Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Yoga & Deniz & Saglık Sonbahara Coşku Dolu Merhaba

Yayınlanma:
ABONE OL

Yoga Academy’nin bu ay Yoga Festivali 13-14 Eylülde Düzce Akçakoca’da, deniz kenarında sahil boyu uzanan 5 yıldızlı Sky Tower Hotel Wellness & SPA’da. Katılımcılar hem 10 farklı Yoga çalışması hem de deniz keyfinin son demleri ile yazdan sonbahara hazırlanacak, sağlıklı bir haftasonu geçirecek.

 

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf yönetiminde yapılacak 4 farklı Çakra çalışması ile sahip olduğumuz özgüven, yaratıcılık, kararlılık ve sevgi nitelikleri dengelenip, gelişip, güçlenecek.

 

 

MEVSİM GEÇİŞLERİNDEKİ DUYGUSAL DEĞİŞİMLER İÇİN YOGA
Mevsimsel geçişlerde genelde karşılaşılan duygu durumu değişikliklerini önleyen Orijinal Yoga Sistemi ile depolayacağımız pozitif güç, sonbaharı coşku ve denge içinde karşılamamızı sağlayacak. Çakra çalışmaları ile sağlıklı bir yaşama destek olmak, fiziksel ve zihinsel enerjileri dengelemek, duygusal dürtüleri kontrol edebilmek ve zihinsel gücü artırmak için tüm sinir sistemimiz temizlenecek.

 

 

Duygular fiziksel sağlığı etkilemektedir. Duygusal anlamda bir tıkanma, yani bir korku, kızgınlık, endişe, pişmanlık, suçluluk, eleştiri ya da öfke enerji merkezlerinin tıkanmasına neden olmaktadır. Bu da fiziksel düzeyde rahatsızlıklar doğurmaktadır. Diğer taraftan, fiziksel bedendeki değişiklikler enerji sistemini etkilemekte ve duygulara yansımaktadır. Yoga teknikleri sayesinde Çakra merkezleri arındığında, dengelendiğinde ve aktifleştiğinde, fiziksel dayanıklılık ve duygusal rahatlama kazanılmaktadır.

 

 

ASTHMA VE KOAH RAHATSIZLIKLARI İÇİN YOGA
Mevsimsel geçişlerde sık karşılaşılan Kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) ve Asthma ataklarının azaltılmasına yönelik bir saat süren, 2 ayrı Orijinal Yoga Sistemi çalışması da bu festivale özel olarak eklenmiştir. Bu rahatsızlıklara karşı direnci artıracak nefes teknikleri konusunda katılımcılar bilgilendirilecektir. Tüm teknikler kişilerin devam eden medikal tedavilerine tamamlayıcı olarak verilmektedir.

 

 

FESTİVAL PROGRAMI
Festival programı 10 farklı Yoga çalışması içeriyor. Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf önderliğinde dört farklı Çakra düzeyinde dört pratik çalışma ve akşam interaktif söyleşi “Tüm Sorulara Cevaplar”gerçekleşecek. Surya Namaskara (Güneş Enerjisi ile Bağlantı), Çandra Namaskara (Ay Enerjisi ile Bağlantı), Nefes Teknikleri, Meditasyon, Zayıflamak için Yoga çalışmalarının da sunulacağı festival hafta sonu tatili için eşi bulunmaz bir fırsat sunuyor.

 
FESTİVALE KATILIN HAYATINIZ FESTİVAL OLSUN!!!

PROGRAM
Büyük Yoga Üstadı Paramahamsa Yogaçarya Akif Manaf yönetiminde çalışmalar:
13 Eylül Cumartesi
11.00 – Pratik ders-Muladhara (Kök) Çakra çalışması – Özgüvenin geliştirilmesi
14.00 – Meditasyon
15.00 – Zayıflamak için Yoga
15.00 – Asthma ve Koah rahatsızlıkları için Orijinal Yoga Sistemi
17.00 – Pratik ders- Svadhisthana (Pelvis) Çakra çalışması – Yaratıcılığın geliştirilmesi
20.00 – Teorik Ders-Tum Sorulara Cevaplar
23.30 – Çandra Namaskara (Ay Enerjisi ile Bağlantı)

14 Eylül Pazar

07.00 – Surya Namaskara (Güneş Enerjisi ile Bağlantı)
08.00 – Pratik ders- Manipura (Karın) Çakra çalışması – Kararlılığın geliştirilmesi
13.30 – Asthma ve Koah rahatsızlıkları için Orijinal Yoga Sistemi
15.00 – Pratik ders- Anahata (Göğüs) Çakra çalışması – Sevginin geliştirilmesi

www.yogaacademy.com.tr

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]