MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Acıbadem, Flaş, Genel, Magazin, Manşet, Toplum » Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray ameliyat oldu

Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray ameliyat oldu



 

 

 

Türk Sinemasının Sultanı olarak adlandırılan Türkan Şoray, böbrek ameliyatı oldu. Ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu ve yakında taburcu olabileceği öğrenildi.

 

Ünlü sanatçı Türkan Şoray, Acıbadem Kadıköy Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Nihat Yavuz tarafından ameliyat edildi. Laparoskopik yöntemle yapılan ameliyat yaklaşık 1 saat sürdü.

Ameliyat sonrası yazılı bir açıklama yapan Prof. Dr. Nihat Yavuz Türkan Şoray’ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek şu bilgileri verdi:

Sayın Türkan Şoray’ın sol böbrek üstü bezinde aşırı hormon salgılanmasına yol açan bir büyüme söz konusuydu. Tıp dilinde Cushing Sendromu olarak adlandırılan bir klinik tablo mevcuttu. Aşırı kortizon salgılanmasına yola açan sol böbrek üstü bezi, laparoskopik yöntemle çıkartıldı. Hastamızın genel durumu son derece iyi. Kendisini 2-3 gün sonra taburcu edebileceğiz.”(İHA)

 

 

Etiketler: ,
📆 14 Ocak 2014 Salı 17:34   ·   💬 0 yorum   ·   ⎙ Yazdır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

ANKET

Üzgünüm, şu anda etkin anket yok.

BAĞLANTILAR