’, ‘Gümüş’, ‘Kadın İşi Banka Soygunu’, ‘Genco, ‘Kızıl Elma’ gibi dizi ve filmlerde rol alan son olarak 3 Nisan’da vizyona girecek olan Yılın En Kral Komedi Filmi ‘Figüran’ da ilk defa komedi oynayarak karşımıza çıkacak olan usta oyuncu Erdal Cindoruk, 8 Şubat Pazar Akşamı yayınlanacak 41. Bölüm ile ‘O Hayat Benim’ dizisine dahil oldu.

 

Pastel Film tarafından çekilen ve Fox Tv ekranlarında her Pazar yayınlanan ’O Hayat Benim’ dizisine dahil olan Cindoruk ile Filmstudio olarak diziye nasıl dahil olduğundan rolüne, beğendiği dizilerden, Oscar’ı ülkemize getirebilecek isme kadar her şeyi masaya yatırdır.

 

Filmstudio: O Hayat Benim dizisine nasıl dahil oldunuz?

 

Erdal Cindoruk: Kızıl Elma dizisi bittikten sonra dinlenmek için Bodrum’a gittim. 2-3 aydır oradaydım. Diziye dahil olmam birden bire gerçekleşti. Sabah dizinin yapımcısı aradı. Akşam uçağa bindim ve ertesi gün sete başladım.

 

O HAYAT BENİM DİZİSİNDE KÖTÜ ADAMI CANLANDIRACAĞIM

 

Filmstudio: Seyirci sizi ‘O Hayat Benim’ dizisinde nasıl görecek?

 

Erdal Cindoruk: Çok önemli ve güzel bir rol ile seyirciye yeniden ‘merhaba’ diyeceğim. Dizide kötü adamı canlandıracağım. Ama seyirci bu adamın neden kötü olduğunu da görecek.

 

SONRADAN DAHİL OLDUM, AMA KOLAY ADAPTE OLDUM

 

Filmstudio: Diziye sonradan dahil oldunuz? Ekip nasıl?

 

Erdal Cindoruk: Diziye 41. bölümde giriyorum. Sağ olsunlar setteki bütün oyuncu arkadaşlar beni çok sıcak karşıladı. Yönetmenimiz Hamdi Alkan da öyle. Zeynep Eronat ile Kızıl Elma dizisinde de birlikte oynadık. Sonradan dahil oldum ama kolay adapte oldum. İlk haftada insanları sevdim ve ısındım.

 

O HAYAT BENİM DİZİSİNİN BAŞARISI OYUNCULUKLARIN DOĞAL OLMASI

 

Filmstudio: O Hayat Benim dizisi pazar akşamlarının zirvedeki ismi. Siz dizinin bu başarısını neye bağlıyorsunuz?

 

Erdal Cindoruk: Kesinlikle önce senaryoya bağlıyorum. Çünkü dizinin senaryosu çok iyi. Hem gerilim var, hem aşk, hem de entrika. En önemlisi dizideki oyunculuklar çok doğal, izleyici kendi evinden biri gibi hissediyor ve dizi sıkmıyor.

 

POYRAZ KARAYEL DİZİSİNİ KEYİFLE İZLİYORUM

 

Filmstudio: Son dönemde izlediğiniz ve beğendiğiniz diziler var mı?

 

Erdal Cindoruk: Kanal D’de yayınlanan Poyraz Karayel dizisini çok severek izliyorum. Senaryo güzel, oyuncular kıvamında oynuyor. Gayet başarılı bir dizi.

NECİP MEMİLİ VE CANER CİNDORUK KARİYERİNİ İYİ YÖNETEN İKİ İSİM

 

Filmstudio: Beğendiğiniz ve geleceğini parlak gördüğünüz oyuncular kimlerdir?

 

Erdal Cindoruk: Necip Memili ve Caner Cindoruk’un oyunculuklarını çok beğeniyorum. Kariyerlerini de çok güzel yönetiyorlar bence. Zaten iyi yerlerde her ikisi de. Ama daha da iyi yerlerde olacaklarına inanıyorum.

 

YILMAZ ERDOĞAN, OSCAR ALIR

 

Filmstudio: Türkiye’de Oscar’ı kim alır?

 

Erdal Cindoruk: Kesinlikle Yılmaz Erdoğan alır diyorum. Çok sıcak oynuyor ve seyirciye duyguyu yaşatıyor.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]