Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Mini Star Çocuk Şenliğinde Herkes Çok Eğlendi!

Yayınlanma:
ABONE OL

5. MİNİ SÜPER STAR ÇOCUK ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİ,

TÜM KONUKLAR HARİKA ZAMAN GEÇİRDİ…

 

 

Tüm katılımcılarına miniklerin şaşırtıcı gösterileri, birbirinden keyifli aktiviteler, ünlü konuklar ve sürpriz hediyelerle harika bir gün vadeden Mini Süper Star Çocuk Şenliği’nin 5.si, İstanbul Bostancı Green Park Hotel’de gerçekleşti. Med Partners Reklam ve Halkla İlişkiler Ajansı tarafından organize edilen Mini Süper Star Çocuk Şenliği’nde küçük büyük herkes gün boyu harika zaman geçirdi.

Ünlü İsimler, Mini Süper Star Çocuk Şenliği’ne konuk oldu…

 

 

Med Partners Reklam ve Halkla İlişkiler Ajansı tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Mini Süper Star Çocuk Şenliği’nin bu yıl yine birbirinden ünlü konukları vardı. Sunucu ve Yazar Derya Coşkundeniz, beğenilen Sanatçı Bekir Aksoy ile Milli Rallici ve Snowboard Sporcusu Çiçek Güney’in yanı sıra eski Türkiye ve Avrupa güzeli, aynı zamanda deneyimli bir eğitimci olan Neşe Erberk, Mini Star Çocuk Şenliği’nin bu yılki ünlü yüzleri oldu.

Miniklerden Şaşırtıcı Gösteriler…

Mini Süper Star Çocuk Şenliği’ne katılan anaokullarından minikler, gösterileri ile tüm konukları büyüledi. Gösterilere katılan tüm okullar ve minikler, sponsor firmalar tarafından sağlanan birbirinden değerli ödüllerin sahibi oldu. Bu yıl Berna Abla Çocuk Yuvası, Buğra Çocuk Evi, Gökyüzü Eğitim Kurumları, Fenerbahçe ve Pendik Milenyum Eğitim Kurumları, Kiraz Anaokulu, Özel Yeşilköşk Anaokulu ile Yaşam Çiçekleri Anaokulu gösteriler gerçekleştirdi. Başarılı sunucu Ümit Kireççi, Mini Süper Star Çocuk Şenliği’ni sunumuyla renklendirdi.

Birbirinden Keyifli Aktiviteler…   

Mini Süper Star Çocuk Şenliği’nin tüm konukları, muhteşem etkinliklerle gün boyu unutulmaz anlar yaşadı. Bu yılki organizasyona VİKO Çocuk Tiyatrosu, “Game of Gölge” ekibinden büyüleyici gölge şov, New Life balon workshopu, illüzyon ve palyaço gösterileri, yüz boyama etkinliği, oyun hamuru atölyesi ve Chicco’nun sponsorluğunda gerçekleşen ödüllü bebek emekleme yarışması damgasını vurdu.

Caillou, Marsupilami ve Pocoyo; miniklerle buluştu…

Caillou, Marsupilami ve Pocoyo gibi birbirinden sevimli kahramanlar, Mini Süper Star Çocuk Şenliği’nde bu yıl çocuklarla bir araya geldi. Çocuklar, onlarla gönüllerince vakit geçirip fotoğraf çektirme fırsatı yakaladı.

Ünlü Markalar Mini Süper Star’a Sponsor oldu…

5. Mini Süper Star Çocuk Şenliği’ne Meltem Bebek & Genç Odası ve New Life Innovative Food Supplements co-sponsor, Chicco ise özel sponsor olarak destek verdi. Barilla Gıda, Can Bebe, Duru Bulgur, Hipp Bebek Mamaları, ING Bank, Reis Gıda, Saray Gıda, SEK Süt ve Süt Ürünleri, Şanlı İlaç, VİKO, Vileda Temizlik Ürünleri ve Yumurcak Dünyası gibi önemli markalar da katılımcı olarak organizasyonda yer aldı.

Mini Süper Star Çocuk Şenliği’nin her yıl olduğu gibi yine anlamlı bir hedefi vardı. Etkinlik bu kez Küçükbakkalköy Lions Eğitilebilir Engelliler İş Okulu’na destek olmak için hayata geçti.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]