Slot Siteleri Giriş En iyi Casino Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Eğitim Bir Sen Okul Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye’de sivil toplumun güçlü sesi olan, hem ülke genelinde hem de Sultanbeyli’de yetkiyi elinde bulunduran eğitim çalışanlarının gururu Eğitim-Bir-Sen okul temsilcileriyle bir araya geldi.
Toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fesih Sönmez, Birikim Dershaneleri Genel Müdürü Cemil Keskin, AGD Sultanbeyli İlçe Başkanı Durmuş Can, İlçe Milli Eğitim Şube Eski Müdürü Celal Gündoğdu ile çok sayıda önemli isim katıldı.
Sultanbeyli’de tüm okullarda temsilcisi bulunan Eğitim-Bir-Sen temsilcileriyle gündemi değerlendirdi. Okul temsilcilerini yetkilendirerek her birine sendika genel başkanı gözüyle bakan sendika, temsilcilerle sık sık bir araya gelerek ekip olmanın önemini bir kez daha ortaya koydu. Toplantı yaklaşık 80 kişinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda gündemi değerlendirmenin yanında gelecek dönem yapılacak faaliyetler değerlendirildi ve yol haritası belirlendi.
Toplantıya katılarak selamlama konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fesih Sönmez, Eğitim-Bir-Sen’in yaptığı çalışmaları takdir ettiğini ve bu çalışmaların sadece eğitim camiası değil tüm ülkeye büyük katkılar getirdiğini ve getireceğini söyledi. Birikim Dershaneleri Genel Müdürü Cemil Keskin de bir selamlama konuşması yaparak;”Kardeş kuruluş olarak kabul ettiğimiz ve geçmişte bir ve beraber önemli işler yaptığımız ve yapacağımız bu camianın böylesine güzide insanlarıyla bir arada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum.”dedi.
Eğitim-Bir-Sen ve AGD’nin her yıl geleneksel olarak düzenledikleri sevgili peygamberimizin veda hutbesini en güzel okuma yarışmasının bu yıl yapılacak uygulamalarının da tanıtımı yapıldı. Eğitim-Bir-Sen ve Anadolu Gençlik Derneği’nin aynı ortak değerleri paylaştığını ifade eden AGD İlçe Başkanı Durmuş Can, böyle bir çalışmayı beraber yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sultanbeyli Memur-Sen Eğitim-Bir-Sen ve İlçe Başkanı Murat ŞİT, konuşmasında birlik ve berberlik vurgusu yaptı. İlçedeki tüm sivil toplum ve eğitim kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden ŞİT, “Hak uğruna kader birliği yaptığımız bu kıymetli dostlarımızla bir arada bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyorum. Böylesine nitelikli bir çoğunluğa ev sahipliği yapmış olmak bizi gururlandırdı. Bizler gönüldaşlarımızla yoldaş olanlardanız. Hak uğruna haksızlığı beraber göğüs germek için biriz ve beraberiz. Sendikal düşüncede birlik vardır. Bir olunan yerde diri olunur. Bu amaçla bizler kardeşlik bilincimizin pekişmesi için bir araya geliyoruz. Bizler biliyoruz ki uhuvvet olmadan vahdet olmaz. Bu birlikteliklerin hepsi bunun içindir.” dedi. ŞİT ayrıca, sendika olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek konuşmasına son verdi.
Toplantıda görüş ve düşünceler paylaşıldı. Temsilciler eğitim alanındaki mevcut sorunlar ve gelişmelerle ilgili düşüncelerini dile getirdi.  Gelecekte yapılacak çalışmalarla ilgili görüşler ortaya kondu. Toplantı dilek ve temennilerle son buldu.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]