Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Anadolu yakasının en büyük kongre merkezi hedef büyüttü

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Asya yakasının en büyük kongre merkezi olan Silence İstanbul Hotel ve Convention Center bünyesinde açtığı yeni oteli Silence Silver ile 2014 yılı hedeflerini yükseltti.

Silence İstanbul Hotel ve Convention Center’ın 2014 yılı hedefi, 150 kongre ve yüzde 80 doluluk oranıyla 24 milyon dolar olarak açıklandı.
İstanbul Ataşehir’de bulunan Brandium AVM ve Yaşam Merkezi içerisinde yer alan Silence İstanbul Hotel ve Convention Center geçtiğimiz gün yapılan bir basın toplantısıyla basına tanıtıldı.

Brandium AVM ve Yaşam Merkezi içerisinde, ikinci 5 yıldızlı oteli olan Silence Silver Hotel’i tanıtım toplantısında Genel Müdür Ali Can Aksu tesisin yatırım maliyetinin 200 milyon dolar olarak açıkladı.

Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Silence Hotel ve Convention Center Genel Müdürü Ali Can Aksu; kongre merkezi ve otelciliği konusunda iddialı olduklarını belirtti. Aksu “6500 kişilik kongrelere hizmet verebilen Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi, Silence Gold Hotel’in yanına Silence Silver Hotel’in eklenmesiyle ile İstanbul’un “ikiz 5 yıldızlı”, “ikinci büyük oteli” olduk. Bu sayede oda kapasitemiz 620 odaya çıktı. Oda sayımız arttıkça hedefimiz büyüdü. Bu sayede İstanbul’un Asya yakasına kattığımız değeri artırarak devam ettireceğiz” diyerek başladığı konuşmasını gelecek planlarını açıklayarak devam ettirdi.

2014 Yıl Sonu Hedefi: 24 Milyon Dolar

Gelecek planlarından bahseden Ali Can Aksu; geçtiğimiz yıl ev sahipliği yaptıkları 63 kongrede 72 bin kişiyi ağırladıklarını belirterek 2014 hedeflerinin yüzde 80 doluluk oranı sağlamak ve 150 kongre ile 24 milyon dolar gelir elde etmek olduğunu açıkladı.

Bu amaçla uluslararası arenada da çalışmalar yürüttüklerini belirten Aksu; “Dubai ATM Fuarı’nda Ortadoğu’nun önemli kuruluşlarıyla görüşmeler yaptık. Körfez ülkelerinin zirve toplantısı olan yaklaşık 3 bin katılımlı Ortadoğu Ekonomik Zirvesi’ni Silence Hotel İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi’ne alarak Türkiye’ye kazandırmaya çalışıyoruz” diyerek iddialarını vurguladı.

Aksu konuşmasını; Silence İstanbul Hotel ve Convention Center’ın turizmde üstün kaliteyi hedefleyen bir kurum olduğunu ve bu alandaki başarılı yönetim anlayışlarını 9001 Kalite Yönetimi, 14001 Çevre Yönetimi, 18001 ISG ve 22000 Gıda güvenliği belgeleri ile tescil ettiklerini belirterek sonlandırdı.

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]