Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Nike Halı saha liginde final heyecanı yaklaşıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene altıncısı organize edilen Nike Halı Saha Ligi’nde final yaklaştıkça heyecan da artıyor. Lise ve üniversite kategorisinde düzenlenen ve şehir elemeleri devam eden ligin final maçları 23-25 Haziran tarihlerinde 640 futbolcunun katılımıyla İstanbul’da gerçekleşecek.

 

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike’ın Türkiye’de spor kültürünün oluşması ve geliştirilmesi adına organize ettikleri Nike Halı Saha Ligi’nde final heyecanı yaklaşıyor. Lise kategorisinde 71 ilde, Üniversite kategorisinde ise 48 ilde düzenlenen ligde, şehir elemeleri devam ederken bugüne kadar toplam 5132 maç gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bir sertifika sistemine tabii tutulup, olanaklarına göre derecelendirilen halı sahalarda düzenlenen organizasyonun il elemeleri Mayıs ayı sonunda tamamlanmış olacak. 9-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek bölge finallerinin ardından ise Nike Halı Saha Ligi Türkiye Finali 23-25 Haziran tarihlerinde İstanbul’da yapılacak. 640 futbolcu üç gün sürecek futbol festivaline katılacak.

Nike’ın her zaman her yerde futbol anlayışı doğrultusunda futbolu gençlere sevdirmek amacıyla düzenlenen ‘Nike Halı Saha Ligi’ ile organizasyona katılanlar futbola doyacak.

Detaylı Bilgi için www.nikehalisahaligi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Nike FC247 koleksiyonu zaman ve mekan tanımayan futbol maçları için tasarlandı

Sporcuların görüşlerinden hareketle Nike, farklı zeminlerde oynanan futbola göre yeni, yüksek performanslı FC247 serisini piyasaya çıkarttı. Serideki her bir model farklı zeminlere ve oyun stillerine uygun yenilikler içeriyor.

Nike’ın üç yeni ayakkabısı Nike Bomba Finale II, Nike Elastico Finale II ve Nike Lunar Gato II, maçın yapıldığı zemine göre futbolcuların becerilerini daha da öne çıkaran yenilikçi tasarımlar içeriyor. Her bir ayakkabı, farklı saha zeminlerinde hız, kontrol, rahatlık ve kesinlik arasında denge sağlayan şekilde tasarıma sahip. Her üç modelin tarak kısmında yer alan esnek girinti, dar alanda ilk adımı atarken daha fazla atiklik için ayağın tarak bölümünün rahat hareket etmesini sağlıyor.

Bomba Finale II

Çarpıcı turuncu ve siyah renklerinde gelen Bomba Finale II, bir önceki modele göre %27 daha az malzeme içeriyor. Bu sayede daha yumuşak ve esnek bir krampon ortaya çıkarken, önceki modelden de %10 daha hafif. Konik çiviler, küçük sahalarda oynanan maçlarda hızlı dönüşlere yardımcı olurken dikdörtgen çiviler zeminde mükemmel tutuş ve denge sağlıyor.

Bomba Finale II ve Elastico Finale II modellerinde yeni ‘NIKESKIN’ teknolojisi kullanıldı. Yüksek performans sağlayan file kumaş üzerine geçirilen poliüretan katman sayesinde ayakkabılar önceki modellerine göre daha ince ve hafif. Her iki modelin dikişsiz yapısı ayağı daha iyi sararken, ayakkabının dikişsiz yüzü ve file kısmının geometrisi topu daha yakın kontrol etmeye yardımcı oluyor. Bununla birlikte, Nike Bomba Finale II modeli kuru ve yağmurlu havalarda aynı şekilde top kontrolü sağlayan Nike’ın ACC (Bütün Koşullarda Kontrol) teknolojisini içeriyor.

Elastico Finale II

Dinamik yeşil tasarımıyla öne çıkan Elastico Finale II, daha önceki modele göre %39 daha az malzeme içerirken %22 daha hafif. Sert zeminlere göre tasarlanan daha esnek dış tabanında, azami tutuşa ve ayak altında daha iyi top kontrolüne yardımcı olan balıksırtı ve nokta deseni kullanıldı. Elastico Finale II modeli nefes alabilen perfore üst ve topuk kısmının yanı sıra daha fazla rahatlık sağlayan yeni bağcık şeridi tasarımına sahip.

Lunar Gato II

Göz alıcı mavi ve sarı renklerindeki Lunar Gato II bütün zeminlerde hızlı ve dinamik oyuna göre tasarlandı. Bir önceki modelinden %33 daha az malzeme içerirken aynı zamanda %16 daha hafif. Ayakkabının üst kısmında kullanılan yumuşak deri ayağın topu daha iyi hissetmesini sağlıyor. Bu yumuşak deri sayesinde ayağı topa alıştırma ihtiyacı ortadan kalkarken çorap astarı ayağın krampona anatomik olarak oturmasını sağlıyor. File paneller ayağın orta kısmını sabitleyerek yanlardan azami destek sağlarken Lunar Gato II’ye hafiflik ve rahatlık arasında mükemmel bir denge kazandırıyor.

 

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]