Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

500 bin dolar ödüllü Endgame Kitap Fuarı’nda

Yayınlanma:
ABONE OL

7 Ekim’de tüm dünyayla aynı anda Pena Yayınları’ndan yayınlanan ve ilk baskısı iki günde tükenen Endgame: Çağrı kitabı 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda.
Türkiye dahil, dünyanın her yerinden okuyucular Endgame’in bulmacasını çözüp 500 bin dolar değerindeki altını kazanmak için yarışıyor.

 

 

Endgame, sinema, bilgisayar oyunu, sosyal ağlar, bir dizi hikâye ve sayısız interaktif uygulamayı kapsayan yapısıyla dünyada şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı kitap projesi.

 
Pena Yayınları, ABD’li yazar James Frey’in şimdiden dünyada fenomen olmaya aday kitap dizisinin ilk romanı “Endgame: Çağrı”yı Türkçe olarak, 7 Ekim’de dünyada 38 ülkeyle aynı anda yayınlanmasıyla birlikte kitap Türkiye’de büyük ilgi gördü. Kitabın ilk baskısı 2 günde tükendi.

 

Tüm dünyayı saran Endgame fırtınasına tutulmak ve 500 bin dolar ödüllü bulmacayı çözmek isteyen okuyucular İstanbul Kitap Fuarı’nda Pena Yayınları’nın 10. Salon’daki 302 No.lu standını ziyaret edebilir,

 

Endgame’i çözen 500 bin dolar kazanacak

 

 

Sinema, bilgisayar oyunu, sosyal ağlar, kitap ve sayısız interaktif uygulamanın bir parçası olan Endgame yarışmasında, kitabın sayfalarında gizli olan ipuçlarını ve bulmacayı çözen kişi dünyanın bir yerinde saklı olan bir anahtara ulaşıyor. Bu anahtar 500 bin doların kapısını açıyor. 500 bin dolar değerindeki altın Las Vegas’taki bir otelin lobisinde sergileniyor. Anahtarın yerini bulan ilk kişi bu servete sahip olacak.

 

 

Anahtara ve 500 bin dolara ulaşabilmek için kitabı okumak gerekiyor. Kitap içindeki bulmacalar uzman şifreciler tarafından hazırlanmış ve kitabı okurken aynı zamanda zekânızı ve becerinizi tüm dünyayla yarıştırıyorsunuz. Bu yüzden bulmacayı çözen kişi ve ülke için büyük bir prestij söz konusu.

 

 

Endgame oyununun anahtarı Pena standında

 

 

Okuyuculara bulmacayı çözmede yardımcı olacak Endgame oyununun beta sürümü de yayında. Kitap Fuarı’nda Pena Yayınları’nın standını ziyaret edip iletişim bilgilerini bırakan tüm okuyucular yayımcı tarafından kendilerine gönderilecek şifreyle oyuna girme hakkı kazanacak.

 

 

Pena Yayınları tarafından yayımlanan ve “Endgame: Çağrı”nın ilk iki baskısı ilk hafta tükendi. Türkiye’den birçok okur ve yarışmacı 500 bin doları kazanmak ve hem kendisine hem de ülkesine prestij kazandırmak için sayfalarda ince bir araştırmaya girdi bile. Hatta kitaptaki bulmacalarla ilgili çözümleri paylaşmak için bloglar kuruldu.

 

 

 

33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı

 

 

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı bu yıl 8-16 Kasım 2014 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Büyükçekmece’de 33’üncü kez kapılarını açacak. Türkiye ve yurtdışından 850 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen İstanbul Kitap Fuarı’nda söyleşi, panel, çocuk etkinlikleri ve dinletilerle birlikte 270 etkinlik gerçekleştirilecek.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]