Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Maltepe Belediyesi 3 büyükleri Soma ve Ermenek için bir araya getirecek

Yayınlanma:
ABONE OL

Mahalle muhtarlarıyla belediyenin aylık icraatlarını değerlendiren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Soma ve Ermenek’teki maden kazalarında hayatlarını kaybeden işçilerin aileleri ve çocukları yararına, üç büyük kulüple bir futbol turnuvası düzenlemek için dirsek temasında olduklarını açıkladı.

 
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıda, muhtarlarla bir araya gelerek, belediyenin icraatlarını değerlendirdi. Başkan Kılıç, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM) yaşanan bilet sorunlarına el atacaklarını belirterek, “Belediye başkanı olarak TSKM’de protokol düzenini kaldırdım. TSKM’de bilet sorunları yaşandığını da biliyorum. Bunun için bir sistem geliştireceğiz. Bu sistemde, vatandaşlar kimlik numaralarını ve ad soyadlarını vererek kendilerine bilet ayıracaklar. Ayda bir kişiye sadece bir konser için bu imkânı sağlayacağız. Biz, tüm Maltepelilerin etkinliklerimize gelmesini istiyoruz. Her konserde farklı vatandaşlarımızı görmek istiyoruz” dedi.

 
HER ŞEY SOMA VE ERMENEK İÇİN

Soma ve Ermenek’te yaşanan maden kazalarında hayatlarını kaybeden işçilerin aileleri ve çocukları yararına bir futbol turnuvası düzenleyeceklerini de açıklayan Kılıç, şöyle konuştu: “Bunun için üç büyük kulüple, bir futbol turnuvası düzenlemek için dirsek temasındayız. Bu turnuvaya ünlü teknik direktörümüz Fatih Terim’i getirmeyi düşünüyoruz. Önemli olan bir duyarlılık oluşturmak. Belediyemiz bünyesindeki Spor Müdürlüğü, bununla ilgili çalışmaları yürütecek. Biletlerin geliri de Maltepe Kaymakamlığı’na teslim edilerek, çocuklarımızın eğitimine harcanacak.”
ÖĞRENCİLER İÇİN OTOBÜS GELİYOR
Geçtiğimiz hafta sosyal medyayı sallayan üç köpeğin Maltepe Belediyesi Arama-Kurtarma Müdürlüğü’nde işe başlamasıyla ilgili ve Özgürlük Parkı’na Uğur Mumcu anısına dikilen çınar ağacıyla ilgili de muhtarları bilgilendiren Kılıç, “Mahalle toplantılarında en çok eleştiri gelen konuların başında minibüs sorunu vardı. Kadınlarımız bu durumdan oldukça rahatsız. Ayrıca öğrencilerimiz tıklım tıkış taşınıyor. Biz bunun önüne geçmek için birkaç mahallemizi birleştirerek, okuldan evlere ring otobüs seferleri düzenleyeceğiz. Bunun için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Öğrencilerimize resimli bir paso vereceğiz. Bu paso sayesinde sadece öğrencilerimiz, velileri dahi değil, otobüse binecek. Ayrıca yakın zamanda çocuklarımız ve vatandaşlarımız için 39 farklı alanda kişisel gelişim ve eğitim kursları düzenleyeceğiz” diye konuştu.

 

 
HİDROLİK SİSTEMLİ OTOPARKLAR GELİYOR

Son olarak kentsel dönüşüm ve Organik Pazar konusunda da muhtarlara bilgi veren Kılıç, şunları söyledi: “Organik Pazar’ın olduğu yerde tiyatro ve sinema salonlarını da bünyesinde barındıran bir kültür merkezi kurmak için çalışmalarımıza başladık. Burada hidrolik sistemle bir otopark da kuracağız. Bu sistemi, parklarımızın altında da yaygınlaştırmak istiyoruz. Organik Pazarımızı da şu an başka bir yere taşımak konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Ayrıca Altayçeşme Mahallesi’ndeki kurulan Çarşamba pazarını, Bağlarbaşı Mahallesi’ne taşıyoruz. Pazarların kapalı alanlara taşınması konusu da gündemimizde. En çok merak edilen konuların başında da kentsel dönüşüm geliyor, bunun için ofis kuracağız demiştik. Artık son aşamaya geldik. Sizlere en yakın zamanda bu birimin yerini ve iletişim numaralarını açıklayacağız. En sağlıklı bilgileri buradan alabileceksiniz. Şehir efsaneleri sona erecek.”

 

 

Ermenek’e giden muhtarlar adına konuşma yapan Altayçeşme Mahalle Muhtarı Arzu Toker de, Ermeneklilerin belediyenin ve muhtarlıkların yardımlarından mutluluk duyduğunu belirterek, Ermenekli ailelerin Ali Kılıç’ı birer evladı, kardeşi, babası, amcası ve dostu gibi gördüğünü belirtti.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır! Türkiye […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]