Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Alpina Sytle Boyada Alternatif Anlayışınızı Değiştiriyor…

Yayınlanma:
ABONE OL

Filli Boya, eşsiz mekanlar yaratabileceğiniz, yaşam alanlarınızı farklı kılabileceğiniz

yepyeni Alpina Style serisi ürünleri ile size bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor, boyada alternatif anlayışınızı değiştiriyor.

Her baktığınızda size özel fırça darbelerini fark edeceğiniz, yaratıcılığınız ile ortaya çıkan sınırsız desenler, metalik yansımalar ve tablo gibi dokular sunan “Alpina Style” serisi,  yaşam alanlarınızı size özel kılıyor.

Mekanlarınıza yepyeni bir soluk getiren Alpina Style serisi ile daha önce benzeri görülmemiş dokular ve pırıltılı renkleri çok geniş bir yelpazeden seçebilirsiniz.

Yaşam alanlarınızınızın dekorasyonunda ilham kaynağı olacak örnek mekan resimlere, Alpina Style hakkında detaylı bilgiye, uygulama videolarına ve Türkiye’nin dört bir yanındaki Filli Boya bayilerine www.alpinastyle.com ulaşabilirsiniz.

Alpina Style Serisi ürünleri 5 farklı dokudan oluşuyor… 

ALPİNA SYTLE İNCİ DOKU

Sade ama bir o kadar etkileyici pırıltıya sahip incinin asaletini, birbirinden farklı ton ve desenlerle yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz.

Bazıları şu ana kadar sunulmamış toplam 10 farklı uygulama aleti ile birbirinden farklı desen ve dokular elde etmeniz mümkün. İnci beyazı kızıl, altın, zeytin ve nefti ismindeki metalik parlaklıktaki renklere ek olarak; renklendirme sistemi ile 64 farklı seçeneğiniz mevcut.

 

ALPİNA STYLE KUMLU METALİK

Güneşin doğuşuyla birlikte gözalıcı yansımalara sahip olan, uçsuz bucaksız çöllerin ve kumsalların ihtişamlı  havasını duvarlarınıza getiriyor.

Duvarlarınızda metalize yansımalar görmek istiyor ancak kum taneciklerinin oluşturduğu matlıklarla görünümün yer yer daha az parlak görünmesini istiyorsanız, kumlu metalik doku tam size göre.

Benzeri daha önce sunulmamış bu ürün ile, özel kıl yapısına sahip efekt fırçası sayesinde birbirinden özgün desenlerle duvarlarınızı farklılaştırabilirsiniz.

Kızıl bakır, bakır, altın, gümüş ve zeytin gibi yüksek metalize görünümdeki renklerinin yanında; tam 64 rengi, renklendirme sistemi ile elde edebilirsiniz.

 

ALPİNA STYLE DALGALI DOKU

Dinamik şehir hayatındaki huzurlu durağınız evinizde, duvarlarınızdaki yumuşak dokuların arasına serpiştirilmiş beyaz çakıl taşları ile sizi farklı bir dinginliğe çağırıyor.

Mekanlarınıza rönesansın klasik havasını; yumuşak dokulardaki renklerin arasına serpiştirilmiş çakıl taşları ile getirmek istiyorsanız; adeta bir tablo görünümündeki Alpina Style Dalgalı Doku’yu kullanabilirsiniz.

Tamamen sizin fırça darbelerinizin özgürlüğüne kalmış benzersiz desenleri, kolaylıkla elde edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Alpina Style renklendirme sistemi ile elde edilen 64 renkten hangisinin size uygun olduğuna karar vermek.

 

ALPİNA STYLE MERMER DOKU

Binlerce yıldır, ağırbaşlı ve olgun gösterişin simgesi olan mermerin kendine has antik ve sade dokusu, benzersiz renk seçenekleri ve sizin oluşturacağınız dokular ile yaşam alanlarınızı süsleyecek.

Gerçek mermerde bulamayacağınız renkler, gerçek mermer görünümüyle; Alpina Style Mermer’de.

Benzersiz kolaylıktaki uygulama tekniği ve kısa uygulama süresi ile duvarlarınıza mermerin eskimeyen modasını taşıyabilirsiniz.

Tam 16 farklı renk seçeneği ve benzer ürünlerden 7 kat daha az sarfiyatı ile Alpina Style Mermer, Filli Boya bayilerinde.

 

ALPİNA STYLE VARAK

Sarayların ihtişam kaynağı, dış cephelerdeki metalik parıltılar ile dış ve iç cepheleriniz hiç olmadıkları kadar etkileyici olacak.

Artık dış cephelerinizin küçük detaylarında dahi kullandığınız renklerle, binalarınızı farklılaştırabilirsiniz.

Ya da tüm binanızda eşsiz metalik renkleri kullanarak, dikkatleri üzerine çekecek bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Alpina Style Varak ürünü, benzeri daha önce sunulmamış 16 rengini, textürlü dokular üzerinde harikalar yaratan metalik görünümler ile getiriyor.

Üstelik aynı ürünü, iç cephelerde boyanabilir kaplamalar üzerinde de kullanmanız mümkün.

Sizde bu yenilikleri keşfetmek istiyoryarsnız  Filli Boya mağzalarına gitmeyi unutmayın….

İlgili Haberler

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu Türkiye’de özellikle son […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]