Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Eğitim Bir Sen Sultanbeyli Şube Başkanı ŞİT, sorunlu değil sorumlu sendikacılık yapıyoruz

Yayınlanma:
ABONE OL

ŞİT, Sorunlu Değil Sorumlu Sendikacılık Yapıyoruz

 
Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Eğitim-Bir-Sen’in Sultanbeyli İlçe Temsilciği genel istişare toplantısı için bir araya geldi. Programa Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, 4 Nolu Şube Başkan Yardımcıları Gökay Yılmaz, Eğitim Bir Sen Tuzla İlçe Başkanı  Metin Çangır, Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Ertaş, Fesih Sönmez ve Mustafa Kara, çok sayıda müdür, müdür yardımcısı ve öğretmen katıldı.

 
Sultanbeyli’de üye çoğunluğuyla yetkili sendika olma özelliğini devam ettiren ve çalışmalarına hız veren Eğitim-Bir-Sen, son zamanlarda Milli Eğitim bünyesinde meydana gelen güncel gelişmeleri değerlendirdi. Toplantıya ev sahipliği yapan Eğitim-Bir-Sen Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat ŞİT, Eğitim-Bir-Sen’in ülke genelinde ve Sultanbeyli’de yetkili olduğu gibi etkili bir sendika olduğunun altını çizerek sorunlu değil sorumlu sendikacılık yaptıklarını ve ülke genelinde ve eğitim alanında meydana gelen gelişmelere her zaman duyarlı olduklarını söyledi. Toplantıya katılımın oldukça yoğun olduğu programda Şit, katılımcıların yoğun desteğinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İLGİLİ HABER EZBERCİ EĞİTİM

 
Sultanbeyli’ye yeni atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar’da katılımcılara bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmasında Sultanbeyli’nin eğitimle ilgili geliştirilmesi gereken yönlerini hızı bir şekilde keşfetmeye çalıştıklarını ve çalışmalarına yoğun bir şekilde başladıklarını ifade etti. Eğitim adına atılan adımlarda sendikayı her zaman yanlarında görmek istediklerini söyleyen Çağlar, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olacaklarını da sözlerine ekledi.
Toplantıya katılarak son zamanlarda tartışılan konulara değinen ve eğitim camiasının kafalarındaki soru işaretlerine açıklık getiren Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, konuşmasında başta yönetici atama yönetmeliği olmak üzere birçok konuya açıklık getirdi.

 
Yöneticilerde Liyakate Önem Verilmelidir
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı yönetici atama sisteminde liyakate önem verilmesi ve kabiliyetli yöneticilerin seçilmesine özen gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Atamalarda sınavsız olsun olmasın zamanın gereklerini iyi okuyabilen yöneticilerin iş başına gelmesi gerektiğini ifade eden Çakırcı, bu doğrultuda mülakat sistemin getirilebileceğinin de tartışılabilir olduğunu söyledi.

 
Eğiten değil öğüten bir sistemimiz var
Eğitim sisteminin etken değil edilgen bir nesil yetiştirdiğini ifade eden Çakırcı, eğiten değil öğüten, yönetmek için değil yönetilmek için bir nesil yetiştirdiğimizi söyledi. “Zamanın istediğini bu şekilde pasif duran bir nesil değildir. Aktif, sorgulayan ve itiraz eden bir nesildir” diyen Çakırcı, “Anadolu’nun ruhunu taşıyan nesiller yetiştirmenin zamanı gelmiştir” dedi.

 
Bir gecede fakirleşiyoruz
Dünyada adil bir düzenin olmadığını ifade eden Çakırcı, küresel sisteminin mazlumların haklarını elinden alan bir sömürü düzeni olduğunu söyledi. “Bizler dünya ile ilgili sorunlarla uğraşırken kendi iç problemlerimizi unutur duruma geldik. Artık bir gecede fakirleşen bir ülke olmayacağız. Telefon hatlarının okyanus ötesine bağlandığı, insanların özel hayatlarına kadar girildiği bir Türkiye’den daha şeffaf daha güvenilir bir ülke olmak için elimizden geleni yapacağız ve millete operasyon yapanların her zaman karşısında olcağız. Hem ülkemiz için hem de eğitim camiası için elde ettiğimiz kazanımların bir gecede yok olmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu nedenle ülkenin başına bela olanlara dur demek bizim en temel vazifemizdir” dedi. Program hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]