Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Beytullah Doğanay, çalışma ofisi’ni açtı

Yayınlanma:
ABONE OL

Örgütümüzle kucaklaşmaya, halkımızla

bütünleşmeye hazırız

Dostluğun İktidarını kurmaya talibiz

-düğünlerde halay, cenazede gözyaşı,

Cem Evinde semah, camide cemaat olacağız

Asla partimizden gitmedik, hainlik içinde olmadık

CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Beytullah Doğanay, Çalışma Ofisi’ni açtı. Küçükbakkalköy Kayışdağı Caddesi M.Cengizhan Sokak No 2/A Güney İş Merkezi’ndeki üç katlı ofisin açılışı Doğanay’ı destekleyen kalabalık bir grubun katılımıyla yapıldı.

 

CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Beytullah Doğanay, ülkenin çok zor ve meşakkatli bir süreçten geçtiğini belirterek, “Kırmadan, dökmeden, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, yok saymadan, bizleri ortaklaştıran değerlerimizden ödün vermeden bir sahiplenme duygusuyla örgütümüzle kucaklaşmaya, halkımızla bütünleşmeye hazırız” dedi.

Çalışma Ofisi’nin açılış kurdelesi Eski CHP İl Başkanı Ali Özcan tarafından kesildi. Ataşehir’de Belediye Başkan Aday Adayı olan Zafer Nuhoğlu da açılışa katılarak Beytullah Doğanay’a başarılar diledi.

Açılışta kalabalığa hitap eden Beytullah Doğanay,  partinin tarihine sahip çıkanların burada toplandığını belirterek, bunu bir Afrika atasözünü hatırlatarak anlattı. Doğanay şöyle konuştu:

Bir Afrika atasözü der ki, “Avcılar her zaman aslanları avlamakla övüneceklerdir. Ta ki aslanlar tarihine sahip çıkana kadar”. Burada tarihine sahip çıkan, misyonuna sahip çıkan binlerce insan görüyorum. Yolumuzun doğru, yükümüzün ağır, sorumluluğumuzun büyük olduğunu biliyorum. Nereye koştuğumuzu, neyi hedeflediğimizi biliyorum.

 

HAZIRIZ

Çok zor ve meşakkatli bir süreçten geçiyoruz. Kırmadan, dökmeden, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, yok saymadan, bizleri ortaklaştıran değerlerimizden ödün vermeden bir sahiplenme duygusuyla örgütümüzle kucaklaşmaya, halkımızla bütünleşmeye hazırız. Gülüşümüzle, yürüyüşümüzle, dokunuşumuzla, duruşumuzla, sabrımızla,  özverimizle gönülleri fethetmeye hazırız.

Değerli dostlar, yoldaşlarım; bazen susmak gerekiyor, sabretmek gerekiyor. Susmak bir teslimiyet değildir, sabır bir teslimiyet değildir, duruşun azmin kararlığın ta kendisidir.

Kimsenin başarısını gölgelemeden, onu bir kazanım kabul ederek daha da iyisini yapacaklarımızı anlatıyoruz. Vizyonumuzu, misyonumuzu ortaya koyuyoruz. Bunun demokratik bir yarış olduğunu, demokrasiye inandığımızı belirtiyoruz. Bu bilinçle, bu anlayışla yarınlarda hangi adayımız adaylaşırsa adaylaşsın bütün içtenliğimizle samimiyetimizle hemen yanı başında durmaya hazırız. Bu partili olmanın gereğidir. Partimin terbiyesi, partimin ahlakı bunu gerektirir. Bu bizim demokrasiyi içselleştirdiğimizi, partimizin demokratik çizgisiyle örtüştüğümüzü gösterir. “Ben sosyal demokratım”, “Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim” diyen her bireye yakışan budur. Biz ağabeylerimizden, büyüklerimizden böyle gördük. Olması gereken de bu.

 

DOSTLUĞUN İKTİDARINI KURMAYA TALİBİZ

Bugün ben olurum, yarın başka bir arkadaşım olur. Ona destek olmakta fayda var. Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Biz sosyal demokratız. Biz demokratik sola inanmış insanlarız. Özgür irademizle, hür düşüncemizle tabiki tavrımızı koyacağız. Tabiki talebimizi gerçekleştireceğiz. Bu partili olmanın gereğidir. “Ben sosyal demokratım”, “Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim” diyen her birey buna yakışır ve bunu da böyle kabul etmeli.

Tahakküme, baskıya sizler son vereceksiniz. Biz sevgiye, saygıya, paylaşmaya, dayanışmaya, dostluğa, örgütümüzle örtüşmeye, halkımızla bütünleşmeye talibiz. Dostluğun iktidarını kurmaya, yeni bir anlayışı geleceğe taşımaya talibiz. Ataşehir’i sosyal, siyasal kültürel anlamda model bir marka yapmaya talibiz.

 

CEM EVİNDE SEMAH, CAMİDE CEMAAT OLACAĞIZ

Düğünlerde halay olacağız, cenazede gözyaşı, cem evinde semah olacağız, camide cemaat olacağız. Ataşehirli olmanın ayrıcalığını, farklılığını yaratmak, toplumun tüm kesimleriyle ortak paydalarda buluşmak, bağdaşmak, kaynaşmak insanların yaşamına sızmak, kalıcı eserler bırakmak sosyal demokratların görevidir.  Bu anlayışla, hepinizi ekibim adına sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Kim bize elini verirse, kim bize yüreğini ayırırsa, kim bize umudunu bağlamışsa asla onları mahcup etmeyeceğiz.

 

YILMADIK, SUSMADIK, DİRENDİK

Yıllardan beri bir savaşın, kavganın içinden geliyoruz. Yeri geldi pankart olduk, yeri geldi afiş olduk, yeri geldi yağmur olduk, yılmadık, susmadık, direndik. Asla partimizden gitmedik. Hainlik içinde olmadık. Olmazsa olmazımız Cumhuriyet Halk Partisi’ydi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerleriydi. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi. Yaşasın sosyal demokrasi. Yaşasın demokratik sosyalizm. İlelebet yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Yolumuz açık, yolumuz aydınlık olsun. Allah yar yardımcımız olsun.

 

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]