Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Toplu açılış bu kez Girne’de

Yayınlanma:
ABONE OL
Toplu açılış bu kez Girne’de

 

Maltepe Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden itibaren reform niteliği taşıyan projeleri ve kamuya açtığı hizmet alanlarıyla Maltepelilerin takdirini toplayan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin bu kez Girne Mahallesi’nde toplu açılış gerçekleştirdi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışlarda konuşan Başkan Zengin, “Maltepe’ye kazandırdıklarımdan dolayı mutluyum.” dedi.

Başkan’dan gençlere mesaj

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Girne Mahallesi’nde gerçekleştirdiği toplu açılışlara ilk olarak Spor Tesisi’yle başladı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ne denk gelen açılış töreninde konuşma yapan Başkan Zengin, amaçlarının yas tutmak değil, Mustafa Kemal’in devrimlerinin devam etmesini sağlamak olduğunu belirtti.
Ölümünün 75. Yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giderek hizmet ettiklerinin altını çizen Maltepe Belediye Başkanı Zengin, “Saygı ve rahmetle anıyoruz. Mustafa Kemal’in söylediği gibi ben sporcunun zeki ve ahlaklı olanını severim. O’nun çocukları olmak adına; yaptığı devrimleri devam ettirmek adına her zaman olduğu gibi, bizler de alanlar yaparak zeki ve ahlaklı, yanlış işlere bulaşmamış gençlerimiz olsun istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Ölüm yıl dönümünde açılış yapmamızın bir anlamı var; yas tutmayacağız, Mustafa Kemal yas tutulmasını istemez. Mustafa Kemal devrimlerinin devam etmesini ister. Bizler de bunu yaparak ona olan sevgimizi ve görevimizi devam ettireceğiz. Bu tesis, gençler ve çocuklarımızla hayatın güzelliklerini paylaşmak adına yaptığımız bir tesistir. Buranın sahibi siz gençlersiniz, burayı yapan hayırsever vatandaşlarımıza da sizler adına teşekkür ediyorum. Rahat olun, güvenli olun, biz buradayız ve çok sayıda hayırseverimiz var.” diye konuştu.

Başkan Zengin’e, spora ve sporcuya verdiği eşsiz desteklerden dolayı Girne Gençlik ve Spor Kulübü tarafından plaket takdim edildi.

İmecenin en güzel örnekleri Maltepe’de

Maltepe’de verdiği hizmetlere, gönüllü olan hayırsever vatandaşları da dahil eden Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, ilçede imece ruhunu canlandırmayı başardı. Mülkü Belediye’ye ait olan alanlarda yapım ve işletmesini hayırseverlerin üstlendiği birçok projeyi hayata geçiren Başkan Zengin, Alzheimer Gündüz Bakımevi’nin yapımında elini taşın altına koyan hayırseverlere bir kez daha teşekkür ederek, “Yine imecenin ve dayanışmanın güzel bir örneğini verdik.” dedi. Kısa bir sürede tamamlanacak olan ruhsatlandırma işlemi dışında hiçbir eksiği kalmayan Alzheimer Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Zengin, bebek gibi ağırlayacakları hastalara ve bu sayede rahat nefes alacak olan hasta yakınlarına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Irmak Sokak Park’ın açılışını çocuklarla birlikte gerçekleştiren Başkan Zengin, Maltepe Belediyesi Yol Yapım Amirliği ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası açılışlarını da belediye personeliyle birlikte gerçekleştirdi. Açılışlara vatandaşların yanı sıra, hayırseverler, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve basın mensupları da katıldı.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER 08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına […]