Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Batı Trakya’da 3 Türk belediye başkanı seçildi

Yayınlanma:
ABONE OL

ABTTF Başkanı Halit Habip Oğlu: “Kozlukebir’de Rıdvan Ahmet, Yassıköy’de İsmet Kadı ve Mustafçova’da Cemil Kabza’yı tebrik eder, belediye başkanlarımıza gerçekleştirecekleri çalışmalarda başarılar dileriz”

 

Yunanistan’da belediye ve eyalet seçimlerinin ikinci turu 25 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirildi.

 

Yorgos Pavlidis, Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanı seçildi

 

Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanlığı için ikinci turda Yorgos Pavlidis ile Aris Yannikidis arasındaki yarışı Pavlidis, oyların yüzde 56,33’ünü alarak kazandı. Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Meclisi’nde 31 sandalye kazanan Pavlidis’e karşılık mevcut Eyalet Başkanı Aris Yannikidis oyların yüzde 43,67’sini alarak 10 sandalye ile yarışı kaybetti.

 

İskeçe Belediyesi Başkanı Haralambos Dimarhopulos oldu

 

Gümülcine Belediyesi’nde ise yerel seçimlerin galibi ilk turda belli olmuş, yarışı yüzde 56.11 oranında oy alarak mevcut Gümülcine Belediye Başkanı Yorgos Petridis kazanmıştır.
İskeçe Belediyesi’nde Haralambos Dimarhopulos ile Hristos Pulios arasındaki yarışı Dimarhopulos oyların yüzde 51,08’ini alarak kazanan isim oldu.

 

Kozlukebir Belediyesi’nde Rıdvan Ahmet dönemi başlayacak

 

Kozlukebir Belediyesi’nde Rıdvan Ahmet ve Saadettin Şakir Hüseyin arasındaki ikinci tur seçimlerinde Demokratik Güç Listesi Başkanı Rıdvan Ahmet, yüzde 54,92 oranında oy alarak Kozlukebir Belediyesi başkanı seçildi. Saadettin Şakir Hüseyin ise yüzde 45,08 oy oranı ile seçimlerde ikinci isim oldu.

 

Yassıköy’de halk yeniden İsmet Kadı dedi

 

Yassıköy Belediyesi’nde ise mevcut belediye başkanı İsmet Kadı ve Kiryakos Amucas arasındaki yarışı Demokratik İşbirliği Listesi Başkanı İsmet Kadı oyların yüzde 51,24’ünü alarak kazandı. Kiryakos Amucas ise yüzde 48,76 oranında oy alarak yarışı kaybetti.

 

Mustafçova’da Cemil Kabza belediye başkanı seçildi

 

Mustafçova Belediyesi’nde birinci turda en çok oyu alarak ikinci tura kalan Cemil Kabza ve Mustafa Aga arasındaki yarışı Halk Hareketi Listesi Başkanı Cemil Kabza kazandı. Cemil Kabza oyların yüzde 57,80 oranında oy alarak Mustafçova Belediye Başkanı seçilirken rakibi Mustafa Aga yüzde 42,20 oy oranı ile yarışı kaybetti.

 

Maronya-Şapçı Belediyesi Başkanı İoannis Stavridis oldu

 

Maronya-Şapçı Belediyesi’nde ise İlias Ionnakis ve İoannis Stavridis arasındaki yarışı Stavridis kazandı. Stavridis, yüzde 67, 33 oranında oy alarak belediye başkanı seçildi.

 

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu(ABTTF) Başkanı Halit Habip Oğlu, “25 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirilen ikinci tur belediye seçimlerinde yarışarak Kozlukebir, Yassıköy ve Mustafçova’da seçimi birinci olarak bitiren Rıdvan Ahmet, İsmet Kadı ve Cemil Kabza’yı tebrik ediyor, yeni dönemde gerçekleştireceği çalışmalarda belediye başkanlarımıza başarılar diliyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

İlgili Haberler

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu Türkiye’de özellikle son […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]