Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Tiyatro’na Sahip Çık

Yayınlanma:
ABONE OL

Mask-Kara Tiyatrosu 1994 yılında kuruldu. Kurulduğu günden buyana elliye yakın oyun sahneye koydu. Oyunlarını başta İstanbul olmak üzere ülkenin bir çok yerinde sergiledi. Defalarca uluslararası festivallere katıldı.
Mask-Kara Tiyatrosu, zaman zaman yaşadığı maddi olanaksızlıklara rağmen perdelerini hep açık tuttu. Oyunlarını oynamaya hiç ara vermedi. Çok para kazandı. Çok  battı.  Ama her defasında işini en iyi şekilde yapmaktan hiç geri durmadı.

 

 

Mask-Kara Tiyatrosu ülke tiyatrosuna, İstanbul, Fatih, Aksaray’da bulunan 240 koltuklu profesyonel bir sahne kazandırdı. ‘ Su Gösteri Sanatları Sahnesi’.

 

Mask-Kara Tiyatrosu, bu kente, “Küçük Harfler Büyük Düşler” adında Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatro Festivali kazandırdı. Önümüzdeki yıl 5. sini gerçekleştirecek.

 

Mask-Kara Tiyatrosu, bu Ülkeye Tiyatro Gazetesi’ni kazandırdı. Aylık tablot boy yayın yapan 32 sayfa 5.000 tirajı olan bir gazete. Türkiye’de bir ilk, belki dünyada da, bilemiyorum.

 

Mask-Kara Tiyatrosu, Tiyatro Gazetesi “ANADOLU TİYATRO ÖDÜLLERİ”ni bu ülkeye kazandırdı. İlkini  1 Aralık  2014 de gerçekleştirdi.  Her yıl tiyatro adına iyi bir hareket gerçekleştirmiş, kişi veya kurumlara  ödül veriyor.

 

Tiyatro ve Sinema dünyasına bir çok oyuncu yetiştirdi. 

 

Mask- Kara Tiyatrosu’nun 20 yıllık serüveni, özetle, böyle geçti. Hedefinde daha nice 20 yıllar, nice projeler var… Bu projeleri gerçekleştirmek için hep seyircisinden güç alan Mask-Kara Tiyatrosu, son iki yıldır, bir çok tiyatro ile birlikte haksız ve adaletsiz bir uygulamaya maruz kalıyor. Kültür Bakanlığı’nın yarattığı bu haksız, adaletsiz ve eşitliksiz tutum maalesef tiyatromuzun, sahnemizin varlığını tehdit etmeye başladı.

 

 

Mask- Kara Tiyatrosu 20 yıllık serüveninde pek çok zorlukla karşı karşıya kaldı ama seyircisinin desteğiyle perdesini her daim açık tuttu. Yine zorlu bir sürecin içindeyiz ve bir kez daha, tek tek biriktirdiğimiz seyircilerimize ‘’Tiyatrona sahip çık’’ diye sesleniyoruz. Çünkü biliyoruz ki yaptığımız her işte yanımızda olan seyircimiz bizi yine yalnız bırakmayacak ve aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz.

 

Tiyatrona sahip çık;
Mask-Kara Tiyatrosu, Fatih Aksaray’da bulunan 240 koltuklu Su Gösteri Sanatları Sahnesi’ni kapatmamak için tüm oyunlarına blok satışlar düzenleyerek seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başlattığımız bu kampanyaya destek ol, TİYATRONA SAHİP ÇIK!
Mask-Kara Tiyatrosu Oyun Takvimi
Kuraklık ve Yalan: 22-29 Ocak Saat 20:00
Karahindiba: 23-30 Ocak Cuma Saat: 20:00
Salpa: 24-31 Ocak Cumartesi Saat: 20:00
Ah Bu Hayat: 25 Ocak Pazar Saat 15:00 – 1 Şubat Pazar Saat 15:00

 

 

ÇOCUK OYUNLARI
Sen Ben Yok Biz Varız: 24 Ocak Cumartesi Saat: 13:00
Kahramanlar Kumpanyası: 25 Ocak Pazar Saat: 13:00
Ayı Yogi: 31 Ocak Cumartesi Saat:13:00
Fırtına: 1 Şubat Pazar Saat:13:00

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]