Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

2015 Fantezi İç Giyim Modası

Yayınlanma:
ABONE OL

Günümüzde dış giyim konusunda geçmişten beri pek çok yenilik yapılmış ve her dönem de farklı tarzlar oluşturularak modaya yön verilmiştir. Dış giyimin çok fazla ön planda olması modacıları başka alanlara yöneltmiş ve iç giyim kategorisinde gelişmeler başlamıştır. İç giyim ürünleri geçmişte sadece tek düze bir şekilde üretilirken günümüzde iç çamaşırındaki markalaşma ile bin bir çeşit ürün ortaya çıkmıştır.

Pazarların yanı sıra mağazalara taşınan ve kadınlar için çok önemli bir yere sahip olan iç çamaşırları daha kaliteli materyallerden üretilerek hem daha sağlıklı hem de daha feminen hale gelmiştir. Materyalleri değişen iç giyim ürünlerinin fiyatları da artmıştır. Daha kaliteli ürünleri almak için yarışan bayanlar ise model seçiminde daha fazla seçenek istemişlerdir. Bunun üzerine iç giyim ürünleri sadece külot ve sutyen ile sınırlı kalmamış, kadınların seksiliğini ortaya çıkaracak modeller ile buluşmuştur.

Kadınların büyük önem verdiği iç çamaşırları, farklı bir boyut almış ve fantezi iç giyim adı altında piyasaya sunulmuştur. Farklı taş ve sim detayların yer aldığı iç çamaşırları bayanların vazgeçilmezleri arasında girmiştir. Sıcak renkler ailesinin en ateşlisi olan kırmızı fantezi giyim ürünlerinin %80’ninde kullanılan bir renktir. Kullanıldığı ürüne daha feminen ve iddialı bir hava katan kırmızı rengini siz de fantezi iç giyiminizde tercih ederek bu rengin sizi cezbeden havasına kapılabilirsiniz.

Fantezi İç Giyiminin En iddialısı: Jartiyer

Kadınlar için fantezi iç giyimi denilince akla ilk olarak jartiyerler gelir. En seksi iç gyim ürünlerinden olan jartiyer, kadınların yoğun ilgi göstermesi ile pek çok farklı modelde tasarlanmaya ve göz kamaştırmaya başlamıştır. Hiçbir dönem modası geçmeyen leopar desenler ile buluşarak tasarlanan jartiyer modelleri bayanların sıklıkla tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Sadece jartiyerde değil normal takım olarak tasarlanan iç giyim ürünlerinde de tercih edilen leopar desenler vücudun daha seksi ve daha alımlı görünmesine yardımcı oluyor.

İç giyim ürünlerinin renkleri ve desenleri bayanların tarzını ve kişiliğini yansıtır. Seksi ve iddialı bir tarza sahip olan bir bayanın fantezi iç giyim ürünlerinde renk tercihi mutlaka siyah, kırmızı ve leopar desenler olur. Fakat daha sade ve duru bir tarza sahip olan bir bayan ise ince detaylardan uzak beyaz, pudra pembe ve düz renkleri tercih eder. Bu tercihler bayanların günlük hayatta nasıl olduklarının en büyük kanıtıdır.

İç Çamaşırlarında Sevimli Modeller

İç çamaşırı denilince akla hep seksi ve göz alıcı modeller gelse de bazı bayanlar bu durumun aksine iç çamaşırlarında daha sevimli olmak isterler. Sevimli bayanların sevimli tarzına göre üretilen pijama modelleri iç giyim ürünleri arasında sıklıkla tercih edilen ürünlerdendir. Sevimli hayvan figürlerinin veya güzel çiçeklerin yer aldığı bu modeller hem daha rahat hem de diğer iç çamaşırlarına göre daha uygun fiyatlardadır. Pijama modellerinde de size pozitif enerji verecek olan pek çok modeli ve rengi bir arada bulabilirsiniz. İsteğinize göre tercih edeceğini modelleri takım olarak almanız bütünlükte uyumu yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Pijama partilerinin en şık ve en sevimlisi olmak için siz de kendinize göre feminen bir pijama takımı seçebilir ve olduğunuz ortamda bir adım öne çıkabilirsiniz. Özellikle kış aylarında gece uyurken en büyük ısıtıcınız olacak olan pijamaların materyallerine dikkat etmeli ve bu doğrultuda ürün satın almalısınız. Kış aylarının soğuk günleri için hem içinizi hem de dışınızı ısıtacak olan kalın yün pijama takımlarını tercih edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]