Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Emel Sayın 99 çocuk ile aynı anda düet yaptı

Yayınlanma:
ABONE OL

Büyükçekmece Belediyesi “Bir Yıldız Işığında Çocuk Sesleri” korosunun gerçekleştirdiği ‘Her Çocuk Mavi Boncuk’ konserine katılan ünlü sanatçı Emel Sayın, yaşları 5-16 arasında değişen 99 çocukla aynı sahneyi paylaştı.

Çocuklarla birlikte ‘Mavi Boncuk’ şarkısını söyleyen Emel Sayın, konsere katılanları sesi ve güzelliğiyle mest etti.
Büyükçekmece Belediyesi, “Ustalara Saygı” programı çerçevesinde “Bir Yıldız Işığında Çocuk Sesleri” korosunun “Her Çocuk Mavi Boncuk” konseptiyle hazırladığı konsere Türk Sanat Müziği’ne adını altın harflerle yazdıran Emel Sayın onur konuğu oldu. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konser, Emel Sayın’ın oynadığı filmlerden kesitler ve sanatçı dostlarının mesajlarıyla hazırlanan sinevizyon gösterimi ile başladı. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Şefi ve Sanat Yönetmeni Orhan Şallıel yönetiminde 5-16 yaş arasında 99 çocuktan oluşan dev koro Emel Sayın’ın ‘Mavi Boncuk’, ‘Yağdır Mevlam Su’, ‘Kemancı’ gibi dillere destan olmuş şarkılarını seslendirdi. Konserin sonunda çocuklarla sahne alan Emel Sayın çocuklarla birlikte ‘Feride’ şarkısını söyledi.

emel sayın-99 cocuk-konser-verdı

“ASLA UNUTAMAYACAĞIM”
Çocukların kendi şarkılarını seslendirmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden usta Sanatçı Emel Sayın, “O kadar güzel, o kadar anlamlı bir program ki, benim asla unutamayacağım, hayatımdaki tüm güzel olayların içinde yer alacak bir anı. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı tebrik eden Emel Sayın, “Bütün o sanatsal olayların baş mimarı Büyükçekmece Belediye Başkanı sayın Hasan Akgün’e teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HASAN AKGÜN’DEN AMEL SAYIN’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER
“Türk sanat hayatına hizmet eden, hala da hizmet etmeye devam eden fiziğiyle, o muhteşem sesiyle, duruşuyla bütün toplumun gönlünde taht kuran Emel Sayın’ı ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum” diyen Başkan Hasan Akgün, Emel Sayın’a teşekkür etti.
Sanata hizmet etmiş kişilerin unutulmaması gerektiğine dikkat çeken Akgün, “Kültür hayatımıza katkılar sağlamış, sanat anlamında bu millete ömrünü vermiş ustalarımıza saygı adlı projeyi icra ediyoruz. Önemli olan çocukların Emel Sayın’ın şarkılarını burada bir şekilde söyleyip Emel Sayını mutlu etmektir. Çünkü o ömrünü bizi mutlu etmeye verdi” diye konuştu.
Başkan Akgün, Büyükçekmeceli’lerin sanata önem vermesinden dolayı da gururlandığını belirtti.
Konserin sonunda Emel Sayın, Hasan Akgün ve çocuklarla birlikte ‘Mavi Boncuk’ şarkısını söyledi. Başkan Hasan Akgün, Emel Sayın’a gecenin anısına mavi boncuk taktı.
Program, pasta kesiminin ardından, Emel Sayın’a Başkan Hasan Akgün tarafından plaket takdim edilmesiyle son buldu….İstanbul(İHA)

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]