Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

adidas Dünya Kupası Resmi Final Maçı Topu “Brazuca Final Rio”yu Tanıttı

Yayınlanma:
ABONE OL

13 Temmuz Pazar günü oynanacak final maçı resmi topu şampiyonluk kupasını yansıtan yeşil ve altın renklerde tasarlandı.

 

adidas 2014 FIFA World Cup Brazil™ resmi final maçı topu Brazuca Final Rio’yu futbolseverlerin beğenisine sundu. 13 Temmuz günü tarihe geçmek için mücadele edecek iki milli takım ile birlikte büyük öneme sahip olacak adidas final topu, geçtiğimiz Aralık ayında lanse edilen adidas 2014 FIFA World Cup Brazil™ resmi maç topu Brazuca’nın varyasyonu olarak yeşil ve altın renklerde tasarlandı.

 

 

adidas, “all in or nothing” Dünya Kupası kampanyası kapsamında, brazuca’nın tanıtılması için @brazuca adlı Twitter hesabı açmıştı. 2013 yılı Aralık ayından bu yana 131,000 takipçiye ulaşan hesabı taraftarların yanı sıra Zinedine Zidane, Cafu, Samuel L Jackson ve Hugh Jackman gibi futbolcular ve ünlü isimler de takip ediyor. Futbolseverler @brazuca Twitter hesabı üzerinden Brezilya’daki FIFA World Cup™ ön hazırlıklarını, dünyayı dolaşarak topun gözünden izleyebiliyorlar.

 

 

adidas, geçtiğimiz yılın Aralık ayından itibaren Brazuca’yı tüm turnuvaya katılan milli takımlara antrenmanlarında ve maçlarında test etmeleri ve topla çalışmaları için ulaştırmıştı. O günden bu yana Brazuca, FIFA Club World Cup, Copa del Rey, MLS(Major League Soccer) ve DFB Pokal gibi birçok uluslararası maçta kullanıldı.

adidas brazuca Final Rio, lansman öncesinde üç kıtada 10 ülkede, aralarında dünyanın en iyilerinden Leo Messi, Iker Casillas, Bastian Schweinsteiger ve Zinedine Zidane’ın da bulunduğu 600’ü aşkın futbolcunun ve 30 takımın katılımıyla, iki buçuk yıl süren kapsamlı testler sonucunda geliştirildi. Bu süreç Brazuca’yı bugüne kadar adidas tarafından en çok test edilen top yaparken, tüm FIFA koşullarına uygunluğunu da sağladı. Topun test edildiği kulüpler arasında, AC Milan, Bayern Münih, Palmeiras ve Fluminese de bulunuyor.

adidas Brazuca’da Tango 12 (UEFA Euro 2012™), Cafusa (FIFA Confederations Cup 2013) ve her zaman popüler olan UEFA Champions League™ resmi maç topunda da var olan teknoloji kullanıldı. Farklı yüzey yapısının yanı sıra, birbirinin aynısı altı panelin eşsiz simetrisi ile getirilen yapısal yenilik de sahada kavrama, dokunma, denge ve aerodinamiği daha da geliştiriyor. Brazuca, FIFA’nın resmi maç topları için belirlediği tüm ölçütleri karşılamak ve hatta aşmak üzere kapsamlı testlerden geçirilerek geliştirildi ve topun performansı her koşulda güvence altına alındı.

 

 

Dünyanın en büyük futbol etkinliği olan FIFA World Cup™, adidas’ın en son teknolojiler ile donatılmış forma, malzeme ve kramponlarının sergilendiği en üst düzey platform olma özelliğini taşıyor. 1970 yılından bu yana tüm FIFA World Cup™ toplarını üreten adidas, FIFA ile resmi maç toplarının tedariğini de içeren ortaklığını, geçtiğimiz günlerde 2030 yılına kadar uzatmıştı.

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]