Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Fatih Çobanoğlu’ndan Basın açıklaması.

Yayınlanma:
ABONE OL

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Fatih Çobanoğlu’ndan Basın açıklaması.

 

Sayın basın mensupları , değerli misafirler , Türk İslam alemine gönül vermiş , verdiği gönülle kalmayıp inandığı dava uğruna Hz.Yusuf gibi karanlık zindanlarda iman mücadelesi vermiş olan Yusuf Yüzlüler, Üç hilale aşk ile bağlı olan kıymetli dava arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
26 OCAK Pazar günü hepinizin bildiği gibi ,Esenyurt İlçe Başkanlığımızın Seçim irtibat bürosuna hain ve kahpece bir saldırı gerçekleşmiştir. Yiğit dava adamı Yusufiyeli Cengiz Akyıldız abimiz şehit düşmüş ve 7 can arkadaşımız bir avuç şerefsiz tarafından yaralanmıştır. Acımızın kelimelerle tarifi yoktur.
Demokratik Açılım zırvasının ülkemizi getirdiği durum ortadadır. Verilen tavizler bir diğer tavizi getirmiş ve artık bölücü unsurların şerefsizlikleri ve hainlikleri alenen açığa çıkmışdır.
Yaşamış olduğumuz bu mefhum hadise ülkemizin geldiği durumu gözler önüne sermektedir.  Rüşvet ve yolsuzluk batağına batmış AKP hükümeti kafasını kaldırıp da ülkede neler olup bittiğini artık görememektedir.
İstanbul göbeginde gündüz vakti 30-40 kişilik bir gurup, ellerinde uzun namlulu silahlar ile partimizin seçim irtibat bürosunu tarıyor, insanımız canımız abimiz ölüyor, arkadaşlarımız yaralanıyor ama ülkeyi yönettiğini zanneden AKP hükümeti, içişleri bakanı, valisi, emniyet müdürü, kaymakamı ve onlara yağdanlık yapan yandaş medyası bu olayı görmezlikten geliyor. Bu kahpe hadiseyi basit bir mahalle kavgası olarak göstermek için de ellerinden geleni yapıp insanüstü bir çaba sarf ediyorlar.
Dantelli perdelerden kendilerine oyuncak kefen yaparak şov yapanları her saat başı haber yapanlar, hrant dink için meydana toplanarak hepimiz ermeniyiz, hepimiz hrantız diyenleri manşetlere taşıyanlar ne hikmetse konu ülkücüler olduğu zaman üç maymunu oynamaktadırlar. Onlar ermeni, bizler ise hepimiz Cengiziz !!!
Onlara buradan sormak istiyorum;
Acaba dün ortaya çıkan görüntüleri izledikleri zaman paslanmış vicdanlarında küçük de olsa bir sızlama oldu mu ?
Acaba bu kahpe saldırıyı gerçekleştirdikleri, Uzun namlulu silahları, ayakkabı kutularından çıkan paralarla mı aldılar ?
Yoksa Cengiz abinin ödediği Elektrik, Su, Doğalgaz faturasının vergileri ile mi ?
Yada, Yok Yok ! Belkide 63 Aklı karışık vermiştir.

Çünkü; Gün geçmiyor ki; Kocaa ! Türk Milletini ayrıştırmaya, bölmeye, parçalamaya çalışılmasın !
Çünkü; Gün geçmiyor ki namluların ucunda hedef olan dün dağda askerimiz, polisimiz, bugün ise şehirde Yusufiyelimiz Kalleş kurşunlarla şehit olmasın !
Askerimize kurşun sıkan itler, Polisimize saldıran hainler, Şehir merkezlerinde de boy göstermeye başlamış, Esenyurtta partimizin seçim bürosuna saldıracak kadar cüretlenmişlerdir.
Bu Akilleri Anadolu’ya analar ağlamasın diye gönderen güç, Esenyurdu unutmuşlar mı?

Her şıkıştığında Ülkücüleri ve mukaddesatlarını kullanmaya çalışanlar, Yusuf yüzlü Yusufiyeli Cengiz Akyıldız’ı görmezlikten mi gelecekler?
Ona kıyan elleri tutmaya, Bu ülkenin kardeşliğine kurşun sıkanları şımartmaya devam mı edecekler?
Kan dursun derken bahsettiğiniz kan kimin kanıdır?
Her durumda mağdur edebiyatı yapmayı alışkanlık haline getirenler, Rahmetli Cengiz Akyıldız’ın çocuklarının yüzüne bakmaya cesaret edebilecekler mi?
Yağlı urganlara hiç tereddüt etmeden boynunu uzatıp  “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü” Diyerek boynuna urganı geçiren Ülkü erlerini hala yok mu sayacaklar

