Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç; “Maltepe’de ezber bozmaya geliyoruz”

Yayınlanma:
ABONE OL

Maltepelilerden aydınlık yüzlere özgür fikirlere sevgi seli

 

 

Balbay: “Ayakkabı kutusu kadar küçüldüler”

 

 

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay;Özgürlük ve demokrasi devrimini gerçekleştireceğiz”

 

 

Gazeteci Merdan Yanardağ; “Uzlaşma yok mücadeleye devam”

 

 

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç; “Maltepe’de ezber bozmaya geliyoruz”

 

 

CHP Maltepe İlçe Örgütü tarafından Salon Kardelen’de düzenlenen ve Gazeteci Necdet Saraç’ın moderatörlüğünde CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, gazeteci-yazar Merdan Yanardağ ve CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç’ın konuşmacı olarak katıldığı “Aydınlık yüzler özgür fikirler” toplantısı çok büyük bir ilgi gördü.

 

 

CHP İstanbul Milletvekilleri Müslim Sarı, Kadir Gökmen Öğüt, Sabahat Akkiraz, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mustafa Kul ve Prof. Dr. Tolga Yarman da katıldığı toplantıya katılanları “Merhaba Maltepeli kardeşlerim merhaba özgürlük” diye selamlayan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, “Benim için özgürlük önce aileme daha sonra da sizlere kavuşmaktır. Bu tablo gösteriyor ki bizler salonlara, meydanlara sığmayacak kadar büyüdük ama onlar ayakkabı kutusu kadar kadar küçüldüler. Bu salon CHP iktidarının ayak sesleridir” dedi.

 

maltepe-chp-adayı-ali-kılıc

 

ÜLEŞTİRME BAKANI

 

 

Sırf seçimleri kazanmak için Suriye’yle savaşmayı göze alan bir yönetimin bulunduğuna dikkati çeken Balbay, “İçişleri Bakanı Suç İşleri Bakanı, Ulaştırma Bakanı Üleştirme Bakanı, Maliye Bakanı Malı Ye Bakanı olmuş. Ahmet Taner Kışlalı’nın, Uğur Mumcu’nun acılarıyla gazetecilik yapmış biriyim. Bugün faili meçhul değil, faili meşhur cinayetler var. Gençlerimizin ölümünü televizyon yayınlarında görüyoruz” diye konuştu. Böyle bir tablo karşısında ülke bütünlüğü için ortak paydada buluşmanın çok önemli olduğunun altının çizen Balbay, “CHP hem Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinin bekçisi hem de geleceğin kurucusudur. CHP iktidarında 4. büyük devrimi gerçekleştireceğiz. Devleti kurduk, çok partili siyasal hayatı Türkiye’ye getirdik. Sosyal devleti ve sosyal demokrasiyi getirdik. Özgürlük ve demokrasi devrimini de biz gerçekleştireceğiz” dedi.

 

 

Bu Maltepe’de ilk buluşmamız” diyen Mustafa Balbay, “Ali Kılıç’ı 15 yıldır tanıyorum. Ali Kılıç’ın, Avrupa deneyimini Maltepe’de değerlendirerek burayı örnek bir kent haline getireceğine inanıyorum” dedi.

 

 

UZLAŞMA YOK

 

 

Gazeteci- yazar Merdan Yanardağ da, mevcut iktidarın sahte kanıtlarla, tertiplerle kendilerini cezaevine gönderdiğini anımsatarak, cumhuriyetin bütün değerlerini yok edip ılımlı İslam rejimini kurmaya çalıştığını söyledi. Yanardağ, “AKP’yle hesaplaşmamız gerekiyor. AKP’yle uzlaşmak celladıyla uzlaşmak demektir. Uzlaşma yok mücadele var” dedi.

 

 

Ali Kılıç’la Deniz Feneri yolsuzluğunu ortaya çıkardığı dönemde birlikte televizyon programları yaptığını anımsatan Yanardağ, “Ali Kılıç Maltepe’de hırsızlığa izin vermeyeceği gibi temsil ettiği siyasal görüşle Maltepe’de bir pırlanta gibi parlayacak” diyerek Kılıç’a tam destek verdi.

 

 

MALTEPE’YE AVRUPA VİZYONU

 

 

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç da, 30 Mart’ta bahar temizliği yapıp AKP’yi  süpüreceklerini söylediği konuşmasında, “Projeyse  proje,  çalışmaysa çalışma, inançsa inanç. Halk ile hareket edeceğiz ve Maltepe’ye Avrupa vizyonunu kazandıracağız “ dedi.

 

 

Maltepe’yi Avrupa Birliği’nde uygulanmış ve başarılı olmuş projelerle bir Avrupa kenti yapmak istediğini söyleyen Ali Kılıç, “Maltepe için çılgın projelerimiz yok. Çıldırmak istemiyoruz. Akıllı projelerimiz var. Maltepe’yi önce Anadolu yakasının sonra İstanbul’un parlayan ilçesi yapmak istiyoruz” diye konuştu.

 

 

MALTEPE’YE FUAR

 

 

Anadolu yakasının geleceğini şekillendirecek Maltepe Fuar Merkezi’ni inşa edeceklerini kaydeden Ali Kılıç, Başıbüyük’te 100 bin metrekare alan üzerinde kuracakları bu merkez ile 25 bin kişiye iş olanağı sağlayacaklarını vurguladı. Kılıç, “Uluslararası firmalar ve markalar buraya gelecek. Fuar merkezinden teleferikle merkeze gelinecek. Sahildeki tesislere ulaşılacak. Hem buradaki tesisler canlı olacak hem de trafik yükü artmayacak. Bu proje Anadolu yakasına müthiş derecede kazanç sağlayacak” diye konuştu. Salondaki Maltepelilere böyle bir projeyi destekliyor musunuz diye soran Ali Kılıç, salondan gelen coşkulu “evet” yanıtı üzerine “Bende size söz veriyorum. Bu projeyi Maltepe’de hayata geçiriyoruz” dedi.

 

 

Maltepe’de ezber bozmaya geldiklerini ve bunun birilerinde rahatsızlık yarattığını vurgulayan Ali Kılıç, “Tayyip Erdoğan’la hesaplaşmak istiyorum. Beni bu maçta yalnız bırakmayın. Bütün renkler, farklı kültürler,  düşünceler Maltepe’de bir arada.  Adlarımız farklı olsa da soyadımız Türkiye. 30 Mart seçimleri yol ayrımıdır. Hırsızlarla, yolsuzlarla, yetim hakkı yiyenlerle namuslu insanların yol ayrımıdır” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

 

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]