Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İP İBB Adayı Levent Kırca Bugün Sokağın Nabzını Tuttu

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Levent Kırca ‘Sessiz Çığlık’taydı

 

İşçi Partisi (İP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Kırca bugün 75.si düzenlenen Sessiz Çığlık eylemine katıldı. Balyoz davasından tutuklu askerlerin yakınlarının her cumartesi Beşiktaş Meydanı’nda yaptıkları basın açıklamasına bu hafta Levent Kırca’nın yanı sıra E.Amiral Türker Ertürk, modacı ve aynı zamanda Aydınlık Gazetesi yazarı Barbaros Sansal ve modacı Yıldırım Mayruk da katıldı. Silivri’deki yurtseverler özgür olmadan adalet olmayacağını belirten Kırca,  Sessiz Çığlık eyleminden sonra Beşiktaş esnafını ziyaret etti.

 

Kırca’nın konuşmasından satır başları şöyle:

 

“Dini suistimal ediyorlar, çalıp çırpıp sonra montaj diyorlar. Ben kaç yıllık sanatçıyım. Stüdyolarım var böyle montaj da olmaz dublaj da.

Bir gün önce ses kayıtları çıkıyor ertesi gün sırıtarak oy istiyorlar. Şimdi birleşme zamanı, birlik olma zamanı , Atatürk’ün askerleri olarak oyumuzu Atatürk’te birleşen partiye vermeliyiz. İşçi Partisi’ne vermeliyiz. Şimdi adını vermek istemiyorum hangi parti sahip çıkıyor Atatürk’e? Kahramanlarımız içerde, memleketi soyanlar dışarıda, peki nerede adalet? Yağmurdan kaçarken doluya yakalanmayalım. Türk milleti dikkatli olmalıdır.”

 

Eyleme katılan CHP Beşiktaş adayı Murat Haznedar’ın cemaati kastederek “Bu hukuksuzluklarda hepimizin payı var, bu adaletsizliğe sebep olanlarla uzlaşmak zorunda kalabiliriz, Türkiye hepimizin. Biz CHP olarak tüm vatandaşlarımızı kucaklıyoruz.” demesi dikkat çekti.

 

Kırca_Sessiz Çığlık

Esnaftan Tam Destek

 

Eylemin ardından Beşiktaş Pazarı’nda esnafla kucaklaşan Kırca’nın ziyareti sıcak görüntülere sahne oldu. Balıkçılardan tam destek alan Kırca pazarcı önlüğü giyerek sebze sattı. Kırca’nın uğradığı mahalle kasabı Silivri’de yaşanan hukuksuzluğa isyan ederek “Bakan oğullarına, başbakana ayrı hukuk, kahramanlarımıza ayrı hukuk mu var? Bu nasıl adalet?” dedi.

 

 

 

Hepinizi Sıfırlayacağız!

 

Kırca esnaf ziyareti sonrasında Türkiye Gençlik Birliği’nin çağrısıyla Kadıköy’de düzenlenen ‘Sıfırla Türkiye’ yürüyüşüne katıldı. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte Tayyip-Bilal Erdoğan konuşmasındaki milyon eurolara vurgu yapılarak hırsızlık ve yolsuzluklar protesto edildi. Eylemde TGB’li gençlerin üzerine geçirdiği kartondan kasalar ve Bilal Erdoğan maskesi takmış gencin dağıttığı eurolar dikkat çekti. En önde Abdullah Gül, Tayyip-Bilal Erdoğan, Fethullah Gülen karikatürlerinin bulunduğu ve üzerinde ‘Hepinizi Sıfırlayacağız’ yazan pankart taşındı. Eyleme İP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Suzan Aksoy, TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, İP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Küçük, ve İP İlçe Belediye Başkan Adayları da katıldı. Eylemde ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ , ‘Her yer rüşvet, her yer yolsuzluk’ , ‘Fethullahçı çete dağıtılacak’ , ‘An-la-ma-dın Bilal’ sloganları atıldı.

Halk Bankası’nın önünde halka hitap eden İP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Kırca “Yeter artık! Biz böyle hırsızlık görmedik,halk hükümet istifa diyerek sokakları doldurdu. Bu iktidarınızı yıkacağız.Rantçı değil halkçı belediyelerimizle geliyoruz.” dedi.

Ardından söz alan İP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Suzan Aksoy “Benim evim yok arabam yok. Suzan Aksoy olarak belediyeye nasıl geldiysem öyle devam edeceğim. Bizler dürüst, halkçı adaylarız.” dedi.

 

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
26 Nisan 2024
İSTANBULLULAR, KADIKÖY’DE ATALIK TOHUMLARLA BULUŞUYOR

Kadıköy Belediyesi’nin atalık tohum üretimini korumak, desteklemek ve çoğaltmak amacıyla bu yıl 3.’sünü düzenlediği Kadıköy Tohum Takas Şenliği, 28 Nisan Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilecek. Ziyaretçilere atalık tohumların hediye edileceği şenlikte, 30’dan fazla üretici ve kooperatif de stant açacak. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlıklı gıdaya erişimin önündeki en büyük tehditlerden […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]