Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Müezzinoğlu:”Ramazanı Bu Sene Büyük Oranda Buruk Geçirdik”

Yayınlanma:
ABONE OL

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tekirdağ ziyareti esnasında AK Parti İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Bakan Müezzinoğlu, Ramazan’ı bu yıl büyük oranda buruk geçirdiklerini ifade ederek, Gazze’ye yapılan yardımların TİKA aracılığı ile ulaştırıldığını belirtti. Bakan Müezzinoğlu, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değindi.

 

 

İSRAİL’İN GAZZE’YE YAPTIĞI SALDIRILAR VAHŞET

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları, insanlık dışı uygulamaları, çocuk ve sivillere yaptığı katliamları, hastaneleri bombalamalarını uluslararası savaş hukukunun çok ötesinde olduğunu belirterek, “Suçlar işleniyor ama ne yazık ki batı medeniyeti Birleşmiş Milletler ve Amerika Birleşik Devletleri burada büyük oranda seyirci kalıyor.

 

Kimin yanlış yaptığını değil, bizim millet adına doğrularımızı çoğaltacağımız bir süreci güçlü bir şekilde milletle paylaşmamız lazım. Zaten milletimiz kendisine yanlış yapanları iyi tanıyor, biliyor. Yeni yanlışlarla da tavrını net bir şekilde koyacaktır” dedi.

ANAYASA MAHKEMESİ NE YAZIK Kİ HUKUK KATLİAMI YAPARAK TBMM’NİN CUMHURBAŞKANI SEÇMESİNİN ÖNÜNÜ TIKADI, BİR HAYRA VESİLE OLDU

Bakan Müezzinoğlu, Anayasa Mahkemesi’nin TBMM’nin Cumhurbaşkanı seçmesinin önünü tıkayarak hayra vesile olduğunu dile getirerek, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) özellikle hukuku milli iradenin ümüğünü sıkacak noktada çok kullandığı için bu alanda çok başarılı olduğu için yine denemeler yapıyor.

 

Daha önceki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de TBMM 367 olmadan toplanamaz diyen Anayasa Mahkemesi’ne gitti. Anayasa Mahkemesi de ne yazık ki hukuk katliamı yaparak TBMM’nin Cumhurbaşkanı seçmesinin önünü tıkadı. Bu bir hayra vesile oldu” diye konuştu.

 

GAZZE’YE YARDIMLARIMIZI TİKA ARACILIĞI İLE YAPIYORUZ

Gazze’ye tıbbi desteği direk Bakanlık olarak değil Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) aracılığı ile yaptıklarına değinen Bakan Müezzinoğlu, “TİKA vasıtasıyla yalnız bu dönemde değil, normal dönemlerde de ilaç, aşı, tıbbi malzeme desteği yapıyoruz.

 

TİKA,orada sağlık merkezlerinin kuruluşlarına destek veriyor ya da kendisi kuruyor. Biz bu anlamda Filistin’in sağlık ihtiyaçları ve diğer ihtiyaçlarında yanında oluyoruz. Ne yazık ki abluka altına alınmış bir bölge, hastaneyi bombalayan bir anlayış var. Esasında bu insanlık suçuna dünyanın bir tavır koyması lazım” şeklinde konuştu.

 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ESNAFI ZİYARET ETTİ, HAYIR ÇARŞISI AÇILIŞINI YAPTI

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, basın açıklamasının ardından Tekirdağ esnafını ziyaret ederek AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nın Hayır Çarşısı açılışını yaptı.

 

Esnaf ziyareti sırasında vatandaşın dertlerini dinleyen Müezzinoğlu Tekirdağlı çocukları sevdi. Yapılan ziyaretlerin ardından Müezzinoğlu Hayır Çarşısı açılışını yaptı. Hayır Çarşısı açılışında konuşan Bakan Müezzinoğlu, “Ramazan ayının en güzel yönü hayır ve paylaşmaktır.

 

Oruç tutarak yardıma muhtaçların durumunu bir nebze anlamış oluyoruz. Hayır Çarşısı’nın temel felsefesi de bizde olanları başkalarına ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmektir. İnşallah Hayır Çarşısı da yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaktır“ dedi.

 

ATATÜRK’ÜN GÖLGESİNE YAN GELİP DE YATARAK BU ÜLKE MUASIR MEDENİYET SEVİYESİNE ÇIKMAZ

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı iftar programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Müezzinoğlu, “Atatürk’ün gölgesine yan gelip de yatarak bu ülke muasır medeniyet seviyesine çıkmaz. Atatürk’ün bize bıraktığı bir tane miras vardır. O genç Cumhuriyettir. Ama iki tane de vasiyet cümlesi vardır.

 

Bunlardan bir tanesi Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir ve onun en yüce makamı Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir. Dolayısıyla bizim merkeze aldığımız ve siyasetimizin ana enerjisini oluşturan kaynak millettir, milli iradedir, sandıktır, sandığın hukukudur” diye konuştu.

MİLLETLE BERABER YÜRÜMEDİĞİNİZ SÜRECE TUTTURAMAZSINIZ. ÇATILARINIZDA BÜYÜK ÇATLAKLAR AYRILIR

“CHP zaman zaman sandığın hukukuna müdahalelere ya alkış tutmuştur ya destek olmuştur, ya da zemin hazırlamıştır” diyen Bakan Müezzinoğlu, “Dolayısıyla CHP’den bu toplum, bu millet her geçen gün kopmakta ve onları geçmiş tarihiyle baş başa bırakmaktadır. Atatürk’ü kullanan ve Atatürk’ten geçinenlere Trakyalılar, biz hemşehrileri olarak tavrımız net olmalıdır.

 

Atatürk’ün gölgesine yan gelip de yatarak bu ülke muasır medeniyet seviyesine çıkmaz. Ey cumhur reisini sen seç. 2007 yılında millete gittik ve referandum ile dedik ki reisini sen seçmek istiyorsan buyur referandum. Milletimiz de ben artık cumhurum ve reisimi ben seçeceğim kararını verdi.

 

Şimdi kıvranıyorlar, çatı kuruyorlar, çatıdan aralık açıyorlar, sağdan soldan yeni yeni çatılar arıyorlar ama nafile. Milletle beraber yürümediğiniz sürece tutturamazsınız. Çatılarınızda büyük çatlaklar ayrılır. 10 Ağustos’tan sonra bu çatı ne rüzgar tutacak ne yağmur tutacak ne de yerinizde oturabileceksiniz” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]