Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ömer Şahan,”Eğer mesele Üzüm yemekse…”

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan, “Bizim içerisinde fikrimizin, görüşümüzün ve herhangi projemizin olmadığı bir stratejik plan hakkında kabul oyu vermemiz çok doğru olmaz. Eğer mesele üzüm yemekse, bağcıyı dövmek değil ise, Kadıköyümüze birlikte bir şeyler yapmaksa, birlikte bir çalışma yapalım.”
Kadıköy Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı toplantıları başladı. Meclis toplantısında maddeler okunduktan sonra, üzerinde görüş yoksa komisyona havale edilerek bir sonraki madde okundu. Kadıköy Belediyesi, 5 yılda bir hazırlanan ve kentin yönetimine dair yol haritasının belirlendiği stratejik plan çalışmalarını ‘Gençlik Çalıştayı’ adı altında başlatması da gündem maddesi olarak meclis üyelerinin önüne geldi. Belediye yetkilileri, bu konuyu belediye meclisinde gündeme getirerek tartışmaya açtı.

 

Bu gündem maddesiyle ilgili söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan, “Belediyemizin 6 ay içerisinde hazırlaması gerekli olan stratejik planla ilgili çalışmaların yapıldığını bizlerde sosyal medyadan takip ediyoruz. Gençlerle birlikte yapılan bu çalışmalarda gençlerin, Kadıköy’ün geleceğiyle ilgili görüşlerinin alınması güzel bir düşünce.

 

Ancak, Kadıköy Belediye Meclisi’nin yapacağı beş yıllık planlar bu ayki toplantının gündeminde yok. Önümüzdeki Ağustos ayında da meclis tatile girecek. Eylül ayında da muhtemelen stratejik plan önümüze gelecek. Bizim içerisinde fikrimizin, görüşümüzün ve herhangi projemizin olmadığı bir stratejik plan hakkında kabul oyu vermemiz çok doğru olmaz. Eğer mesele üzüm yemekse, bağcıyı dövmek değilse, Kadıköyümüze birlikte bir şeyler yapmaksa, birlikte bir çalışma yapalım.

 

 

Bizim de içinde olduğumuz, görüşlerimizi söyleyebilelim ve bu stratejik planla ilgili düşüncelerimizi beyan edebilelim. Sonuçta bizde Kadıköy’de on binlerce seçmenin iradesiyle gelmiş, sizlerin meclis üyesi arkadaşlarınızız. Bizde Kadıköy’ün sorunlarını biliyoruz. Bizimde Kadıköy’ün sorunlarıyla ilgili ürettiğimiz projelerimiz var. Projelerimiz mutlaka Kadıköy’e bir şeyler kazandıracaktır. Ben, belediye başkanımız ve stratejik planı hazırlayan arkadaşlarımızın bizi dikkate almasını temenni ediyorum.” dedi.

 
Başkan Nuhoğlu, “Ayırım yapmadık”
Stratejik plan üzerinde görüş beyan eden AK Parti Gurup Başkan Vekili Ömer Şahan’a cevap veren Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Stratejik planla ilgili AK Partili gençler bizi aradılar, katılabilir miyiz diye, biz de katılabilirsiniz dedik ve kendilerini davet ettik. Bu toplantıya çağırılanlar içinde siyasi parti ayrımı gözetilmedi. Önümüzdeki Cumartesi-Pazar çalışmalar devam edecek; isterseniz sizde katılabilirsiniz. Biz burada geniş katılım sağlamaya çalışıyoruz. Ayrıca yapılan bu çalışma belediye meclisine gelecek ve burada görüşülecek ama toplantılara katılırsanız iyi olur. Bizdeki meclis üyesi arkadaşlara da söylüyorum, toplantılara sizde katılabilirsiniz.” diye konuştu.

 
Şahan, “Kadıköy’e katkı sunacak projelerimiz var”
Yanlış anlaşıldığını ifade ederek tekrar söz alan Ömer Şahan, “Mesele buraya katılmak değil, biz o toplantılara katılacağız, bunda bir sıkıntı yok. Esas mesele, Kadıköy Belediye Meclis Üyeleri’nin bir masanın etrafına toplanıp bununla alakalı görüşlerini beyan edeceği bir ortamın oluşmuş olması. Kadıköy’e katkı verecek projelerimizi anlatacak bir ortamın bize sağlanmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]