Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mustafa Sarıgül,Kapalıçarşı esnafıyla el ele

Yayınlanma:
ABONE OL

 

 

Mustafa Sarıgül,’Söke söke alacağız’

 

 

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kapalıçarşı esnafını ve Sahafları ziyaret etti.

 

Başkan Sarıgül “Kazanacağız. Söke söke alacağız, hatta forsunu estire estire, tozu dumana katacağız” dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kapalıçarşı esnafını ve sahafları ziyaret etti. Burada alkışlarla karşılanan Başkan Sarıgül, vatandaşların ve esnafın ‘Çare Sarıgül’ sözlerine karşı, “Kazanacağız. Söke söke alacağız, hatta forsunu estire estire, tozu dumana katacağız” diye yanıt verdi.

Sahaflarda Riyazüs Salihin Büyük Hadis Kitabı başta olmak üzere birçok kitabı inceleyen Başkan Sarıgül, ‘1001 Hadis Kitabı’, ’Diktatörlüğün ve Demokrasinin Toplumsal Kökenleri’ ve ’Bin Dokuz Yüz Seksen Dört’ adlı üç tane kitap satın aldı. Kitapçıda kendi kitabı olan “Ne Bir Eksik Ne Bir Fazla”yı görünce vatandaşlara ve gazetecilere okumaları için tavsiyelerde bulundu.

“DİKTATÖRLÜĞÜN ÖZÜNÜ KAZIMAK LAZIM”

Hiçbir ülkede diktatörlük olmaması gerektiğini söyleyen Başkan Sarıgül, “Bütün dünya demokrasiyle barışla ve özgürlükle yönetilsin. Arzu ediyorum ki bütün dünyada yurttaşlar ve bireyler tedirginlik içinde olmadan söylesinler. Düşüncelerinden dolayı baskı altında kalmasınlar. Bu yüzden istiyorum ki diktatörlüğün özünü kazımak lazım. Bireysel özgürlüğü ön plana çıkarmak lazım. Bu kitaplarda da detaylı bir şekilde okuyacağım. Hepimiz için bireyin mutluluğu, birey mutluysa o ülke gelişir, birey mutlu değilse o zaman demokrasiden bahsetmek mümkün değil. Demokrasinin kurum ve kuruluşlara yerleşmesi için mutlaka ve mutlaka benim düşüncem doğrudur mantığı değil, bizim düşüncemiz doğrudur mantığı ön plana çıkmalıdır. Çağdaş demokrasilerde hala böyle bir kitap alıp okuma ihtiyacı hissediyorsam bu da ayrıca ülkem ve dünyada demokrasi benim arzu ettiğim noktada değildir” dedi.

Gücü elinde bulunduranların yönettikleri toplumla dost olmaları gerektiğini belirten Başkan Sarıgül, “Gücü elinde bulunduranlar, yönettikleri toplumla dost olmazlarsa o zaman demek ki benim yönetimim olur ve bu doğru anlayış değildir. Benim ana mantığım yöneten insanlar, yönettikleri toplumun tamamıyla dost olmaları lazım. Kendisi gibi düşünmeyenlere de saygı, sevgi ve hürmet göstermeleri lazım” şeklinde konuştu.

DİLSİZ VATANDAŞA CHP’NİN BAYRAĞINI ANLATTI

Daha sonra kitapçıdan ayrılan Mustafa Sarıgül, Kapalıçarşı’ya geçerken bir dönerciye girip döner kesti. Bu arada işitme engelli bir vatandaşla karşılaşan Başkan Sarıgül, Braille alfabesiyle CHP’nin bayrağında kaç tane ok olduğu anlatmaya çalıştı.

Daha sonra babaannesiyle küçük bir kız çocuğunu gören Sarıgül, babaanneye ‘süper babaanne’ diyerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda küçük kızı kendisinin okutacağını söyledi. Buna karşılık süper babaanne “Allah razı olsun” diyerek Sarıgül’e cevap verdi.

Mustafa Sarıgül’ün konuşması sıkça “Çare Sarıgül” sloganları ve alkışlarıyla kesilirken Sarıgül, toplu fotoğrafın ardından çarşıdan ayrıldı.

 

 

 

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]