Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

NCA-Küçük Kültür Ataşeleri yola çıkıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

CA® ( National Cultural Association ), Kültürlerarası Lise Öğrenci Değişim Programı ve Özel Lise Programı kapsamında gelecek yıl ülkelerini yurtdışında temsil edecek Küçük Kültür Ateaşeleri Istanbul’da oryantasyon eğitimine alınıyor.

2013-2014 eğitim yılında yurt çapında yapılan seçmelerde başarılı olan ve programa Kabul hakkı elde eden lise öğrencilerinin katıldığı NCA Istanbul oryantasyon programı,13-15 Temmuz 2014 tarihleri arasında Istanbul Double Tree Hilton Moda ‘da gerçekleştiriliyor.
2014-2015 akademik yılında lise eğitimlerini, Amerika ve Kanada, devam edecek olan lise öğrenciler yurtdışına çıkış öncesi , üç gün boyunca bir dizi eğitim seminerlerine katılacaklar. Gidecekleri ülkenin eğitim sistemi, okul ve aile ilişkileri, toplumsal kurallar, Türkiye’nin tanıtılması, kültürel farklar, vize işlemleri ve yolculukları hakkında seminerlere katılacak olan öğrenciler hem bilgi edinecekler hem de gidip dönmüş öğrencilerle bir araya gelerek yaşanmış tecrübeleri ilk ağızdan dinleyecekler.

15 Temmuz günü velilerinde katılımına açık olan Son Dakika Hatırlatmaları semineri sonrası öğrenciler yurtdışında eğitime hazır hale gelecekler. Yurtdışından temsilciler ve uzmanlarında katılacağı oryantasyonda öğrencileri gidecekleri ülkeye tam olarak hazır hale getirmeyi amaçlıyor.

İLGİLİ HABER EZBERCİ EĞİTİM

Amerika ve Kanada da devlet lisesinde eğitim alıp bir aile yanında konuk edilecek öğrenciler farklı okul ve bölgelere gidecek ve ülkelerini orada temsil edecekler. Oryantasyon 13 Temmuz tarihinde öğleden sonra yapılacak açılış semineri ile oryantasyon programına başlayacak. NCA yöneticileri, danışmanları ve returnee (programa daha once katılmış) öğrencilerin hazır bulunduğu seminerde bütün öğrenciler birbirleriyle tanışma fırsatı yakalayacak.

Yıl içerisinde uzman eğitim danışmanlarıyla hazırlanarak yurtdışı liselerine yerleştirmeleri yapılan ve yoğun geçen başvuru sürecini geride bırakan öğrenciler bundan sonraki süreçte kendilerini bekleyen yeni hayatları hakkında detaylı bilgi ve bir dizi eğitim alacaklar.

Lise eğitiminin tamamını veya bir kısmını yurtdışında geçirmeye hazırlanan öğrenciler oryantasyon programı süresince yapılacak seminerlerde; aile ve okul ilişkileri, sorunlar ve çözümleri, ders seçimi toplumsal kurallar, kültür şoku ve yurtdışı üniversite başvuruları,yolculuk ve vize işlemleri gibi pek çok konuda eğitim alacaklar .

NCA nin her yıl Türkiye genelinde yapılan çalışmalarla seçilecek lise öğrencilerinden biri olmak için www.nca world.org sitesinden başvuru yapılabilir veya +90 216 408 10 71 numaralı telefondan arayarak NCA eğitim danışmanlarından bilgi alınabilir . Ayrıca ilk öğretimden itibaren öğrencilerin potansiyel analizi ve eğitim planlamasını yapabilmek ve böylece hayalleri süsleyen HARWARD- MIT- YALE -STANFORD gibi dünyanın seçkin okullarında eğitim almak mümkün.
Uzmanlar eşliğinde yapılacak potansiyel analizi ve akademik planlamalar ile akademik ve sosyal hayat dengesini koruyarak eğitim sürecini yönetmek mümkün. Uzmanlar eşliğinde yapılacak birebir görüşmeler işin nca@ncaworld.org tan randevu alınabilir.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]