Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Cesetle Evde İki Gün Geçirdiler

Yayınlanma:
ABONE OL
Cesetle Evde İki Gün Geçirdiler

ATAŞEHİR’de bankacı arkadaşı Nalan Sezer’i öldüren Nuray Çetinkaya, cesedi, çalışma odasında, yatak takımından bozduğu tahtaların arasına sakladı. Nuray Çetinkaya’nın kızı İpek, annesinin kilitlediği odayı başka bir anahtar ile açtığında cesedi gördü. İpek, bir gün sonra reklamcı babası Ali Çetinkaya’ya evde ceset olduğunu söyledi. Çetinkaya Ailesi, Nalan Sezer’in cesedi ile iki gün iki gece geçirdi.

Baba Evde Ceset Var

Denizbank Genel Müdürlüğü’nde çalışan Nalan Sezer (43), Cumartesi günü, saat 17.30 sıralarında, Nuray Çetinkaya’nın Atatürk Mahallesi, Turkuaz Blokları, 3. Blok, Numara 26’daki evine gitti. Nuray Çetinkaya’nın Yeditepe Üniversitesi Biogenetik Bölümü 3. sınıfta okurken maddi olanaksızlıklar nedeniyle 2 ay önce okuldan ayrılmak zorunda kalan kızı İpek Çetinkaya(21), dün sabah, babası Ali Çetinkaya’yı dışardan telefonla arayarak “Baba evde ceset var. Ben evden ayrıldım. Sen de bir an önce ayrıl” dedi.

Ali Çekinkaya bir polis arkadaşı ile eve geldi. Ancak çalışma odasının kapısı kilitliydi. Ali Çetinkaya, aradığı eşine faksı kullanağını belirterek odanın anahtarını sordu. Nuray Çetinkaya(43) anahtarın yerini söyledi. Ali Çetinkaya ile polis arkadaşı içeri girdiğinde Nalan Sezer’in üzerinde yatak örtüsü bulunan tahta ile çevreli cesedini buldu.

Eterle Bayılttım, Poşet İle Boğdum

İki arkadaş, İçerenköy Polis Merkezi’ne giderek durumu anlattı. Ataşehir Asayiş Büro ekipleri İpek ve Ali Çetinkaya’ya ile Nuray Çetinkaya’nın saklanabileceği adreslere gitti. İpek’in aklına annesinin Maltepe’deki bir arkadaşını aramak geldi. Aranan evde telefona cevap veren kadın, Nuray Çetinkaya’nın için “Burada” dedi.

Alacak-Verecek Sorunu Yüzünden

Gözaltına alınan Nuray Çetinkaya, “Aramızda alacak-verecek yüzünden sorunları vardı. Cinayeti Cumartesi işledim. Eterle bayılttıktan sonra kafasına poşet geçirerek boğdum” dedi. Resmi ifade vermeyen Nuray Çetinkaya, cinayeti tasarlayarak işlediğini söyledi. Ataköy Asayiş Büro Amirliği’nde sorgulanan Nuray Çetinkaya, kızı İpek ve eşi Ali Çetinkaya, Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi.

Korkumdan Söylemedim

İpek Çetinkaya, polise verdiği ifadesinde “Annem Nalan Sezer’i davet ettiği için bir arkadaşıma gittim. Beni geç gelmem konusunda uyardı” dedi. İpek Çetinkaya şunları söyledi: “Ben saat 17.00 sıralarında evden çıktım. Akşam 22.00 sıralarında eve geri döndüm. Aynı saatlerde babam da eve geldi. Otururken anneme Nalan abla ile ilgili sorular sordum. O da iyi olduğunu söyledi. Bu sırada çalışma odasının kilitli olduğunu babamla birlikte fark ettik. Ama hiç bir şeyden şüphelenmedik.

Pazar günü saat 13.00 sıralarında bir alışveriş merkezinin görevliler annemin bir gün önce sipariş ettiği malzemeleri getirdi. Daha sonra evden ayrı zamanlarda ayrıldık. Ben bir eşyamı unuttuğum için geri döndüm. Oda kilitli olduğu için uyan başka anahtarı ile odaya girdim. İçerde ceset olduğunu gördüm. Kapıyı kilitleyip evden ayrıldım. Korkumdan kimseye bir şey söyleyemedim. Akşam hep birlikte eve döndük. Pazartesi sabah annem erken çıktı. Ben de peşinden çıktım. Kısa bir süre sonra babamı aradım. Evde ceset olduğunu bir an önce kendisin de evden çıkması gerektiğini söyledim.

Daha sonra babam, tanıdık bir polis arkadaşı ile eve girmiş. Kapı kapalı olduğu için annemi arayarak çalışma odasında malzemesi olduğunu ve alması gerektiğini söylemiş. Annem ise anahtarı sakladığı yeri babama söylemiş. Kapı açılınca ceset tespit edildi. Polis merkezine gittik. Anneme ulaşamıyorduk. Bu sırada polislerle birlikte annemin gidebileceği adreslere uğramaya başladık. Aynı zamanda telefonla da arıyorduk. Daha önce çalıştığı işyerinden Maltepe de oturan bir arkadaşını aradık. Telefona annesi çıktı. Annemin orda olduğunu söyledi. Polisle birlikte giderek annemi aldık.”

Eve Geç Gelmemi İstedi

Nuray Çetinkaya’nın eşi Ali Çetinkaya da ifadesinde eşinin Cumartesi günü arayarak eve geç gelmesini istediğini söyledi. Saat 22.00 sıralarında eve geldiğini söyleyen Ali Çetinkaya, “İpek ile birlikte aynı saatlerde eve geldik. Kapının kilitli olduğunu ben de fark ettim. Ama neden kilitli olduğu ile ilgilenmedim. Pazartesi sabahı kızım İpek beni arayarak çalışma odasında ceset olduğunu, bir an önce evden ayrılmamı istedi. Ben de durumu şüpheli bularak bir polis arkadaşımla eve geldim. Kapı kapalıydı. Eşimi arayarak faxa ihtiyacım olduğunu söyledim. Eşim anahtarın yerini söyledi. Polis arkadaşla kapıyı açtığımızda duvar dibinde üzeri yatak tahtası ve çarşafla örtülmüş cesedi gördük. Hemen polis merkezine giderek olayı anlattık” dedi.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]