Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Tomurcuk Vakfı Zihinsel Engelli Gençlerine Destek Konseri

Yayınlanma:
ABONE OL

  “Sesler ve İzler / a piece of music”

 

Sanatçı Timur Soyoğuz’dan yeni bir konser ile Tomurcuk Vakfı Gençleri’ne destek devam ediyor. Sanatçı, geçtiğimiz Mayıs ayında; “Bir Parça Müzik – a piece of Music” isimli konserini yine Tomurcuk Vakfı yararına gerçekleştirmişti.

 

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin ve Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi katkıları ile genç sanatçı Timur Soyoğuz ve müzisyen arkadaşları; Türkçe Pop ve Klasik Türk Müziği repartuarından oluşan “Sesler ve İzler / a piece of music” isimli konserlerini; Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Kardelen-1 salonunda verecekler.

 

Sanatçılar, 17 Kasım 2013 Pazar günü saat 20:00’de gerçekleşecek konserin bilet satışlarından elde edilecek geliri, zihinsel engelli çocuklara destek veren TOMURCUK VAKFI’na  bağışlayacaklar.

 

Konserde, Tomurcuk Vakfı Perküsyon Grubu’da; sahne alarak, kendi repertuarını müzikseverlerin beğenisine sunacak.

 

Tüm müzikseverleri bu eğlenceli gecede, Tomurcuk Vakfı’na destek olmaya davet ediyorlar.

 

 

Bilet Temini ve Ayrıntılı Bilgi için: 0546 543 47 40

 

Adres:  T.C. Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi

             

 

Tomurcuk Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı

 

TOMURCUK Vakfı, zihinsel engelli gençlerin aileleri tarafından 2010 yılında kurulmuştur. Mehmet Zorlu Vakfı’nın kuruluş sponsoru olduğu Vakıf, zihinsel engelli bireylerin rehabilitasyonu, sosyal hayat içinde varolabilmeleri ve üretim hayatına katılabilmeleri için çalışmalar yapmaktadır. TOMURCUK Vakfı’nın ana amaçlarından biri de, zihinsel engelli bireylerin ebeveynlerinin kaybından sonra yaşamlarını iyi şartlarda sürdürmelerini sağlamaktır.

Vakıf, şu anda İstanbul Ataşehir ilçesindeki yeni binasında faaliyetini sürdürmektedir. Binada,  çok yakında hizmete girecek olan Vakfa ait Rehabilitasyon Merkezi’nin yanısıra, zihinsel engelli gençlerin üretime katılacağı atölyeler bulunmaktadır. Binanın giriş katı da yine gençlerin çalışacağı kafeterya olarak düzenlenecektir.

 

İçerenköy Mahallesi, Alanaldı Caddesi No:31 Ataşehir/ İSTANBUL

Tel: 0216- 574 65 70  Tel/Faks: 0216- 574 65 71

e-posta:  info@tomurcukvakfi.org    Web: www.tomurcukvakfi.org

     TİMUR SOYOĞUZ

15 Kasım 1987 İstanbul doğumlu, Trakya Universitesi Bilgisayar Programcılığı mezunudur. Özel bir bankada çalışmaktadır. Gitar çalıp şarkı söyleyerek yaptığı programlarla müzik hayatını devam ettirmektedir. Ayrıca Timur’un kendine ait şarkı sözleri ve besteleri de vardır. 2005 yılından bu yana profesyonel olarak sahne almaktadır. Getto Bar, Dinlenti Cafe Edirne’de sahne aldığı mekanlardan bazılarıdır. İstanbul’da ise Ağva Paradise Otel’de 2 ay sahne almıştır. 2008 yılında internet üzerinden yapılan Yedigün Yıldızları yarışmasında en çok oy alan ilk yirmi kişinin arasına girmiştir. Ve yarışmada Serdar Ortaç tarafından ilk ona taşınan isimler arasında yer almıştır. Aynı yıl içinde Profesyonel stüdyoda kaydettiği Mevsim Bahar şarkısı dinleyenler tarafından çok beğenilmiş ve şarkının asıl yorumcusu olan Nilüfer Örer’den teşekkür almıştır.2009 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde çeşitli illerden gelen doktor adaylarının katıldığı Endokrin Hastalıkları Kongresinde sahne almıştır. Sahne çalışmalarına Caliente Garden Legend Hotel Polonezköy’de devam etmektedir. Ve en büyük hayalini gerçekleştirmiş, yaşamının en güzel rengi olan SİMAY’ı ile hayatını birleştirmiştir.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]