Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Çavuşoğlu: “Sporda gelinen nokta küçümsenemez”

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığının düzenlediği “Kadıköy’ün Fasl-ı Siyaset” etkinliğine konuk olan Ömer Çavuşoğlu “Fenerbahçe’nin Gidişatı, Milli Takım ve Türkiye’de Oynanan futbol hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

Sn. Ömer Çavuşoğlu “Türkiye’nin sporda özlenildiği gibi ilerleyemediğini bunun sebebinin ise Milli Eğitimin çocukların spor yapmasına izin vermeyerek, sporun önünü kapadığını diğer ülkelere baktığımızda ise çocukların spora teşvik edildiğini görüyoruz.”dedi.

 Esprili bir dil yapısına sahip olan Çavuşoğlu “1954 yılında yorgun düşmüş Macaristan’ı yendik.1996’ya kadar onunla övündük” diyerek sözüne yabancı futbolcuların ve Teknik Direktörlerin Türkiye’ye ayak uyduramamasının sebeplerini açıklayarak devam etti:

Dünyanın sayılı futbolcuları  Türkiye’ye geliyor ve kalamıyorlar. Çünkü vitrine çıkamıyorlar.Vitrine çıktığı zaman takım,futbolcuları daha iyi seviyeye taşıyabilirsiniz.Türk Futboluna baktığımızda “Türk futbolu sert”.Dünyaca ünlü Teknik Direktörler Türkiye’ye geldiğinde ,karşılarında daha az imkanlı kulüp bulunca bocalıyorlar.Sakatlığa,cezaya karşı bir bocalama görülüyor.Çünkü çok büyük kadrolar arzu ediliyor.

Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Christoph Daum’ u da değerlendiren Ömer Çavuşoğlu “Daum Türkiye’yi tanıyan bir hoca. Benim kanımca kötü bir hoca değil. İyi neticeler elde etti.Fakat Daumun’da hataları var dedi.”

Türk Milli Takımın başına yabancı bir antrenör gelmesini doğru buluyor musunuz ?sorusuna gerekçeli iki neden göstererek cevap verdi.

İlk neden olarak: “Türk Teknik Direktör olunca inançları yüzünden takımın başına geldiği savunuluyor.Spor Basını her şeyi birbirine karıştırıyor.”

İkinci neden olarak ise :”Yabancı Teknik Direktörlerden faydalanmakta yarar var.” dedi.

İstanbul’da yapılan spor tesisleri hakkında ;  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş’ın yaptığı spor tesislerini görüyoruz.Eskiden çamur sahalar varken artık çim sahalara geçildi.Kadıköy’de yeterli saha yok.”diyerek sözlerini vurguladı.

Son olarak “Türkiye’de sporun geldiği nokta küçümsenemez” sözü ile konuşmasını bitiren Ömer Çavuşoğlu dinleyen konuklara ve etkinliği düzenleyen AK Parti İlçe Başkanlığı’na teşekkürlerini sundu.

AK Parti İlçe Başkanının Ömer Çavuşoğlu’na teşekkürlerini sunması ve çiçek vermesiyle Fasl-ı Siyaset son buldu.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır! Türkiye […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]