Fenerbahçe’nin ‘Sarı Melekleri’
Fenercell & Avea mağazasında yarın taraftarlarla buluşuyor
Fenerbahçe’nin ‘Sarı Melekleri’ Fernanda Garay, Seda Tokatlıoğlu ve Kim Yeoung, Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında, yarın Bağdat Caddesi’ndeki Avea & Fenercell Mağazası’nda düzenlenecek imza gününde taraftarlarla buluşacak
Taraftar hatlarıyla dünyada bir ilke imza atan ve spor kulüplerine yeni bir gelir modeli yaratan Türkiye’nin en yenilikçi operatörü Avea’nın ilk Avea&Fenercell Mağazası, Sevgililer Günü’nde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.
Sarı Melekler olarak da bilinen ve Fenercell’in takım sponsoru olduğu Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncuları Fernanda Garay, Seda Tokatlıoğlu ve Kim Yeoung Sevgililer Günü’ne özel düzenlenecek olan imza gününde, Bağdat Caddesi’ndeki Avea&Fenercell Mağazası’nda Fenerbahçeli taraftarlar ve Fenercell’lilerle buluşuyor.
13 Şubat 2013, Perşembe günü saat 12.00’de düzenlenecek olan imza gününde Fenerbahçe taraftarları ve Fenercell’liler, Fernanda Garay, Seda Tokatlıoğlu ve Kim Yeoung’dan imza alırken; yıldız oyuncularla birlikte fotoğraf çektirip sohbet etme imkanı da bulacaklar.
Sevgililer gününe özel birbirinden farklı hediyeler ve aktiviteler
Avealılara ve Fenercellilere, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise Avea&Fenercell Mağazası’nda özel olarak hazırlanan anne ve baba kanaryalarla çektirecekleri fotoğrafları özel olarak tasarlanan çerçeveler içerisinde hediye edilecek. Aynı gün müşterilere ayrıca, mağazada yapılacak işlemlerde logolu gözlükler ve şemsiyeler hediye edilecek.
Bir cevap yazın