Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

GLORY15- İstanbul ‘da “AVATAR” Türkiye Adına Dövüşecek!

Yayınlanma:
ABONE OL

 

 

  • Dünyanın 185 ülkesinden milyonlarca kişinin merakla takip ettiği ve en büyük, en önemli şehirlerde devam eden Glory World Series (Glory WS) Kick Boks Dünya Şampiyonlar Ligi’nin İstanbul’da gerçekleşecek turnuvasının heyecanı gittikçe yaklaşıyor.

  • Kick Boks dünyasının bu önemli organizasyonunda Gökhan Saki’nin yanı sıra “AVATAR” lakabını taşıyan Atakan Arslan’da Türkiye adına ringe çıkıp ülkemiz adına mücadele verecek. 24 yaşında, 1.88 boyunda ve 77 kg. ağırlığındaki Atakan Arslan’ın (AVATAR) Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları bulunuyor.

  • Geçtiğimiz yıl ilk kez Türkiye’ye taşınan ve yoğun ilgiyle karşılanan; bu yıl da 12 Nisan’da, Ülker Sports Arena’da düzenlenecek; renkli etkinlikler ve görsel şovlarla unutulmayacak bir heyecan, adrenalin dolu bir gece yaşatacak olan Glory15 İstanbul’un Biletix’den satışa sunulan biletlerine Türkiye ve dünyanın her yerinden ilgi yağıyor.

 

Yeryüzünün en yetenekli ve dünyaya nam salmış kick boksçularının inanılmaz mücadelelerinin yaşanacağı Glory15-İstanbul’u bekleyişin heyecanı, ülkemiz adına ringe çıkacak olan Gökhan Saki “ASİ/TÜRKÜN GÜCÜ), Atakan Arslan (AVATAR) ve Samet Keser, Mücahit Kulak gibi başarılı sporcularımızla gittikçe artıyor.

 

 

YETENEKLİ VE HIRSLI TÜRK KİCK BOKS SPORCULARININ MÜCADELE VERECEĞİ GECENİN BEKLEYİŞ HEYECANI GİTTİKÇE ARTIYOR!

 

 

Kick boks ve adrenalin tutkunları tarafından merakla takip edilen dünyanın en prestijli ve önemli kick boks ligi Glory World Series (Glory WS)’in İstanbul turnuvası fırtınası yaklaşıyor. Dünya Şampiyonluğu’na en güçlü favorilerden biri olarak gösterilen Türkiye’nin dünyaya nam salmış deneyimli kick boks dövüşçüsü Gökhan Saki’nin yanı sıra göğsümüzü gururla kabartacağına kesin gözle bakılan ve çıkardığı muhteşem karşılaşmalarla AVATAR olarak anılan Atakan Arslan’ın mücadelesi de geceye damgasını vuracak. Atakan Arslan (AVATAR), Brezilya’nın en güçlü Kick Boks dövüşçülerinden biri olarak kabul edilen Jonathan Oliviera ile karşılaşacak.

 

 

BİZİM AVATAR” DA GLORY15’DE, KİCK BOKS OTORİTELERİ VE TAKİPÇİLERİNİN GÖZÜ BU GENÇ İSİMDE!

 

 

24 yaşında, Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları bulunan, 1.88 boyunda ve 77 kg. ağırlığındaki Atakan Arslan (AVATAR), Gökhan Saki’nin ardından kick boks takipçileri ve otoritelerinin dikkatini çeken önemli bir isim olma yolunda hızla ilerliyor.

 

 

AVATAR GİBİ YETİŞEN GENÇ, BAŞARILI SPORCULARIMIZ ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEM TAŞIYOR!

 

 

Yıllardır dünyanın en önemli ve büyük şehirlerinde düzenlenen ve geçtiğimiz yıl bu dev organizasyonun İstanbul’a da taşınmasının yolunu açan Glory WS Türkiye organizasyonu yöneticisi Birol Topuz, “Hem Türkiye’de hem de yurt dışında yaptığı başarılı maçlar yüzünden AVATAR olarak tanınan, kısa zamanda birçok takipçisi ve hayranı bulunan Atakan Arslan da uluslararası gururumuz Gökhan Saki’nin ardından hızla yetişiyor. Ülkemizden Dünya Şampiyonluğu’na giden yolda yetişen başarılı, yetenekli gençlerimizin olması büyük önem taşıyor; böyle sporcularımıza, başarılara da çok ihtiyacımız var” dedi.

 

 

ÜLKER SPORTS ARENA DEV MÜCADELELERE SAHNE OLACAK!

 

 

 

77 kg.da Atakan Arslan’ın (AVATAR) Brezilyalı Jonathan Oliviera ile karşılaşacağı gecede, Samet Keser İsviçreli Janosch Nietlispach ile 85 kg. da, Mücahit Kulak ise yine 77 kg.da rakibi Azerbaycan’dan Ziya Bayramov ile karşılaşacak.

 

 

Türkiye’nin uluslararası kick boks gururu Gökhan Saki’nin Avusturyalı Nathan Corbett; Surinamlı Tyrone Spong’un ise Brezilyalı Saulo Cavalari ile karşı karşıya geleceği yarı final maçlarından sonra birincilik için de final maçı yapılacak.

 

 

Glory 15 İstanbul organizasyonu, 3 maçlık turnuvanın dışında da önemli maçlara ev sahipliği yapacak. Ağırsiklette Errol Zimmerman ile Ben Edwards’ın kıyasıya mücadele edeceği Glory15’te, hafif siklette ise Robin vas Roosmalen ile Marat Grigorian karşı karşıya gelecek. Gecenin süper dövüşleri ise Amerikalı Brian Collette ile Mourad Bouzidi ve Brezilyalı Jhonata Diniz ile Mısırlı Hesdy Gerges arasında yapılacak.

 

 

185 ülkeden milyonlarca kişinin Spike TV üzerinden canlı olarak izleyeceği, , Ülker Sports Arena’da, 12 Nisan’da düzenlenecek “Glory15 İstanbul”un Biletix’ten satışa sunulan biletlerine hem yurt dışından hem de Türkiye’nin birçok bölgesinden yoğun ilgi gösteriliyor. Biletix’in satışını gerçekleştirdiği etkinliğin biletleri VIP 1. Kademe 420 TL, Saha İçi 240 TL, 1. Kategori 95 TL, 2. Kategori 58.50 TL, 3. Kategori 36.50 TL ve 4. Kategori 25 TL olarak Biletix’ten satışa sunuldu.

 

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]