Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Nazan Gürkan: Bayan yöneticiler futbola güzellik katar

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Fikirtepe Dumlupınarspor’un yeni oluşan Yönetiminde görev alan Nazan Gürkan, bayanların artık futbolda da ön plana çıkması gerektiğini söyledi.

Nazan Gürkan 1961 İstanbul doğumlu. Ailesi Kadıköy Merdivenköy Mahallesinin en eski ailelerinden birisi. Babası geçmiş zamanda Merdivenköy Mahalle Muhtarı olan Gürkan, 1990 yılından Babasının izinden gidiyor ve mahalle muhtarlığı görevini yürütüyor.

 

Erenköy Kız Lisesi mezunu ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde öğrenim gören Gürkan, lise yıllarında voleybol oynamış. Kendi ifadesi ile iyi bir koşucu… Şu an sporla sadece izleyici olarak ilgilenen Nazan Gürkan, Kadıköy temsilcisinin son Kongresinde Kulübün Basın Sözcülüğü görevine getirildi.

“Bayanların olduğu yerde güzellik olur”
Son yıllarda bayan futbolunun popülaritesinin gitgide arttığını, Uluslararası liglerde birçok Bayan Antrenörün görev yapmaya başladığını, bazı Profesyonel Kulüplerin Yönetiminde bayanların daha fazla görev almaya başladığını ifade eden Nazan Gürkan, 2.Ligdeki Kızılcahamamspor’un Başkanı Zeynep Bekçe ve 3.Ligde mücadele eden Çankırıspor’un Başkanı Sevda Karaali’nin bayan yöneticilerin futbolda önünü açtığına vurgu yapıyor ve ” Bayanların olduğu her yerde güzellik olur. ” dedi.

“Bayanların daha fazla görev alması sağlanmalıdır”
‘Futbol güzel bir spor. Bununla birlikte sporun ve futbolun ruhunda cinsiyet, din ve ırk farklılığı olmamalıdır. Ülkemizde bayan futbolunun gelişim aşamasında olduğu açıkça görülen bir gerçek. Bayanların Kulüplerin yönetim kadrolarında yer almaları sözü geçen Kulübe her zaman fayda sağlar’ diye konuşan Bayan Yönetici ” Yalnızca futbol açısından değil, hayatın her alanında olduğu gibi tüm spor dallarında bayanların artık daha fazla görev edinmesi ve yer alması sağlanmalıdır.” diye konuştu.

“Neler katabileceğimi birlikte göreceğiz”
Nazan Gürkan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bana göre spor heyecanı yüksek bir eğlencedir ancak centilmence yapılmalıdır. Her türlü inançta ve bağlılıkta fanatizme karşı olduğum gibi sporda da fanatizme karşıyım. Fanatizm sonuçta mutlak şiddete dönüşen bir durumdur, oysa spor barış ve kardeşlik adına olmalıdır. Fikirtepe Dumlupınarspor Kulübünün bu yıl Yönetim Kurulunda kulübümüze fayda sağlamak inancıyla görev aldım. Kulübümüzün sözcülüğünü yapacağım ve ne kadar faydalı olabileceğimi, kulübe neler katabileceğimi birlikte deneyimleyerek göreceğiz. Doğrusu bu benim içinde heyecanlı bir çalışma olacak.”

“Fikirtepe’de potansiyel var”
Gürkan şöyle devam etti: “Fikirtepe’de müthiş zengin bir futbolcu kaynağı var. Bu herkesin kabul ettiği bir gerçek. Semtin sosyal durumunun değişmesi ve gelişmesi elbette Kulübümüze çok büyük fayda sağlayacak. Fikirtepe’den her zaman futbol anlamında Allah vergisi yetenekler çıkmıştır. Zaten Kulübümüzün geleceği ve istikbali de alt yapıda olacaktır.

 

Kulüp olarak altyapıya önem vermeye devam edeceğiz. Fikirtepe’deki yetenekli gençler Kulübün alt yapısında toplamak istiyoruz. Yakın mahallerdeki yetenekli gençleri de Kulübün bünyesine katmak istiyoruz çünkü Fikirtepe Dumlupınarspor’un kurtuluşu burada.

 

Bizim temel misyonumuz da iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu yetiştirmek olacak. Yenilen yapılanmak ve daha güçlü bir şekilde Kulübümüzü ileriye taşımak istiyoruz. Gelecekte yüksek maliyetli transferler yapmadan, kendi yetiştirdiğimiz futbolcularla başarıyı kovalayacak bir altyapıyı oluşturmayı amaçlıyoruz.

 

Altyapıdaki oluşum ile gelecekte İstanbul’un alt yapıda söz sahibi olan kulüpleriyle yarışabilecek düzeye geleceğiz ve takımızın adını ülke genelinde duyuracağız. ”

“Başarılı çalışmalarımız olacak”
Fikirtepe Dumlupınarspor olarak ilerleyen yıllarda futbolun haricinde basketbol, voleybol ve diğer spor branşlarında sportif müsabakalara katılmak istediklerini ifade eden Nazan Gürkan açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı “Son Kongremizde çok iyi bir yönetim ve kadro kurduk. Çok önemli projelerimiz var.

Yönetim Kurulu olarak başarılı olacağımıza inandığımız ciddi çalışmalarımız olacak. Birlik ve bütünlük içerisinde kulübümüzü daha da ileriye taşıyacağız.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]