Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Bebeğinize Dair Herşey Tchibo’da

Yayınlanma:
ABONE OL

Her hafta yeni bir dünya sunan Tchibo, bu hafta bebekleri düşündü ve onların rahatı için birbirinden keyifli ürünler tasarladı. Tchibo’nun bu yeni teması sadece bebeklerin değil anne adaylarının da dikkatini çekecek türden.

 

“Her hafta yeni bir dünya” sloganıyla müşterileri ile buluşan Tchibo’nun bebeklere özel yeni teması, “Bebeğime Özel” 1 Mart’ta tchibo.com.tr internet mağazasında, 3 Mart’ta ise tüm Tchibo satış noktalarında başlıyor. Tchibo’nun yeni temasında sadece bebekler için değil anne adayları için de kullanışlı takımlar ve iç çamaşırları sunuluyor.

Anne adayları ve bebeklerin şıklığı için tasarlanmış birbirinden kaliteli tekstil ürünleri, deliksiz bir uyku için yumuşacık nevresimler, doğum günlerine eğlence katacak aksesuarlar dikkat çekiyor. Termometreli banyo oyuncağı bebeğiniz için banyo yapmayı sevimli hale getirirken, kapüşonlu banyo havlusu ile bebekler kurulanırken eğleniyor. Duvar saati hem tasarımı hem de farklı özellikleriyle dikkat çekiyor: Saat başlarında hayvan sesleri çıkararak, çocukların, hem hayvanları tanımasını hem de saati öğrenmesini kolaylaştırıyor.

“Bebeğime Özel” temasından bazı ürünler

 

 

Kapüşonlu Banyo Havlusu: Çok sevimli! Ördek dostlarla kurulanmak yumuşacık ve çok eğlenceli. Cilt dostu saf pamuktan, hem de çok emici. 60 derecede yıkanabilir. Sarı renkte.

3’lü Takım: Şık bebekler! Ceket, tişört ve pantolondan oluşan 3’lü set ile bebeğiniz tepeden tırnağa çok şık. Fermuarlı ve iki cepli ceket, kolay giydirilen tişört ve lastik belli pantolondan oluşuyor. Ceket %94 pamuk, %6 viskoz, tişört saf pamuk ve pantolon %93 pamuk, %7 viskoz. 60 derecede yıkanabilir. Ceket gri-beyaz çizgili, tişört beyaz renkte, pantolon gri kırçıllı. 62/68, 74/80, 86/92 ve 98/104 beden seçenekleri ile üç parça halinde.

 

Yemek Takımı: Küçük gurmelere! Ağzının tadını bilen ufaklıkların iştahı, kendilerine özel yemek takımıyla daha da açılacak. Tabak ve kâse silikon halka ile çevrelenmiştir ve masa üzerinde emniyetli duruş sağlar. Vantuzlu halkaların kolay çözülmesi için çekme dili mevcuttur. Kolay kullanım için bardağın iki tarafında tutma sapları bulunuyor. Hayvan motifi baskılı üç parça halinde.

Alt Değiştirme Çantası: Yolculukların vazgeçilmezi! Katlanabilir, yumuşak dolgulu alt değiştirme minderi. Bebek bezi, ıslak mendiller ve silme bezleri için ekstra çanta. Fermuarlı geniş ana bölüm, fermuarlı iç bölme, 2 cep ve cırt bantlı bölme. Cırt kapaklı dış arka bölme. Uzunluğu ayarlanabilir, çıkabilir omuz askısı sayesinde bebek pusetine de takılabilir.

 

Duvar Saati: Çiftliğin sesleri! Her tam saatte resimde olan hayvanın sesini çıkarır. Işık  sensörü sayesinde ses fonksiyonu karanlıkta otomatik kapanır ve uykusunu bölmez. Hayvan sesleri düğme ile de tamamen kapanabilir.

 

Banyo Termometresi: Sıcaklığı tam bebeğinize göre! Banyo suyu konusundaki gerçek uzman ile su sıcaklığını ayarlamak çok kolay. Dijital göstergesi sizi asla yanıltmaz. Isı sembolü ile su ısısını hatırlatır.

 

Tchibo Hakkında

 

Tchibo, 1949 yılında posta ile kahve satmak gibi yenilikçi bir fikirle kurulmuş ve bugün dünyanın 4. büyük kahve üreticisi konumuna gelmiştir. Kahvenin yanı sıra haftalık periyodlarla değişen kaliteli tema ürünleri de sunan Tchibo, dünya çapındaki 1200 mağazası ve kendisini sürekli geliştiren dinamik yapısıyla, müşterilerine alışılmışın dışında bir alışveriş deneyimi yaşatmaktadır.            

Tchibo mağazalarında kişisel tüketime uygun öğütülmüş kahve, hazır kahve ve çekirdek kahvelerin satışa sunulduğu bölüm, alışveriş yorgunluğunu Tchibo’nun nefis kahvelerini yudumlayarak atmak isteyenler için Coffee Bar kısmı, mevsimsel özellikler, sezon değişimleri ve özel günlere göre farklı temalar halinde düzenlenen alan olmak üzere üç ayrı bölüm bulunmaktadır. Periyodik olarak değişen temaları ile Tchibo, tüketicilerine “Her hafta yeni bir dünya” sunmaktadır.

Tchibo, Türkiye’de, İstanbul’da ilk mağazasını açtığı 2005 yılından bu yana müşterilerinden gördüğü yoğun ilgi ile bugün 12 farklı ilde, 37 mağaza ve 17 corner ile faaliyet göstermektedir. Tchibo, aynı zamanda on-line satış hizmeti sunulan www.tchibo.com.tr ile de tüketicisiyle buluşmaktadır.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]