Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İFSAK’dan 2013 Yılına Veda…

Yayınlanma:
ABONE OL

 

İFSAK 2013 yılına, kuruluş yemeği ve ödüller ile veda ediyor

Yılın fotoğraf,sinema ve kurum ödülleri bu gecede sahiplerini buluyor. Türkiye’nin en köklü fotoğraf ve sinema derneği olan İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği – İFSAK, 2013 yılına 54’üncü kuruluş yıldönümü yemeği ve yılın fotoğraf, sinema ve kurum ödülleri ile veda ediyor. Yönetmen Erden Kıral ve Reuters Foto Muhabiri Osman Örsal ödül alacak.

Ülkemizin en köklü fotoğraf ve sinema amatörleri derneği İFSAK, 54. Kuruluş yıldönümünü üyeleri ile birlikte 24 Aralık 2013 tarihinde saat 19:00’dan itibaren Arı Kovanı Restaurant’da gerçekleşecek dernek yemeği ile kutlayacak.

İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Turaç, 2013 yılınının, üyeleri ile birlikte kutlayacakları derneğin 54’üncü Kuruluş Yıldönümü yemeği ile tamamlanacağını ifade etti.

Serkan Turaç ayrıca, dernek üyeleri ile birlikte 24 Aralık tarihinde Arı Kovanı Restaurant’da saat 19:00’da başlayacak olan kuruluş yemeği sırasında bir gelenek haline gelen  2013 yılı İFSAK ödüllerinin de sahiplerini bulacağını belirtti.

İFSAK 2013 Yılı Sinema Ödülü, sinemaya verdiği emek ve beyaz perdede izleyici ile buluşan “Yük” filmi sebebi ile Erden Kıral’a, 2013 Yılı Fotoğraf Ödülü, Taksim Gezi Parkı’nda çektiği (Kırmızılı Kadına sıkılan biber gazı) fotoğrafı ile Osman Örsal’a, 2013 yılı Kültür ve Sanata Katkı Kurum Ödülü ise Kültür ve Sanata katkılarından dolayı Yay-Sat Doğan Dağıtım’a verilirken 2013 Yılı, İFSAK Yılın Fotoğrafçısı Ödülü Burak Şenbak’a verilecek. Ayrıca, İFSAK’da 10’uncu ve 20’inci yılını tamamlayan üyelere plaketleri verilecek.

İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği)

Ülkemizde fotoğraf ve sinema sanatının öğrenilmesini, yaygınlaşmasını ve gelişmesini sağlamak; fotoğraf ve sinema alanında çalışanlar arasında yakınlaşma ve dayanışma oluşturmak, kişiliklerin ve becerilerin geliştirilebileceği kültür ve sanat ortamını hazırlamak; Türk kültür ve sanatını yurt dışında tanıtmaya çalışmak; diğer ülkelerdeki kültür ve sanat çalışmalarının yurt içinde tanınmasını, izlenmesini sağlamak; toplumsal konularda duyarlı davranarak fotoğraf ve sinema projeleri yapmak temel amaçlarını taşıyan ve kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur.

İFSAK kurulduğu günden beri Türkiye’de fotoğraf ve sinemanın yaygınlaşması, fotoğraf ve sinema üretiminin artması, yeni fotoğraf ve sinema sanatçılarının yetişmesi, fotoğraf ve sinemanın gereken saygınlığı kazanması için çaba göstermektedir. Fotoğraf ve sinema sanatına ilgi duyan, belirli bir temeli olmayan ya da bilgisini ilerletmek isteyenler için verdiği seminerler ve atölye çalışmaları en önemli eğitim amaçlı etkinlikleri arasında yer almaktadır. Bu seminerlerde, konularında uzmanlaşmış eğitmenler tarafından yılda yaklaşık 700 kişi ders almaktadır. İFSAK sergi salonu yerli ve yabancı fotoğraf sanatçılarının sergilerine evsahipliği yapmakta, her ay düzenli olarak fotoğraf ve sinema amatörlerinin yanısıra, kültür – sanat dünyasından tanınmış isimlerin katıldığı söyleşiler, seminerler, fotoğraf gösterileri, fotoğraf yarışmaları düzenlemektedir.

www.ifsak.org.tr

İlgili Haberler

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]