Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Bebekleri müzikle tanıştırmaya ne dersiniz?

Yayınlanma:
ABONE OL

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan YILDIZ DANS VE MÜZİK AKADEMİ’de her yaş grubu için profesyonel ya da hobi amaçlı dans ve müzik eğitim programları sunulmaktadır. Çocuklar için Bale, Piyano, Keman, Hip Hop, Jazz, Gitar …… Yetişkinler için Salsa, Tango, Flüt, Gitar, Bachata, Zeybek, Vokal, Sirtaki…… ve daha birçok program…….

 

Çocuk, genç, yaşlı, öğrenci, iş adamı, ev kadını, her birimiz günlük hayatın koşuşturmacası içinde farklı ilgi alanları arıyoruz. Uyum içinde dans eden çiftleri, buluşmalarımızda enstrümanlarıyla küçük dinletiler sunan arkadaşlarımızın çocuklarını görüp imreniyoruz. Ancak bir türlü isteklerimizi su yüzüne çıkartıp kendimizi gerçekleştiremiyoruz, türlü bahanelerle erteliyoruz.

Vermeniz gereken tek karar kendinizi ne kadar önemsediğiniz!

Kendinize vakit ayırdığınızda YILDIZ DANS VE MÜZİK AKADEMİ uzman eğitmenlerinin yönlendirdiği programlarda eğlenerek gelişebilirsiniz

 

YILDIZ DANS VE MÜZİK AKADEMİ de uygulanan en farklı programlardan biri de BEBEKLERLE MÜZİK!

 

bebek-muzik-

Bebekleri müzikle tanıştırmaya ne dersiniz?

 

Dünyada çok yaygın olan bu müzik eğitim sisteminin Türkiye’deki sayılı örneklerinden biri YILDIZ DANS ve MÜZİK AKADEMİ de uygulanmakta…..

 

Bebekler müziği ilk öğrenmeye anne karnında başlarlar, anne karnındayken duydukları sesler onlar için ilk ninnileridir. Müzikle büyüyen çocuklar kulak ve dil gelişimlerinde hızlı bir ilerleme gösterirler, şarkı ve tekerlemeler yoluyla öğretilen müzik çocukların dil gelişimine katkıda bulunur. Müzik eşliğinde dans etme fırsatı, çocukların kendilerini ifade etme ve sosyal anlamda gelişmelerini sağlar.

YILDIZ DANS ve MÜZİK AKADEMİ de bebekler 6. Aylarından itibaren ebeveynleriyle birlikte BABY MUSİC programında haftada bir gün müzikle olan ilk tecrübelerini yaşıyorlar.

Programın amacı; çocuğun müzik yapabilme yeteneğini uyandırmak ve zevkle müzik yapabilmesini sağlamaktır. Bu sayede bebeğin müzikle dünyayı keşfetmesi daha da kolay olacaktır.

Ritim enstrümanları, resimli kitaplar, günlük yaşantımızdaki nesnelerden yapılmış oyuncaklara kadar farklı araç gereçler kullanıyor çocukların basitçe ve keyifle, oynayarak öğrenmelerini sağlıyorlar.

 

kids-music

YILDIZ DANS ve MÜZİK AKADEMİ uzman eğitmen kadrosuyla hizmet veren, dans ve müzikle yaratıcı beyinlerin keşfini destekleyen bir eğitim merkezidir.

Çocuğunuzla keyifli anları paylaşmanın yanı sıra eğlenirken öğrenmesini bu merkezde sağlayabilirsiniz.

Kadıköy, Tepe Nautilus AVM karşısında bulunan, profesyonel ses sistemi ile donatılmış, aynalı,

parke zeminli, klimalı, ferah ve temiz stüdyolara sahip, en yeni enstrümanlarla hizmet veren, otopark sorunu bulunmayan, ulaşımı kolay, dans ve müziğin keyfini doyasıya yaşayacağınız ve

eğlenceli zaman geçirebileceğiniz YILDIZ DANS VE MÜZİK AKADEMİ hayatın her anından zevk almayı dileyen herkesi dansın ve müziğin yaşattığı sonsuz mutluluğu paylaşmaya davet ediyor.

 

YILDIZ DANS ve MÜZİK AKADEMİ
Koşuyolu Mahallesi Dinlenç Cad. Arda Sokak No:4A Kadıköy / İSTANBUL
(Tepe Nautilus AVM karşısı)

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]