Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Fenerbahçe’de minimum 1 milyon imza

Yayınlanma:
ABONE OL

 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyet, 1907 Fenerbahçe Derneği’nin yürüttüğü, ‘Adalete Fener Yak’ kampanyası dahilinde başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

 
‘Adalete Fener Yak’ kampanyası dahilinde sarı-lacivertli kulübün yeniden adil yargılanması adına taraftarlarının sesini, muhataplara ve dünya geneline duyurabilmesi için oluşturulan platform kapsamında başkan Aziz Yıldırım, futbolcular ve teknik heyet internette http://www.change.org/AdaleteFenerYak adresine girerek imzalarını verdiler.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde bugün gerçekleştirilen aktivite sırasında 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, asbaşkan Deniz Tolga Aytöre ve sanatçı Emre Karayel de hazır bulundu. Başkan Aziz Yıldırım, Emre Karayel’e 12 numaralı Fenerbahçe forması da hediye etti.
Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Emre Karayel, Fenerbahçe taraftarı olarak orada bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, “Adalete Bir Fener Yak kampanyasına sonuna kadar destek vermek adına buradayız” ifadelerini kullandı.
KOÇ: “3 TEMMUZ’DA SÖYLEDİĞİMİZİ BUGÜN HERKES SÖYLÜYOR”
1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ise ‘Adalete Fener Yak’ mücadelesi doğrultusunda sanal ortamda bir kampanya başlattıklarına değinerek, “3 Temmuz’dan bu yana Fenerbahçe’ye gönül vermiş herkes olağan dışı bir soruşturma ve hukuk dışı uygulamalar, evrensel hukuk değerlerinin hiçe sayıldığı ciddi bir algı mühendisliği dönemi yaşadı ve bunlar Fenerbahçe’ye yaşatıldı. Buna rağmen reva görülen muameleye tepki gösteren Fenerbahçeliler olağandışı bir refleks sergileyerek kayıtsız şartsız sadakat inanç ve bağlılıkla camialarına sahip çıktılar. Bu refleks olmasaydı bu durum çok daha farklı olabilirdi. Çok haykırdık o zaman ama sesimizi istediğimiz kadar dinletemedik. 3 sene geçti 3 sene sonra görüyoruz ki, bizim o zaman söylediğimiz, savunduğumuz, dile getirdiğimiz görüşlerin bugün Türkiye’de adalet arayan herkes tarafından dile getirildiğini; Başbakanımızdan sokaktaki vatandaşımıza kadar dile getirildiğini memnuniyetle görüyoruz” dedi.

 
“5 GÜNDE 50 BİN RAKAMINA GELDİK”
Koç, vicdanlarda aklanan Fenerbahçe’nin adalet önünde de aklanması için adil yargılanma hakkını talep ettiklerini belirterek, “Elimizden geldiği kadar da bu amaca ulaşabilmek için Fenerbahçeliler mücadele ediyorlar. 16 Şubat’ta Türkiye için adalet Fenerbahçe için adalet yürüyüşü yapıldı. 320 bin kişi katıldı ve hiçbir olay-olaycık dahi yaşanmadan çok medeni olması gereken bir sivil toplum örgütü örneği gösterildi. Burada önemli olan sadece Fenerbahçe ile değil, birçok kesimden ayrı insanın buraya katılmasıydı. Change.org ’a girip Adalete Fener Yak kampanyasına başta Fenerbahçe taraftarımız olmak üzere bu kadar hassas ülkemizin bu konularda daha iyiye layık olduğunu düşünen insanlarının katılacağı bir kampanya başlattık. 4-5 günde 50 bin rakamına geldik. Ama hedefimiz çok daha büyük. Bu platform kurulduğundan beri ulaşılmayan rakamlara ulaşmak hedefimiz. Kolay ve rahatlıkla yapılacağına inanıyoruz. Başta Başkanımız ve futbolcularımızı dahil etmek için buraya geldik. Onların katılımı katalizör görevi üstlenecektir. 3 Temmuz’dan bu yana olduğu gibi sanatçısı, işadamı, yaşlısı, genci olsun herkes kendi imkanları dahilinde elinden gelen her türlü desteği veriyor. Bu refleksler, bu sahiplenmeyi spor alanlarının dışında gerektirecek durumda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelmez. Fenerbahçe ciddi bir haksızlığa uğramıştır. Bu haksızlığı gidermenin önemli olduğunu düşündüğümüz için camiamıza destek olmak için bunu yapıyoruz” diye konuştu.
“AMACIMIZ KENDİ KAMPANYAMIZA ODAKLANMAK”
Basın mensuplarının soruları doğrultusunda özel yetkili mahkemelerin kaldırılması hakkında herhangi bir şey söylemeyeceğini belirten Koç, “Onlar gibi söylemde bulunmak haddime değil. Yetkili kişilerin söylediklerine bakarak düşüncelerimi paylaşıyorum. Hedefimiz platformun en yüksek katılımını sağlamak. 50-100-150 binlik artan baremler var. Bu dilimlere ulaşılınca, kampanya muhataplarına imza atanların isimleriyle mektuplar gitmeye devam ediyor. Bizim amacımız kendi kampanyamıza odaklanmak. Belki de adaletsizliğe uğrayan başka kesimlere de katkımız olacağını düşünüyoruz. Ama bir numaralı önceliğimiz camiamızın haklarını korumak” şeklinde konuştu.
Yöneticisi de olduğu o sezonda maçların ne kadar zorluklarla kazandıklarına herkesin şahit olduğunu hatırlatan Ali Koç, “Bu sezon şampiyonluk için konuşmanın henüz erken olduğunu düşünüyorum” dedi. Bu arada sanatçı Emre Karayel de imza kampanyasında hedeflerinin minimum 1 milyon imza olduğunu sözlerine ekledi.

İSTANBUL (İHA)

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]