Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Fenerbahçe 2013 Yılının En Çok Konuşulan Spor Kulübü Oldu

Yayınlanma:
ABONE OL


Spor dünyasının yıl boyunca medyada en fazla gündemde olan spor kulübü açıklandı. Medya Takip Merkezi’nin (MTM), tüm yılı değerlendirerek gerçekleştirdiği araştırmaya göre, şampiyonluğun iddialı takımlarından Fenerbahçe, medyada yılın en çok konuşulan kulübü oldu.
Medya Takip Merkezi’nin hazırladığı rapora göre, 2013 yılının en çok konuşulan spor kulübü Fenerbahçe oldu. Türkiye’de son 10 sezonda 4 şampiyonluk yaşayan ve Avrupa kupalarında en çok maç yapan Türk takımı unvanını elinde bulunduran sarı-lacivertliler, 2013’te UEFA’dan gelen 2+1 yıl men cezası kararı ile sarsıldı. Bu sezon ligde etkili bir performans sergileyen Fenerbahçe, toplamda 874 bin 717 haber ve yazı ile medyaya konu edildi.

FENERBAHÇE’Yİ GALATASARAY TAKİP ETTİ
2013 yılı boyunca medyanın en çok yer verdiği diğer spor kulübü ise Galatasaray oldu. Yıl içerisinde, Sneijder ve Drogba gibi çeşitli futbolcuların transfer haberleri ile gündemden düşmeyen sarı-kırmızılılar, Atletico Madrid’li eski futbolcusu Arda Turan’ı transfer edeceği iddialarıyla da konuşuldu. Sezonun henüz başlarında kulüp yönetiminin Fatih Terim’in görevine son vermesi, sarı-kırmızılı kulübün medyada ağırlıkla yer aldığı bir diğer konu oldu. Galatasaray, yıl içinde 735 bin 322 haber ve yazı ile gündeme geldi.

BEŞİKTAŞ 3. SIRADA YER ALDI
Beşiktaş, yılın en çok konuşulan spor kulüpleri arasında 3. sırayı aldı. Yılın ilk yarısında, ilk transferini gerçekleştiren Beşiktaş, Stuttgart’ın kalecisi Günay Güvenç ile anlaşmaya vardı. Özellikle, teknik direktörlüğe Slaven Bilic’i getirdikten sonra dış transfere hız veren Beşiktaş, Kolombiyalı Pedro Franco’yu renklerine bağladı. Yeni teknik direktör Bilic yönetimindeki Beşiktaş, yeni sezonda Süper Lig’e iyi bir başlangıç yaparken, Galatasaray ile oynanan derbi maçı sırasında çıkan olaylar ligin seyrini bir anda değiştirdi. Olaylar sebebiyle 70 bin TL para ve 4 maç seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlılar, 2013 yılı boyunca 480 bin 898 haber ve yazı ile adından söz ettirdi.
Beşiktaş’ın ardından, medyanın en fazla yer verdiği diğer spor kulüpleri ise Trabzonspor (384 bin 861 haber ve yazı) ve Bursaspor (253 bin 384 haber ve yazı) oldular.
MTM’nin araştırmasına göre, 2013 yılında medyada en çok yer alan ilk 10 takım ile gündeme geldikleri haber ve yazı sayıları ise şu şekilde:

1. Fenerbahçe: 874.717
2. Galatasaray: 735.322
3. Beşiktaş: 480.898
4. Trabzonspor: 384.861
5. Bursaspor: 253.384
6. Sivasspor: 153.515
7. Eskişehirspor: 148.549
8. Kasımpaşa: 141.301
9. A Milli Takım: 137.021
10. Gençlerbirliği: 135.806

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Belediye
07 Nisan 2024
ŞİLE’NİN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR KABADAYI GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde, Şilelilerin halkının desteğiyle %51.88 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özgür Kabadayı, 4 Mart Perşembe günü Şile İlçe Seçim Kurulu’ndan düzenlenen mazbatayı vatandaşlarında yoğun katılımlarıyla birlikte teslim alarak başkanlık görevine resmen başladı. ŞİLE İÇİN YENİ BİR DÖNEM   İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent […]