Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’den Buruk Veda

Yayınlanma:
ABONE OL

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, CHP’den aday gösterilmemesinin ardından bir basın açıklaması yaptı. Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde basın mensupları, Maltepe Belediyesi başkan yardımcıları, çalışanları, CHP üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda basın açıklaması yapan Başkan Zengin, partisinde kalacağını açıkladı. Alkışlar eşliğinde salona giriş yapan Başkan Zengin’in konuşması sırasında salondaki kalabalık göz yaşlarını tutamadı. Açıklamasının ardından Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, “Bu daha başlangıç, mücadeleye devam” sloganları eşliğinde uğurlandı.

 

mustafa-zengin-3

 

Zengin Basın Açıklamasında şunları söyledi;

 

”2009 yılının Mart ayından itibaren Maltepe’de halkla bütünleşen bir belediyecilik anlayışını yaratmak için halkımızla birlikte yola çıktık.

 

2009 yılından bu yana sürdürdüğümüz hizmet anlayışının ve kimsenin adamı olmama prensibimizin sadece halka hizmet, halkın adamı olma duruşumuzun 2014 seçimlerinde partimizin yetkili kurumları tarafından anlaşılmadığını hep birlikte görmekteyiz.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’ni kendi dizayn alanı olarak görenler, konuşmalarında değiştireceğiz diye bağıranlar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluş felsefisinin en önemli parçası olan halk kelimesini maalesef göz ardı etmişlerdir.

 

Özgürlüğe inandığını iddia eden bir partinin gece nöbetlerinde telefonla aday arayışları, burası olmazsa orası olur oraya yerleştirin bakışlı yerel politikaları tüm aday adaylarını yok sayıp dışarıdan atamalar yapılıyor olması tüm kamuoyunun bilgisi dahilindedir.

 

Keşke malum şahıslar bizleri de arayıp bizleri aday olarak düşünmediklerini söyleme cesaretini gösterebilseydi de biz de Cumhuriyet Halk Partisi’nde gözlerini açmış fertler olarak partimiz için gereğini yapsaydık, tıpkı bugün olduğu gibi.

 

Yapılan tüm haksızlıklara rağmen ve karşın Mustafa Kemal Atatürk’e Cumhuriyet’e ve Cumhuriyetin değerlerine olan inancımız nedeni ile susmamız sessiz kalmamız ve bu partiyi hak etmeyenlerin vicdanına bırakmamız söz konusu olamaz.

 

Bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde beni ve benden daha önemlisi belediyecilik hizmetlerimizi bilen ve bu doğrultuda desteklerini eksik etmeyen tüm Cumhuriyet Halk Partisi’nin yürekli insanlarına teşekkürü bir borç biliyorum.

 

Yaşadığımız montaj adaylaştırma sürecinde tepkilerini dile getirmek üzere hem İstanbul hem de Ankara ‘da Parti merkezlerine giden tüm halkımıza yanımda durdukları için sonsuz teşekkür ediyorum.

 

Gezi Parkı mücadelesinde yitirdiğimiz tüm gençlerimizin ve ailelerinin bu ülkeyi daha özgür kılmak için bağımsızlık mücadelesi vermiş her bir bireyin önünde saygıyla eğiliyorum. Onların beklediği Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partisi için onların bize öğrettiği direnci hayatımın sonuna kadar sürdüreceğimin bilinmesini isterim.

 

Geçirdiğimiz 5 yıl süresinde kırdığım, üzdüğüm dostlarım çalışma arkadaşlarım varsa hepsinden özür diliyor, beni Türkiye’nin en başarılı 9. Belediye başkanı yaptıkları için teşekkür ediyorum.5 yıl boyunca benimle yürüyen Maltepe Belediyesi’nin tüm emekçilerine haklarınızı helal edin diyorum.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde içinde bulunduğumuz süreçte bu kaos ortamını yaratanlardan ve halkı yok sayanlardan Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde kalarak halkımızla birlikte hesap soracağımızın da önemle bilinmesini istiyorum.

 

AKP’nin kalelerinden biri diye nitelendirilen Maltepe’yi Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını %110 arttırarak göreve gelmiş bir hizmet adamı olarak Parti Yetkililerinin kamuoyuna dile getirmiş oldukları 15-20 yıldır belediye başkanlığı yapıyorlar tanımını henüz ilk dönemim olması nedeni ile  anlamakta güçlük çekiyorum ve yaşanan bu trajikomik olaylar zincirini  duyarlı Maltepe halkının takdirine bırakıyorum.

 

Bu  süreçte  benim adaylığım gerçekleşirse aday çıkarmayacağını açıklayan ve adaylığım gerçekleşmeyince kapılarının sonuna kadar bana açık olduğunu dile getiren tüm siyasi partilerimize de beni kendi partimden daha fazla önemseyip onore ettikleri  için teşekkür ediyorum.

 

Bu vesile ile en büyük sevgilim olan Maltepe halkının sevgililer gününü kutluyor, yolu sevgiden geçen herkesin bir gün bir yerde mutlaka buluşacağını da herkese hatırlatıyorum.”

 

 

mustafa-zengin

 

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da Kuzey Star tersanesini ziyaret etti, işçilere seslendi. Konuşmasına “Verilen vaatlerin hatırlanmadığı bir sürece hep birlikte şahitlik ediyoruz.” Diyerek başlayan Kurum, “bu ülke büyüyecekse, bu şehrin sorunları halledilecekse eğer, bu şehre, aziz İstanbul’a ilgi göstermeniz lazım. İstanbul’a sevgi göstermeniz lazım.” sözleriyle devam etti. Kurum, daha sonra birlik ve […]