Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Mustafa Sarıgül “Kurban Bayramı Çifte Bayram Olabilir”

Yayınlanma:
ABONE OL

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı ile ilgili olumlu mesajlar vererek, “Kurban Bayramı yaklaşıyor. Kurban Bayramı aynı zamanda çifte bayram olabilir. Hem siyasal açıdan hem de inançlarımız açısından güzel bir bayram olabilir” dedi. 
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi’nin desteklediği Sıcak Eller Derneği üyesi kadınlarla biraraya geldi. Yerel seçimlerde sandıkları Sıcak Eller Derneği üyesi kadınlara emanet eden Sarıgül, salondan büyük alkış aldı. Kadınlar da Mustafa Sarıgül’e İstanbul’un temsili anahtarlarını ve bir İstanbul tablosu hediye etti.
Salonu dolduran kadınlara seslene Sarıgül, “İstanbul çaresiz değildir ama çarenin nerede olduğunu bir türlü söylemek istemiyorlar. Onların da canları sağolsun. Çare ben değilim. Çaremiz önce Allah’ımız sonra yurttaşlarımız. Sizden rica ediyorum hiçbir siyasi parti ayrımı yapmayın. Bayrağımıza bağlıysa, inançlarımıza saygı gösteriyorsa herkesle el ele kol kola omuz omuza olacağız” dedi.
Yerel seçimlerin yaklaştığını söyleyen Sarıgül, “Büyük gün yaklaşıyor ama o büyük günde bilesiniz ki AK Parti’ye oy veren yurttaşlarımız büyük bir gönül rahatlığı ile bize oy verecekler. Milliyetçi Hareket Partisi’ne, Anavatan Partisi’ne oy verenler tercihlerini bizden yana kullanacaklar. Şırnakta, Diyarbakır’da, Nusaybin’de Güneydoğu’nun dört bir yanında gördüğüm manzaraya göre oradaki kardeşlerimiz de bize oy verecekler. Kime verecekler biliyor musunuz CHP gençlik kollarının Türkiye’ye emaneti olan Mustafa Sarıgül ve arkadaşlarını destekleyecekler” diye konuştu.
Mustafa Sarıgül, hakkında yapılan eleştirileri de hatırlatarak, “Bazıları bizim aleyhimizde kitaplar hazırlatıyorlarmış, kampanyalar yapmak üzere hazırlanıyorlarmış. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar altın fakir olmaz. Büyük bir inançla, gayretle, azimle bismillah diyerek çıktığımız bu kutlu yolculuğu Allahım hayırlı eylesin. Bu güzel yolculukta sandıkları önce Allahıma sonra da size emanet ediyorum. Bütün sandıklara Sıcak Eller sahip çıkacak” şeklinde konuştu.
Program çıkışında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Sarıgül, “Türkiye Değişim Hareketine gönül veren arkadaşlarımız bireysel çıkar peşinde koşmaz, toplumsal çıkar peşinde koşar. Türkiye Değişim Hareketine gönül veren binlerce arkadaşımızın tek arzusunu inançlara sayılı laikliğin kazanmasıdır. Cumhuriyetimizin değerlerinin gelişip güçlenmesidir. Türkiye Değişim Hareketi koltuğun peşinde koşmaz, Türkiye Cumhuriyeti’ni peşinde koşar. Ben Türkiye Değişim Hareketinden destek veren binlerce yurttaşıma teşekkür ediyorum. Türkiye Değişim Hareketi Türkiye’nin mozaiği. Türkiye Değişim Hareketi’nde her siyasi partiye gönül vermiş yurttaşlarımız var. İnşallah o sorumluluğun gereğini yapmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.
Sargül, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüyor musunuz” sorusuna, “Kurban bayramı yaklaşıyor. Hayırlı bir gün. Kurbanlarımızı keseceğiz. İnançlarımızın gereğini yerine getireceğiz. Bayramlaşmamız devam edecek. Kurban bayramı aynı zamanda çifte bayram olabilir. Hem siyasal açıdan hem inançlarımız açısından güzel bir bayram olabilir” diyerek yanıt verdi.
Mustafa Sarıgül, CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Gürsel Tekin ile ilgili olarak ise “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her yurttaş aday olabilir. Her yurttaşın adaylığını büyük saygı ile karşılıyorum” ifadelerini kullandı. İSTANBUL (İHA)

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER 08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına […]