Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Balkanlılardan Bahar Yemeği

Yayınlanma:
ABONE OL

Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesislerinde düzenlediği Geleneksel Bahar Şenliği Etkinlikleri çok büyük ilgi gördü.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,eşi Feray Öz hanımefendi,kızı Zeynep Öz, Bulgaristan’ın İstanbul Başkonsolosu Angel Angelev, Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt,Gülcemal Fidan, Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Olcay Özgön,Yönetim Kurulu,Yalova Taşköprü Belediye Başkanı, Bazı CHP’li Meclis üyeler Kartal Amatör Spor Kulüpleri(KASK) Yönetim Kurulu Başkanı Nasır Süleymanoğlu,Bulvarspor Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Balcı. DP. Kartal İlçe Başkanı İsak Kamberoğlu, Kalmeder Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karaca ve seçkin davetliler katıldı.

Balkanlılar-dernegi-bahar yemegi-2

Teşekkür etti

Yemekli gecede bir konuşma yapan Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Olcay Özgön,Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok öz’e derneğe olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Özgön, davetlilere derneğe üye olmaları çağrısını yaptı. Memnunluklarını dile getirdiler Bu arada kısa ve Bulgarca kısa bin konuşma yapan Bulgaristan’ın İstanbul Başkonsolosu Angel Angelev, Türkiye ve Bulgaristan ülkeleri arasında ilişkilerin çok iyi olduğunun altını çizdi. Angelev, Başkan Öz’ün Balkanlılar Derneğine olan katkı ve desteklerini yakın izlediklerini ve bu konuda mutluluk duyduklarını dile getirdi. Başkonsolos Angel Angelov’un konuşması tercüme edildi.

 

Başkan Öz’ü 10.yıl Marşı ile karşıladılar

 

Grup Bursa’nın konseri ile başlayan etkinliklerin en önemli ve heyecanı Başkan Öz’ün etkinlik alanına gelişi anında yaşandı. Sunucu Öz’ün alana gelmekte olduğunu ilan eder etmez Meşaleler yandı ve  Davetliler hep birlikte 10. Yıl marşını okudular ve Başkan Öz’ü ayakta alkışladılar.

Karşılanmanın ardından sahneye davet edilen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal belediyesi olarak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere önem verdiklerini ve desteklediklerini söyledi. Yaklaşık üç saat sahnede kaldı Daha sonra sahne alan Balkanların ve Bulgaristan’ın ünlü sanatçısı Teodora, Adeta Balkan ve Türkiye Rekoru kırdı ve iki seans halinde, yaklaşımk üç saat sahne aldı. Bulgarca ve Türkçe şarkıları ile davetlileri coşturan  Teodora bu arada hayranları ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi. Sempatik hareketlerle ve kendine öz tatlı sesiyle adeta adayı sallayan Teodora konser öncesi Büyükada’nın tarihi ve turistik mekânlarını gezdi. Aya Yorgi Manastırına giden Teodora Faytona bindi ve ADA TURU ATTI.

Haber-Foto: Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]