Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

TEGV Yaz etkinlik dönemi başlıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

TEGV’de Yaz Etkinlikleri
16 Haziran’da Başlıyor!

 

Bu yaz tüm çocuklar TEGV’de buluşacak, hem gezecek, hem oynayacak, hem de okuyacak. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV), yaz aylarında sürdürdüğü ve çocukların tatilde hem eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan, hem de eğitimlerine katkıda bulunan “Yaz Etkinlikleri”nin birinci dönemi 16 Haziran tarihinde başlıyor.

İLGİLİ HABER EZBERCİ EĞİTİM

 

 

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın her yıl gerçekleştirdiği Yaz Etkinlikleri; çocukların yaz dönemini çeşitli aktiviteler yaparak geçirebilecekleri ve kendilerini pek çok açıdan besleyebilecekleri olanaklar sunuyor. 3’er haftalık iki dönem halinde gerçekleşen TEGV Yaz etkinliklerinin birinci dönemi 16 Haziran – 4 Temmuz tarihleri arasında, ikinci dönemi ise 7 Temmuz – 25 Temmuz tarihleri arasında TEGV’in Türkiye geneline yayılmış 10 Eğitim Parkı, 44 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimi ve 3 İl Temsilciliği’nde ilköğretim çağındaki tüm çocuklara açık olacak.

 

 

TEGV Yaz Etkinlikleri kapsamında, ilköğretim çağındaki çocuklar için gönüllü ağabey ve ablaların eşliğinde; “Yaz Kulübü” eğitim programı, kulüp etkinlikleri, spor faaliyetleri ve geziler uygulanıyor.

TEGV Yaz Etkinlikleri’nde çocukların, zamanı etkin kullanma, grup çalışması, eleştirel ve yaratıcı düşünme gibi yaşam becerilerinin gelişmesine katkı sağlanırken, aynı zamanda çeşitli temalar aracılığıyla farklı kültürleri tanımaları, çevre bilinci kazanmaları, haklarını öğrenmeleri ve okuma alışkanlıklarını geliştirmeleri hedefleniyor.

“Yaz Kulübü” eğitim programının yanı sıra, içerikleri gönüllüler tarafından hazırlanan müzikten sinemaya, edebiyattan spora birbirinden farklı ve eğlenceli kulüp etkinlikleri de çocukların tercihine sunuluyor. Çocuklar ayrıca gönüllüler ile birlikte kültür ve çevre gezilerine katılıp, bahçe oyunları oynayıp, sportif aktivitelerde bulunarak tatil günlerini eğlenceli ve verimli bir şekilde değerlendirebilecekler.

 

Bu yaz tatilini dolu dolu geçirmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak isteyen tüm çocuklar 16 Haziran – 25 Temmuz arası TEGV’in etkinlik noktalarına davetlidir.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]