Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Günay Restaurant’ta ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak fırtınası esti.

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye’nin en nezih eğlence mekanı ve tek gazinosu

Günay Restaurant’ta önceki gece ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak fırtınası esti.

İstanbul’da uzun süredir sahneye çıkmayan Volkan Konak hayranlarının ısrarına dayanamadı ve sahne orucuna BVS Group’un amiral gemisi Günay’da son verdi.

Bu yılın ilk sahne programını gerçekleştiren Volkan Konak için hayranları Günay’ı kapılara kadar doldurdular.

Günay’da Volkan Konak’tan önce sahneye Yeliz çıktı. Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Yeliz, söylediği eski ve yeni şarkılarla dinleyicilerini adeta mest etti.

“BU AKŞAM BURADA DESTAN YAZILACAK”

Yeliz’den sonra alkışlar arasında sahneye çıkan Volkan Konak, ilk olarak ‘Yollar Bizimdir’ isimli şarkıyı seslendirdi. ‘Dostum, Dostum’ şarkısını ise yaklaşık 500 konuk ünlü şarkıcıyla birlikte söyledi. Volkan Konak, hayranlarının parçanın sadece nakarat kısmını değil, tamamını hep bir ağızdan ezbere söylemeleri üzerine şarkının bitiminde konuklara şöyle seslendi:

“Ha uşaklarım sütüm helal olsun size. Siz prova yapıp da mı geldiniz ? Belli çalışmışsınız; hepinizi tek tek tebrik ederim.”

Şarkı aralarında seyircileriyle sohbet eden, kimi zaman onları güldüren, kimi zaman ise anıları ve şiirleriyle hüzünlendiren Volkan Konak üçüncü şarkıdan sonra ise şunları söyledi:

“Bu akşam burada bir destan yazılacak. Çünkü bu akşam sanata ve müziği emek verenler, gönül verenler burada. Hiç kimse sizi buraya gelmeye mecbur etmedi. Sizler fedakarlık yapıp bizi onurlandırmak istediniz. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kaptanınıza güvenin. Bankalarda işlem hatası olur, bizde olmaz. Biz şarkı söylerken hayatımızı ortaya koyarız. Sizler de bu hayatın içindesiniz.”

YAKIŞIKLI DEĞİLİM AMA KARİZMATİĞİM!

Sahnede sürekli seyircilerle diyalog halinde olan ünlü sanatçı; “Bizde her tür müzik var. Rock var, hicaz var, Karadeniz var. Tüm Türkiye’yi bölge bölge gezeceğiz birlikte” şeklinde konuştu.

Volkan Konak’ı dinlemeye gelen hayranlarının omdukça kalabalık bir koro halinde, her şarkıda sanatçıya eşlik etmesi üzerine ünlü şarkıcı orkestradaki arkadaşlarını şu sözlerle uyardı:

“Orkestra; bu asil insanlara layık olalım, nüanslı çalalım lütfen”
Orkestrasındaki müzisyenleri de dinleyicilerine tanıtan ve hepsinin kendisi gibi konservatuarlı olduğunu söyleyen Volkan Konak, müzisyenlere tek tek solo yaptırarak konuklara alkışlattı ve şunları söyledi:
Şarkı söyleyen, enstrüman çalan insan güzel insandır. Mesela ben yakışıklı değilim ama karizmatiğim. Müzisyenlere dikkatli bakın hepsi aydınlık yüzlüdür. Bilin ki müzisyenler nur yüzlü insanlardır.”

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]