unnamed
Cenab-ı mevla buyuruyor ki : Allah yolunda öldürülenlere öldü demeyiniz ! Şüphesiz onlar diridirler.
Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,
bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
Gururdur, namustur bayrak ve sancak,
Aksa da kanım korkma;
haini güldürmem!
Değerli arkadaşlar, Başbuğ diyor ki; Şehitlerimiz çoğu zaman rüyama girerler. Sanki geçit resmi yapar gibi gözlerimin önünden geçerler. Uykularım kaçar ve kalkar Cenab-ı Hakk’a sığınır, ruhları için dualar okurum. Onların ruhları, bizim varlığımızın teminatıdır. Allah hepsinden razı olsun, mekanları Cennet olsun.
Takvimler 4 Ocak 1968’i gösteriyordu. Zemheriydi o gün, Ankara soğuktan donuyordu. Uzaklardaki memleketini özleyen bir yiğit vardı. Gökyüzü görünmüyordu adeta yıldızlardan. Sema’dan turan ülkesini gösteren yıldız kaymıştı o gece. Hayra alamet değildi bu. Kaç bayramdır memleketine gelemeyen Ruhi’ye nispet yaparcasına, acı haber çabuk geldi. Bu bayram da nasip olmamıştı anasının elini öpmek. Vuslat, Cennet’e kalmıştı. Yetim Ruhi, davanın yolbaşçı şehidi olmuştu. İlk yıldızdı kayan, ilk sancıydı anaların yüreğine düşen ve sonda olmayacaktı, Yiğitler ard arda toprağa veriliyordu.
Nasıl unutabiliriz; rüyalarımızdan çıkar mı hiç ÖNKUZU, ekmeğimizdeki kandır ÖZMEN’im, içimizdeki sızısı diner mi hiç SAZAK Beyimin, ESENDAĞ’la esmeye devam eden Şehit Rüzgârım, DURACIK’la dursun isterim, ama nafile! bitti derken yüreğimize 26 ocak da bir kor daha düştü Yusuf yüzlüm TAŞ MEDRESELİ abimiz
CENGİZ AKYILDIZ; O 53 yaşındaydı yüreğine sığdıramadığı sevdanın bedelini önce taşmedereselerde ödedi. 11 Yıl boyunca of bile demedi !
Hiç farklı bir hesabı olmadı o fotoğraf makinesinin deklanşörüne her dokunduğunda yeni bir Ülkü erinin fotoğrafını çekmekle onur duyuyor gurur duyuyordu.
İşine o kadar bağlıydı ki, o menfur saldırıda dahi saldırganları tesbit etmek için hala bir eli deklanşörde ateş eden hain ve kahpeleri gün yüzüne çıkartmaya çalışıyordu.
Hani bir söz vardı ? Ülkücüler Hapis yediler. Kurşun yediler Çok Şükür Haram yemediler. Şehit Cengiz Akyıldız abimizde işte o yiğitlerden biriydi.
Yusufiyeli Yusuf Yüzlü Cengiz abimiz Akyıldızımız kör bir kurşunla şehadet şerbetini içti. Kadir mevlam ona istediğini verdi onun isteği oldu.
O, bu aziz milleti canından çok sevdiği için şehit düştü. O, uyuyan ruhları uyandırmak, görmeyen  gözlere  gerçekleri göstermek için vuruldu…
Toprağın altında Bunca kefensiz yatan varken;                              Cep’li kefen giyen gafiller, Dantelli AMPÜLLÜ kefen giyen şovmenler… Kefen öyle sırıtılarak sağda solda şarlatanlık yaparak giyilmez !
Kefen, gerekirse canımızla kanımızla mücadele ederiz diyen, Önkuzular, Özmenler, Kılıçkıranlar, Cengizler gibi giyilir. Tıpkı dün olduğu gibi bugünde yarında vatan için, bayrak için canlarını esirgemeyecek bu meydanda olan Nice Cengizler gibi.
Bir takım zihniyetsizler mitinglerinde Üç Hilalli sancağımızı kullanmaya çalışarak oy hırsızlığı yapmak istemişlerdir, bir kez daha buradan söylüyoruz ki;
O Bayrakların direkleri sizlerindir, 3 Hilal’li sancağı ise bizlerin.
Hiçkimse 5.000 Şehit vermiş ve şehit vermeye devam eden bu hareketi farklı platformlarda satmaya, pazarlamaya kendi çıkarları doğrultusunda kullanmaya çalışmasın.

Ülkücünün yeri ve yavası Ülkü Ocaklarıdır. Ülkücüleri Temsil eden siyasi parti ise Milliyetçi Hareket Partisidir.

Bizler egolarını mevki ve makamlarla tatmin eden insanlar değiliz. Bizler Allah’a karşı kulluk bilincini kavramış, vatan ve millet sevgisi ile yaşayan ve yaşatan insanlarız. Onun için Bir kez daha şer ocaklarına sesleniyoruz !

mhp atasehır ilce
EZAN DİNMEZ, BAYRAK İNMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ, ŞEHİTLER İSE ASLA ÖLMEZ!!!
Tarih şehadete susamış bir ülkücüden daha müthiş bir silahın keşfedilmediğini yazmak zorunda kalacaktır, kalmıştır.
Bu şehadetler biz ülkü erlerini güçlendirmiş İnancımıza ve davamıza daha fazla sahip çıkmamıza sebebiyet vermiştir.
Sayın Genel Başkanımız Dr Devlet Bahçeli Bey, Türk milliyetçilerine, Ülkücülere şöyle sesleniyor;
Söğüt ocağında Ertuğrul Gazi, Kosova’da Murat, İstanbul da Fatih oldunuz.  Bizans burçlarında üç hilal. Erzurum da Nene Hatun oldunuz. Maraş ta Sütçü İmam, İzmir de Hasan Tahsin, Ankara da Mustafa Kemal oldunuz. Başbuğ oldunuz düştünuz gönlümüze, Şehit oldunuz düştünuz önümüze.  Şehitler ölmez, vatan bölünmez!!!
Değerli dava arkadaşlarım, Türk Milliyetçileri bu milleti girmiş olduğu bu buhranlı girdaptan tek çıkaracak olan güçtür. Esenyurt hadisesinin arkasında kimlerin olduğunu bulmak ve açıklamak artık son günlerini yaşayan AKP hükümetinin namus borcudur, ve bu borç ödenene kadar biz ülkücülerin elleri yakalarında olacaktır.
Sen rahat uyu Cengiz abi Ruhun Şad. Mekanın Cennet olsun.
Katılımlarından dolayı siz değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Allaha emanet ediyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]