Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Milletvekillerimiz Halkın Kürsüsünde

Yayınlanma:
ABONE OL

Milletvekillerimiz Halkın Kürsüsünde

 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Halk Buluşmaları’nı Şişi Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla gerçekleştirdi. Başkan Kılıç, Maltepeli vatandaşlara İstanbul Milletvekillerinin de Halkın Kürsüsünde vatandaşların sorunlarını dinleyip çözümlerine ortak olacaklarının müjdesini verdi.

 

Milletvekillerimiz Halkın Kürsüsünde Maltepe ile Buluşuyor
Haftalık toplantılarla Maltepeli vatandaşların talep ve önerilerini dinlediği Halk Buluşmaları’nda konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilerleyen haftalarda bölge milletvekillerini de davet edeceğini açıkladı. Başkan Kılıç, “Bundan sonraki toplantılarımıza bölge milletvekillerimizi de davet edeceğim. Her hafta sırayla gelip sizleri dinlemelerini sağlayacağım. Öncelikle Maltepe’de Maltepeli hemşerilerimin sorunlarını onlardan dinleyip, onlarla çözeceğiz. Merkezi hükümetin veya siyasi partilerimizin parlamentoda konuşacakları konuları ise Maltepe Halk Kürsüsü’nde konuşacağız. Önceliğimiz Maltepeli hemşerilerimin tüm sorunlarını belediye çatısı altında çözmek. Çözüm aşamalarını Maltepelilerle Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ve Milletvekillerimizle oluşturacağız. “Milletvekillerimiz sorunları yerinde dinleyip, çözümlerine ortak olacaklar.” dedi.

 

Sarıgül’den Başkan Kılıç’a Teşekkür
Sabah mesaisine Maltepe’den başlayan Mustafa Sarıgül, Halk Buluşmaları’nda Maltepelilerle bir araya geldi. Parti teşkilatının tüm kademelerine ayrı ayrı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mustafa Sarıgül, “Sevgili Ali Kılıç kardeşimi bu çalışmasından dolayı tebrik ediyorum. Bu saatte yapılan toplantılar muhteşem toplantılardır. Açık mikrofon çok güzel bir uygulamadır. Maltepe’deki başarı grafiğimizin önümüzdeki yıllarda daha da tırmanacağına, Maltepe’nin yerel yönetimlerde çok öncü bir belediye olacağına, yerel yönetimlerde marka olacağına inanıyorum; çünkü dinleyen, koşan ve heyecanı olan bir belediye başkanımız var.” diye konuştu.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı uzun yıllardan beri tanıyan bir isim olarak Sarıgül, Başkan’ın erken yaşta gittiği Almanya’da Türk vatandaşların sorunlarıyla çok güzel bir şekilde ilgilendiğini belirterek, Berlin ve Münih belediye başkanlarından çok şey öğrendiğinin altını çizdi.

Başarının kararlı, uyumlu ve verimli olmak gibi üç göstergesi olduğuna işaret eden Sarıgül, Maltepe’de ilçe teşkilatı ve belediye başkanının bu üç özellik çerçevesinde başarılı olduklarını belirtti.
“Bu mikrofon hep açık olacak”

 

Halk Buluşmaları’nda açık mikrofona konuşan vatandaşları tek tek dinleyerek not alan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’nin sorunlarını Maltepelilerle birlikte çözeceklerini ifade etti. Başkan Kılıç, halkın mikrofonunun hiç kapanmayacağını vurgulayarak, “Arkadaşlarımız ciddi bir şekilde çalışıyorlar, müdürlüklerimizin sorunları takip etmesi konusunda ısrarcı oluyoruz. Maltepe Türkiye’de konuşuluyor, Halk Buluşmaları diğer belediyelere de örnek olmuş durumda. Sabah erken saatte gelip bizlerle birlikte oluyorsunuz, bu güzel ortamda birbirimizi dinliyoruz, tartışıyoruz, çözüme giden yollara ışık tutuyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum, sevgiyle kucaklıyorum. Bu mikrofon hep açık olacak. Bu platformu demokrasi kürsüsü, açık mikrofon, Maltepe’nin sesi olarak algılıyorum.” dedi.

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]