Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Saadet Üsküdar Kadın Kolları’ndan “Noel Baba” Tepkisi

Yayınlanma:
ABONE OL

Saadet Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karabulut yaptığı yazılı açıklamada “Noel Baba, Sömürgeci Batı’nın, silahla alamadığı toprakları, kültür işgaliyle ele geçirme projesidir” dedi. Karabulut’un açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

 

 

“Milletleri millet yapan en önemli unsur, şüphesiz ki,  o milletin tarihi, inancı, kültürü ve ortak değerleridir.

Bir millet kendi tarihine, kendi inancına, kendi kültür ve değerlerine sarıldığı ölçüde, sağlam bir gelecek inşa edebilir.

Kendi milli ve manevi değerlerinden uzaklaştığı, kendi kültürüne yabancılaştığı takdirde ise sadece değerlerini değil bir gün özgürlüğünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

 

 

Tarih bunun dramatik örnekleriyle doludur.

Bu gerçekler ortadayken son yıllarda ülkemizde giderek artan bir şekilde Noel kutlaması çılgınlığı yaşanmaktadır.
Sahte sevimliliği ve kırmızı pelerini ile ekranlarımızı, caddelerimizi, vitrinlerimizi işgal etmiş bir Noel Baba vardır.
Saadet Partisi olarak Aziz Milletimize sesleniyoruz.
Ne tarihimizde, ne geleneklerimizde, ne inancımızda hiçbir yeri olmayan Noel Baba figürü sinsi ve kirli bir projenin ürünüdür.
Noel Baba genç nesilleri kimliksizleştirme projesidir!
Noel Baba, müslümanları, kendi tarihine, kendi inancına, kendi kültürüne yabancılaştırma projesidir!
Noel Baba, tıpkı adını ‘Aziz Valentin’den alan, uydurma ‘sevgililer günü’ gibi, adını ‘Aziz Nikola’dan alan uydurma bir tüketim çılgınlığı projesidir.
Noel Baba, Sömürgeci Batı’nın, silahla alamadığı toprakları, kültür işgaliyle ele geçirme projesidir.
Nitekim bugün Akşemsettin’i, Şeyh Edebali’yi, Veysel Karani’yi bilmeyen binlerce evladımızın, Noel Baba’dan hediye bekler hale gelmesi bu yozlaşmanın bir sonucudur.
Kurban bayramında hayvan hakları havarisi kesinlenlerin, Noel’de kesilen hindiler karşısında sus pus olması bu yabancılaşmanın bir sonucudur.
Bu sinsi oyuna dur demek ve gerçekleri görmek zorundayız.
Noel Baba’nın sevimli yüzü, sahte bir maske, kırmızı pelerini ise kanlı bir örtüdür.
O pelerinin altında emperyalizmin kirli dünyası vardır.
Afrika’da yiyecek ekmek, içecek su bulamadığı için ölen çocukların hayatı vardır.
Filistinli, Suriyeli, Afganistanlı, binlerce yetimin feryadı vardır.
Irak’ın, sömürülen petrolleri, Libya’nın yağmalanan zenginlikleri vardır.
Saadet Partisi olarak aziz milletimize çağrıda bulunuyoruz.
Gelin bu kültür emperyalizmine karşı koyalım.
Aslımıza, tarihimize, inancımıza sarılalım.
Noel baba safsatalarıyla oyalanmak yerine, imanlı, inançlı, eğitimli, erdemli nesilleri yetiştirmenin mücadelesini verelim.

Bu bizim sadece çocuklarımıza karşı görevimiz değil aynı zamanda bu millete ve bu topraklara karşı sorumluluğumuzdur.”

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]