Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İlkbahar’ın ilk müjdesi Teknik Yapı’dan geldi

Yayınlanma:
ABONE OL

İlkbahar’ın ilk müjdesi Teknik Yapı’dan geldi. Kartal’da devam eden Uptwins ve Upcity projelerinde yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz oranları ile daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Teknik Yapı, İstanbul’un yıldızı parlayan bölgesi Kartal’daki Uptwins ve Upcity projelerinde ilkbahar kampanyası başlattı. Marka, Kartal’ın merkezinde homeoffice olarak kullanılmaya uygun Uptwins ile Uğur Mumcu’da Akmerkez gibi alışveriş çarşısına sahip Upcity projelerindeki dairelerdeki yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz oranıyla satışına başladı.

Kampanya kapsamında 12 aylık vadeyi seçen müşteriler, yüzde 1 peşinat ödemeleri halinde, daire tutarının yüzde 80’lik kısmına her hangi bir faiz oranı ödemeyecek. Bu ödeme planı çerçevesinde müşteriler sadece daire tutarının yüzde 19’luk kısmı üç eşit parça halinde 6 ayda bir ara ödeme şeklinde yapacak.

Kampanya dahilinde yüzde 1 peşinat ödeyenlerin 12 aylık vadedeki faiz oranı, yüzde 20 peşinat ödeyenlerin 24 aylık faiz oranı, yüzde 35 peşinat ödeyenlerin 36 aylık faiz oranları ve yüzde 50 peşinat ödeyenlerin 48 aylık faiz oranları sıfır olacak. İsteyen müşteriler ise 120 aya yayılan vadede, 650 TL taksitle konut sahibi olabilecek.

 İş toplantıları Uptwins’te

Yaklaşık 13 dönümlük bir arsa içinde yükselen Uptwins Deluxe Residence, iki yüksek blok ve tek katlı ticaret merkezinden oluşuyor. Üç ayrı daire tipinden oluşan Uptwins Deluxe Residence bloklarında büyüklüğü 38,71 m² ile 128,92 m² arasında değişen toplam 312 daire bulunuyor. 2 bodrum, zemin ve 17 normal kattan oluşan ve yaklaşık 60 metre yüksekliğindeki iki blokta bulunan dairelerin 240 tanesi 1+1, 60 tanesi stüdyo ve 12 tanesi ise 2+1 tipinde olacak. Buna ek olarak projede biri büyük olmak üzere toplam 19 ticari birim yer alacak. Daire sahiplerinin kendilerine daha çok zaman ayırabilmesi için temizlik hizmetleri, Laundry & Kuru Temizleme, Vale Parking gibi birçok ayrıcalıklı hizmet Uptwins Deluxe Residence’ın hizmet yelpazesi içinde yer alacak. Diğer taraftan her bloğun terasında Business Center olacak. İsteyen daire sahipleri randevu alarak toplantılarını buralarda gerçekleştirebilecek. Tüm daireler, homeoffice şeklinde kullanılabilecek teknik alt yapıya sahip.

 

Uğur Mumcu’nun Akmerkez’i Upcity’de

Kartal Uğur Mumcu bölgesinde yer alan UpCity, yaklaşık 20 bin metrekare arazi üzerine inşa ediliyor. Ocak 2009’da başlayan proje Aralık 2011’de bitecek. Ekonomik bir residence yaşam merkezi olan UpCity, çağın gerektirdiği teknoloji ve kaliteyi lükse kaçmadan sunacak. Beş yüksek blok ve üç ayrı bölümden oluşan ticaret birimlerinden oluşan UpCity’de, 149 adet 1+1, 161 adet 2+1 ve 30 adet 3+1 olmak üzere toplam 340 daire şeklinde olacak. Projeyi tamamlayan UpCity Center’da sağlık ürünleri sunan mağazalardan fast food zincirlerine, banka şubelerinden gençlerin vakit geçirebileceği kafeteryalar ve giyim mağazalarına kadar alışveriş hayatını kolaylaştıran ticari birimler bulunacak. Hem UpCity sakinlerine hem de bölgeye hizmet verecek olan UpCity Center’daki ticari birimler, 50 metrekareden 4.000 metrekareye kadar farklı büyüklüklerdeki onlarca mağazadan oluşacak. UpCity Alışveriş Caddesi’ndeki kiralanabilir alanlar, müşteri ihtiyacına göre büyültülüp küçültülebilecek şekilde esnek olacak. Aydos ormanının eteklerinde yer alan UpCity’deki kat malikleri, yeşil alan ve bol oksijene doyacak. Doğa ile iç içe yaşama alanı sunan UpCity projesinde yaşayacak olan ailelere daha iyi sosyal yaşam imkanı sağlamak için her türlü spor ve dinlenme olanağının sağlanacak.

İlgili Haberler

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]