Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ramazan Bayramı’nda 7 milyon kişi otobüsle seyahat edecek

Yayınlanma:
ABONE OL

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan: Ramazan Bayramı nedeniyle yaklaşık 7 milyon kişi otobüsle seyahat edecek ve her 10 kişiden birine Kamil Koç hizmet verecek.

Ulaştırma sektörünün öncü firması Kamil Koç, ülkenin pek çok bölgesinde hızla artan yeni hatları, güvenilir ve konforlu otobüsleri ve bayrama özel ek seferleriyle Türkiye’nin en yoğun seyahat dönemlerinden biri olan Ramazan Bayramı’na hazır.

 

Kamil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Ramazan Bayramı döneminin her zamanki gibi çok yoğun geçeceğini belirterek yaklaşık 7 milyon kişinin otobüsle seyahat edeceğini söyledi.

 

Ramazan Bayramı’nın öncesine hareketliliğin 25 Temmuz tarihinden itibaren başlayacağını ve 4 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini söyleyene Erdoğan, 11 gün boyunca ciddi bir hareketlilik olacak, Kamil Koç’un bu dönemde toplamda 15 bin sefer düzenleyeceğini, Ramazan Bayramı nedeniyle 1200 ek sefer yapılacağını açıkladı.

 

Yapılan planlamaya göre Kamil Koç’un bayram döneminde 750 bin yolcuya hizmet vereceğini söyleyen Erdoğan, Türkiye’nin her yerine talep olmakla birlikte başta Antalya olmak üzere özellikle sahil bölgelerine çok daha yoğun talep aldıklarını söyledi.

 

Üç büyükten Ege ve Akdeniz’e akın var

Özellikle son yıllarda bayramların yaz sezonuna denk geliyor olmasının, tatil yörelerine olan seferleri artırdığını belirten Erdoğan “Akdeniz ve Ege bölgelerine yoğun seferler düzenleyeceğiz. Bu hareketliliğin ana başlangıç noktaları ise bu yıl da İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyük şehirlerimiz olacak” dedi.

 

‘Otomobiliyle seyahat edenler çok dikkatli olmalı’

Bayram süresince bireysel aracıyla seyahat edecekleri de uyaran Kemal Erdoğan “Bireysel araçlarıyla seyahat etmeyi tercih eden yolcularımıza çok dikkatli olmalarını ve riske girmemelerini öneriyoruz.

 

Tam dinlenmiş olarak yola çıkmaları ve trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmeleri son derece önemli. Geçmiş tatil dönemleri de bireysel araçların bu tür zamanlarda kazaya karışma yüzdelerinin son derece yüksek olduğunu gösteriyor. Bayramı herkesin sevdikleri ile birlikte bayram neşesiyle yaşaması en büyük temennimiz” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]